TILAUSJÄRJESTELMÄ

Kiinnike-Kolmiossa kaikki tuotteemme ovat varastotuotteita ja yleinen varastotuotteidemme toimitusaika on alle 24 tuntia. Huomaathan, että voidaksesi tilata tuotteita tilausjärjestelmästämme, sinulla tulee olla tili Kiinnike-Kolmiossa. Voit hakea itsellesi tiliä tilinavauslomakkeella ja tilillesi pääset kirjautumaan oikean yläkulman “ukkeli”-ikonista.


Ajankohtaista

MAX:lta uusi lippulaiva

Aikaisemmin betoniraudoitteen sidontatyöt ovat olleet fyysisesti haastavia ja vuosien kokemusta vaativaa teknistä työtä. Tätä helpottaakseen [...]

Lue lisää
MAX Twintier RB401T-E voitti kultaa!!

MPT GROUP KULTAMITALI RAKENNUSALAN EDISTYKSELLISESTÄ INNOVAATIOSTA MTP Group kultamitali on arvostettu kunnianosoitus innovatiivisille tuotteille sekä [...]

Lue lisää
Vastuullisuusraportti 2023

Kiinnike-Kolmio Oy:n vastuullisuus perustuu yrityksen arvoihin, Indutrade-konsernin luomaan toimintaohjeisiin ja eettisen liiketoiminnan periaatteisiin. Vastuullisen liiketoiminnan [...]

Lue lisää
Poikkeukselliset aukioloaikamme 2023

Teemme myymälöissämme tämän vuoden inventaariot seuraavasti: Tampere: perjantaina 8.12.2023 Vantaa: Perjantaina 15.12.2023 Yllä ilmoitettuna päivänä [...]

Lue lisää
Sormi painamassa MAX Test Drive START - nappia

MAX KOEAJO

Haluaisitko kokea MAX korkeapainejärjestelmän voiman, tai MAX Twintierin nopeuden? Tarjoamme sinulle mahdollisuutta kokeilla MAX tuotteitamme, kuinka ne soveltuvat juuri sinun työmaallesi. Ota yhteyttä ja sovi koekäytöstä edustajamme kanssa.

Varaa koeajo

KAAPPIPALVELUT

Rakennustyömaasi työntekijät löytävät kätevästi siististi järjestetystä varustekaapista kaikki päivittäisessä työssään tarvitsevansa kiinnikkeet, tarvikkeet ja varusteet. Myyntiedustajamme käyvät säännöllisesti tarkistamassa kaappien sisällön ja täydentävät tarvittaessa vähiin käyneet tuotteet.

Lue lisää
Rakennusmies varustekaapilla ottamassa ruuveja
Lääkäri pitää MAX sidontakonetta kädessään

LAADUKKAILLA TYÖKALUILLA HUOMATTAVA VAIKUTUS TERVEYTEEN

Meidän tavoitteena on mahdollistaa pitkä ja terve työura kaikille rakennusteollisuuden työntekijöille. Tiesitkö esimerkiksi, että oikein valitulla työkalulla voidaan vähentää rannekanavavamman riskiä jopa 95%?

pidennä tervettä työuraa

Tuotteitamme

Halkaisija 150mm, vahvuus 1,6mm. Laadukas ruostumattoman teräksen katkaisuun tarkoitettu laikka, kulmahiomakoneeseen.

Tarramatto on helppo ja tehokas tapa estää kengissä kulkeutuva pöly ja lika. Sopii erinomaisesti linjasaneerauksiin ja muihin remontti- ja rakennuskohteisiin sekä puhdastiloihin. Sijoita tarramatto esim. kulkuväylälle puhtaalle puolelle.

Kaksitahti pienmoottoribensiini on tarkoitettu käytettäväksi 2-tahtimoottorilla varustetussa pienkoneissa ja kulkuvälineissä (moottorisahat, raivaussahat, moottorikelkat jne.) Bensiini sisältää 2,0 ± 0,1 til- % täyssynteettistä 2-tahtiöljyä, joka on vähemmän savuttavaa ja biologisesti hajoavaa (Neste 2-T Super Bio).

Sinkityt ETA-hyväksytyt kasimilliset karmitulpat keskiraskaisiin kiinnityksiin, uppokanta. Läpiasennuksiin tarkoitettu 8 mm:n nailontulppa soveltuu kevyiden ja keskiraskaiden puurakenteiden kiinnitykseen. Sopii myös kevyisiin, halkaisijaltaan pienempää karmitulppaa vaativiin kiinnityksiin. Kromi VI-vapaa pinnoitus ruuveissa. ZN kuiviin sisätiloihin ja väliaikaiseen ulkokäyttöön

Poravasaroihin joissa SDS+ teräkiinnitys kuten Hilti, Bosch, Makita, Hitachi, DeWalt, Milwaukee jne. Betoniin ja kiveen poraukseen. Kiilamaisen kärjen ja erikoiskierteen ansiosta, erittäin nopea ja kestävä.

Fiskars SnowXpert™ lumentyöntimessä on kevyt alumiinivarsi, jossa on uusittu oranssi tarttumapinta. Ergonomisesti muotoiltu kädensija mahdollistaa tukevan otteen jopa paksuilla kintailla. Lujitemuovista valmistettu kuuppaosa on kevyt, mutta jäykkä. Lumentyöntimen avulla on helppo siirtää suuriakin lumimassoja pois pihoilta, käytäviltä ja kujilta selkää rasittamatta.

Laippakantainen puurakenneruuvi. Leikkaavalla kärjellä varustettu erikoisruuvi. Iso laippakanta (14mm) mahdollistaa puukappaleiden suuren kiinnitysvoiman.

Hitsattu telineruuvi 23mm silmukalla ja puukierteellä.

Itsesäätyvät LIME-lämmityskaapelit sopivat putkistojen ja viemäreiden sulanapitoon ja saattolämmitykseen. Elintarvikehyväksynnän ansiosta sitä voidaan käyttää myös käyttövesiputkistojen sisäpuoliseen asennukseen.

Elementin Asennuspala muovinen, vahvuus 15mm, koko 120x80mm, 200kpl/pkt, raskaiden elementtien asentamiseen, korvaamaan teräksiset Asennuslaput. Kantavuus testattu 10 000kg kuormalla.

Elementtien nostoon ja kääntämiseen. Kaikkiin Rd-kierteisiin nostoankkureihin kun nostokulma on max. 45 astetta. Vaijerinostolenkit voidaan liittää kaikkiin Rd-kierteillä varustettuihin nostoankkureihin. Nostolenkit tulee kiertää aina kierreosan pohjaan saakka. Suurin sallittu nostokulma ilman apuvälineitä on 45 astetta. Jos nostokulma on suurempi kuin edellä mainittu, on käytettävä erillisiä vaijeriohjaimia, painelevyllisiä nostolenkkejä tai täysmetallisia kääntyviä nostolenkkejä. Vaijerinostolenkit ovat sinkittyjä, joten niitä voidaan pitää kiinnitettyinä elementteihin myös ulkotiloissa.

Poltinsarja eli toho, sisältää: Poltin 50mm. Poltinvarsi 370mm (kokonaismitta 720mm). Kahva säätimellä.

EI30 Paloluokiteltu tarkastusluukku pikakiinnityksellä.

Pikaliitinpesä Nito vesipistooliin (tuote: 51923).

Puolipalkkikenkiä käytetään pareittain kiinnittämään palkki, jonka mitat voivat olla välillä: leveys 36-140 mm ja korkeus 97-300 mm. Nämä palkkikengät voidaan asettaa vastakkaisille puolille tai symmetrisesti. Tämä asennustapa tarjoaa joustavuutta asennuksessa. Galvanoitua terästä S250GD + Z275 NF EN 10346.

Sisältä adapterin alla oleville akuille: 1 kpl BOSCH, 1 kpl MAKITA, 1 kpl METABO, 1 kpl, MILWAUKEE + DEWALT, 1 kpl Hikoki. Värisävy 4000K, suojaluokka IP65.

SWD on kaksikierteinen rakenneruuvi, jolla liitetään ja vedetään kaksi puuosaa yhteen. Sylinterikanta ja kaksinkertainen kierre luo piiloliitoksen. Ruuvin rakenne, kaksoiskierre ja sileä varsi muodostavat kiinnitettäville kappaleille lujan liitoksen. Pieni sylinterinkanta vähentää ruuvausmomenttia ja helpottaa ruuvinkannan upotusta puuhun. Syvä Torx -kanta riippuen halkaisijasta, vähentää ruuvauskärjen irtoamisen riskiä ja suojaa pinnoitetta. Porakärki vähentää puun halkaisuriskiä ja sallii vinot asennukset. Esiporausta ei tarvita. Protec + -pinnoite on kulutusta kestävä pinnoite, joka vähentää asennuksen aikaista kitkaa. CE-merkitty standardin EN14592 mukaan

Voimakas kestomagneetti varmistaa, että kiinnike pysyy asennettaessa hylsyssä Dynamic Drive -hylsyprofiili helpottaa työskentelyä sekä pidentää hylsyn ja kiinnikkeen käyttöaikaa

Ohutsydäminen uppokantainen rakennus-/puuruuvi. Terävä karkaistu kärkiosa takaa ruuvin toimivuuden. Kiinnittämiseen puuhun ja rakennuslevyihin.

Letkumurtoventtiili painamalla kiinnitettävälle korkeapainesäätimelle (51912).

Leikkaavalla kärjellä varustettu ohutsydäminen uppokantainen rakennus-/puuruuvi. Terävä karkaistu kärkiosa takaa ruuvin toimivuuden. Kiinnittämiseen puuhun ja rakennuslevyihin.

Ulkovuorivarmistin Paslode IM90Xi naulaimeen

Rullanaula raakaponttien, ulkovuorauksen ja runkojen naulaamiseen. Sopii mm. Duo-Fast RCN70A, CNP65, CNP50, KD440C, DCN300/75, KDN60, RCN60, KD550LA ja KD440C rullanaulaimiin.

Leikkaavalla kärjellä varustettu ohutsydäminen uppokantainen rakennus-/puuruuvi. Terävä karkaistu kärkiosa takaa ruuvin toimivuuden. Kiinnittämiseen puuhun ja rakennuslevyihin.

Lenkissä 15 asteen avainkulma. Korkealaatuista työkaluterästä.

Puurakenneosien kiinnittämiseen ja liittämiseen. Ruostumaton teräs. Reiät Ø5,0mm ja Ø11,0mm ankkurikiinnitystä varten.

Iskeviin pultinvääntimiin tarkoitettu, erikoisvahva Asennushylsy.

Metallirunkoinen, tukeva ja kestävä nitoja, ammattikäyttöön. 140-mallin niiteille.

Säätökarmiruvi betonipinnoille ja tiiliseiniin. Ruuvi asennetaan käyttämällä 8mm nailontulppaa. Poraa Ø8mm reikä kiinnitettävän kappaleen läpi.

Uretaanista valmistettu hierrinlatta

RB401T-E vähentää selän rasitusta, säästää aikaa ja sitoo 40mm asti. Sidontakone laajentaa kykyäsi tehdä raudoitussidontatyöt selkä suorana, jolloin ergonominen työasento vähentää selälle kohdistuvaa rasitusta. Voit myös säätää kahvat kahteen eri asentoon oman pituutesi mukaan. Sidontakoneessa on automaattinen kosketusmekanismi, joka alkaa sitoa heti, kun työkalu on painunut alas omalla painollaan valittuun leikkauspiteeseen raudoituksessa. Langan taivutusmekanismi tuottaa matalan sidontakorkeuden ja sidotun langan korkeus on vain 12mm vähentäen samalla tarvittavan langan määrää. Tinkimättä sidonnan laadusta. RB401T-E on roiske- ja kosteussuojattu, jotta työmaakäyttö olisi mahdollisimman joustavaa. RB401T-E käyttää samaa akkua ja sidontalankaa kuin RB441T ja RB611T TWINTIER.

Ohuiden metallilevyjen limitysliitoksiin. Kierteetön alue kannan alapuolella yhdistää ja puristaa levyt toisiinsa sekä estää ruuvin ylikiertymisestä aiheutuvan pellin vaurioitumisen. Porautuvuus/rakennepaksuus 2 x 0,4 - 2 x 1,0.

Ohutsydäminen uppokantainen rakennus-/puuruuvi. Terävä karkaistu kärkiosa takaa ruuvin toimivuuden. Kiinnittämiseen puuhun ja rakennuslevyihin.

Kulmahiomakoneeseen soveltuva paperinen liuskalaikka hiontaan.

Vahva ja riitoisa käsipyyhepaperi ammattikäyttöön / teollisuuskäyttöön. Rullan leveys 23cm.

Puurakenneosien kiinnittämiseen ja liittämiseen. Kuumasinkitty. Malli N, siivekkeet ulospäin. Reiät Ø5,0mm ja Ø11,0mm.

Parempi näkyvyys vihreällä laserilla nopeampaan kohdentamiseen. Vankka muotoilu kestämään karkeita työpaikkoja. Nopea ja helppo dokumentointi Bluetoothin ja uuden MeasureOn-sovelluksen kautta. Suurin helppokäyttöisyys ja nykyaikainen käyttöliittymä. IP65 -suojausluokka. Toimii myös paristoilla 2xAA

Ruuviankkuri toimii hyvin sekä kiinteissä että ontoissa alustoissa, se on helppo asentaa ja voidaan poistaa kokonaan. Soveltuu seuraaville materiaaleille: Betoni, tiili, harkko, kivi, puu ja marmori. Ruuviankkuri on ideaalinen yleiskäyttöön ja väliaikaisiin kiinnityksiin, se tarjoaa hyvän kuormituskyvyn myös vaikeimmissa kiinnitysalustoissa. Avainväli 10mm. ETA Option 1 hyväksyntä

Naulakaasupakkaus Paslode IM50 F18 impulssi viimeistelynaulaimeen. Naulat sopivat myös Paslode IM200 impulssinaulaimeen. Pakkaus sisältää 2 kaasupatruunaa.

Mutteri ruostumaton teräs A2. DIN 934. Avainväli 19mm.

Ruuviankkuri toimii hyvin sekä kiinteissä että ontoissa alustoissa, se on helppo asentaa ja voidaan poistaa kokonaan. Soveltuu seuraaville materiaaleille: Betoni, tiili, harkko, kivi, puu ja marmori. Ruuviankkuri on ideaalinen yleiskäyttöön ja väliaikaisiin kiinnityksiin, se tarjoaa hyvän kuormituskyvyn myös vaikeimmissa kiinnitysalustoissa.

MALTHUS-muottivälikkeen edut: automaattisesti oikea seinäpaksuus automaattisesti oikea terästen suojaetäisyys vesitiiviin välikkeen laippa valmiina välikkeessä ei erillistä muottien kiristämistä eikä säätämistä ei tarvita välipuita muotin sisällä vinotuenta vain muotin toisella puolella muotista ei törrötä vaatteita repiviä teräksiä muotti on nopea purkaa välike katkeaa käsin taittamalla

Pölypussi Flexin VC21 - V25 - VC26 imureille. Pakkauksessa 5 kpl. Sulkutulpalla. Luokka L