Betonihiomakoneet

Tehokkaat betonihiomakoneet lattioiden, seinien ja kattojen betonipintojen viimeistelyyn, lähes täysin pölyttömästi ja siististi.

Näytetään kaikki 4 tulosta

tyyppi

FLEX GDE 10 betonikirahvi jonka uudet komponentit ja nerokas tekniikka mahdollistavat täydellisen ratkaisun betonin hiontaan. Täysin uudelleen suunniteltu kone joka on 20% kevyempi kuin edeltävä malli. Hyvä ergonomia ja tasapaino takaavat vaivattoman työskentelyn. Timanttilaikan kokoa on saatu kasvatettua 150mm ja koneeseen on lisätty kierrosluvun säätö helpottamaan hiomista eri kohteissa. Uusi hiomapää kääntyy 100° ja mahdollistaa reunojen läheltä hiomisen. Hiomapää on vaihdettavissa helposti pikakiinnityksen ansiosta.

Pölyrengasta varten pölynimusuojukseen Bosch-betonihiomakoneelle GBR 15 CAG.

Tehokas betonin hionta kaikilla alueilla. Voimakas 1500 W:n moottori nopeaan työskentelyn edistymiseen myös kuormituksen vaihdellessa. Hionta reunoja myöten: liikkuva suojaelementti mahdollistaa hiomisen aivan lattioiden, seinien ja sisäkattojen reunoihin saakka. Click & Clean -pölynpoisto lähes pölyttömään työskentelyyn lisänä kaikkiin Boschin uuden M-luokan pölynimureiden liitäntöihin sopiva pikarengaskiinnitin. Erityisen tiivistysjärjestelmä suojaa vaihteistoa ja moottoria kuluttavalta betonipölyltä koko ja pidentää näin käyttöikää. Hyvä käsiteltävyys kapean rungon ja pehmustetun kahvapinnan ansiosta. Suuri karalukitusnuppi timanttikuppilaikan helppoon ja nopeaan vaihtoon. Timanttikuppilaikka, halkaisija 125 mm 1/1 L-BOXX-sisämuotti työkalulle GBR 15 CAG 3 x varaharjareunus

Pölyrengasta varten pölynimusuojukseen Bosch-betonihiomakoneelle GBR 14 CA.


Etkö löytänyt etsimääsi?

Kerro meille, mitä tuotetta etsit sekä sähköpostiosoitteesi, niin pyrimme löytämään haluamasi tuotteen sinulle.