Näytetään kaikki 8 tulosta

Impulssi ja sähkötyökalut

AKKUNAUHARUUVAIN SPIT P18 Li+SPEED P55 EC

Tehokas ja kompakti akkuruuvinväännin mm. kipsilevykiinnityksiin

Impulssitoiminen viimeistelynaulain / dyckertnaulain. Tehokas, tarkka ja nopeatoiminen. Lithium akulla. Listat, verhoilut ja sisäverhouslaudat. Vino naulakampa, naulan halkaisija 1,6mm.

Impulssi ja sähkötyökalut

PASLODE PPN50Ci ANKKURINAULANAULAIN LI-ION

Impulssikäyttöinen rakennuskiinnikenaulain, ankkurinaulojen naulaamiseen. Uusi versio nyt li-ion akulla.

Impulssitoiminen viimeistelynaulain / dyckertnaulain. Lithium akulla. Jopa 6000 laukausta yhdellä latauksella. Tehokas, tarkka ja nopeatoiminen. Listat, verhoilut ja sisäverhouslaudat. Suora naulakampa, naulan halkaisija 1,2mm. Hyvä näköyhteys naulauskohteeseen parantaa kiinnityksen tarkkuutta.

Impulssi ja sähkötyökalut

PASLODE IMPULSSINAULAIN IM90CI

Uusi IM90Ci impulssinaulain nyt li-ion akulla. Kaasukäyttöinen runkonaulain jolla voidaan ampua 50-90mm nauloja. Impulssinaulainten tekniikka tuo käyttäjälle merkittäviä etuja, koska naulaimet eivät ole riippuvaisia sähköjohdoista tai paineilmaletkuista. Naulaimet ovat erittäin helppokäyttöisiä ja turvallisia. Ne soveltuvat mitä parhaiten rakennustyömaan ammattilaiselle, pientalorakentajalle, remontoijalle, maatilarakentajalle jne. Naulaimen käyttölämpötila on jopa -15°C.

Impulssi ja sähkötyökalut

PULSA 800P+ NAULAIN

Betotoni ja teräskiinnityksiin. Spit Pulsa 800P+ on helppo, käyttömukava ja johdoton impulssinaulain keskeytymättömään työskentelyyn. Vyökoukku vapauttaa kädet ja laite on aina helposti saatavilla. Kompakti koko mahdollistaa helpon työskentelyn kulmissa ja ahtaissa paikoissa. Käyttökohteita: teräs- ja puurankojen, rappausverkkojen, kattokiskojen, patolevyjen, eristeiden, julkisivumateriaalien, kevytelementtien, valuvanerien, reikänauhojen jne. kiinnittämiseen, betoniin ja teräkseen. Naulat 15-40mm. Toimii kehittyneen kaasutekniikan avulla vaivatta –15°C ja +49°C lämpötiloissa.

Impulssi ja sähkötyökalut

SPITFIRE P370 PANOSNAULAIN LIPPAALLA

Säädettävä lipas mahdollistaa pääsyn hankaliinkin paikkoihin. Portaaton tehonsäätö mahdollistaa enemmän käyttökohteita samanvahvuisille panoksille. Vähäinen rekyyli ja ergonominen kädensija. Helppo käyttää myös rukkasten kanssa suuren liipasimen ansiosta. Helppohuoltoisuus varmistaa pitkän käyttöiän ja toimintavarmuuden. Toimitetaan kätevässä kantolaukussa, joka sisältää naulaimen irto- ja lipasnaulausvarusteilla, puhdistusvälineet, aseöljyä, sirpalesuojan, suojalasit ja käyttöohjeen. Vähäinen rekyyli. Erittäin nopea. Helppo ja nopea huoltaa. Normaalin irto- ja lipasnaulauksen lisäksi voit varustaa naulaimen merkintään sekä eriste- ja ritiläkiinnitykseen soveltuvaksi!