JO LÄHES 100 VUOTTA TUOTEKEHITYSTÄ

Vuodesta 1942 lähtien MAX on tunnettu maailmanlaajuisesti johtavana huippuluokan teollisuustyökalujen ja toimistotuotteiden valmistajana. MAX-tuoteinsinöörit keskittyvät kehittämään tuotteita, joissa on erittäin innovatiivisia ja kestäviä ominaisuuksia, jotka tukevat niitä käyttävien ammattilaisten jatkuvasti kehittyviä tarpeita.

MAX Advantage alkaa yrityksen tuotekehitys-, suunnittelu- ja tuotantotiimeistä ja päättyy asiakkaisiimme. Loppukäyttäjien palautteen perusteella MAX kehittää tuotteitansa jatkuvasti edelleen vastaamaan markkinoiden ja teollisuuden todellisia vaatimuksia ja tarpeita. MAX:n läheiset yhteistyösuhteet asiakkaidemme kanssa antaa yritykselle mahdollisuuden pysyä alan trendien edellä kasvavilla markkinoilla tarjoten asiakkailleen aina parempia ja kilpailykykyisempiä tuotteita sekä ratkaisuja.

MAX-ammattilaistuotteet koostuvat kestävistä mutta, kevyistä työkaluista, jotka on suunniteltu erittäin innovatiivisilla ja patentoiduilla ominaisuuksilla. Tässä kategoriassa MAX valmistaa sekä normaali-, että korkeapaineilmanaulaimia ja ruuvaimia, korkeapainekompressoreita sekä sidontalaitteita rakennusteollisuudelle.

MAX korkeapainetyökalut - Kuvassa MAX:n korkeapainenaulain ja kompressori

SUUNNAN NÄYTTÄJÄ

MAXin saavutuksia teollisuustuotekategoriassa ovat muun muassa se, että se on ensimmäinen valmistaja maailmassa, joka on kehittänyt kattonaulaimen (1982), akkukäyttöiset raudoitustankojen sidontatyökalut (1993) sekä korkeapainekompressorin ja korkeapainenaulaimet (1994).

MAX-tuotteet on kehitetty Japanissa ja valmistettu ISO9001- ja ISO14001-sertifioiduissa tehtaissa. Kaikki tuotteet on arvioitu täyttämään MAX:n omat tiukat laatustandardit.

MAX JA KIINNIKE-KOLMIO

Kiinnike-Kolmio Oy vastaa Suomessa MAX automaattisien sidontalaitteiden ja korkeapainekompressoreiden, -naulaimien ja -ruuvaimien sekä niiden tarvikkeiden maahantuonnista, jälleenmyynnistä sekä huollosta. Laaja valikoimamme palvelee kaikkia runkorakenteista viimeistelylistoihin ja väliseinistä betonirakenteisiin.

Tarjoamme myös mahdollisuutta testata MAX työkalujamme työmaallasi käytännössä. Tulemme mielellämme esittelemään sekä MAX korkeapainejärjestelmää, että MAX Twintier sidontalaitteita juuri sinun ympäristössäsi. Tarjoamme sinulle myös mahdollisuutta koekäyttää MAX työkaluja omatoimisesti erikseen sovittu aika. Varaa itsellesi koeajo täältä!

MAX valikoimastamme löytyy Twintier automaattiset sidontakoneet ja monipuoliset korkeapainetyökalut sekä niiden varusteet.

Tutustu tarkemmin MAX tuoteperheisiin:

MAX Twintier

automaattiset sidontakoneet

MAX

Korkeapainetyökalut

Teräsosien kiinnittäminen Teräkseen/Betoniin. Betonin kovuus 60N.

Teräsosien kiinnittäminen Teräkseen/Betoniin. Betonin kovuus 60N.

HN120 on Powerlite-naulain betonille ja teräkselle. Se on valikoimamme vahvin korkeapainenaulain. HN120:a voidaan käyttää jopa 13 mm paksuiselle teräkselle ja jopa 60 N vahvuiselle betonille. Kolmenlaisia nauloja voidaan käyttää paksummalle teräkselle, ohuemmalle teräkselle ja betonille. Käyttöön ei tarvita kaasua tai ruutia. Se sopii monenlaiseen käyttöön niin puulle kuin paksullekin betonille ja teräkselle. Saatavilla on lyhyitä nauloja alkaen 14 mm metallikiskoille.

MAX -korkeapainekompressorin lisätankit. Tilavuus 15litraa.

Max- rullalipasnaulain rautalankasidosteisille 15/16-asteisille nauloille. Lippaan koko 300 naulaa. Ilmankulutus 1,69L/laukaus Naulanpituudet: 50-83mm

Max- rullalipasnaulain rautalankasidosteisille 15/16-asteisille nauloille. Lippaan koko 350 naulaa. Ilmankulutus 0,92L/laukaus Naulanpituudet: 25-57mm

Uudistunut malli, kevyt 17,6 kg, hiljainen.MAX paine: 34bar. Moottorin teho: 2hp. 2 -sylinterinen. Tankkien tilavuus yhteensä : 10 litraa. Kaksi liitäntää korkeapaine työkaluille. Kaksi liitäntää 8bar työkaluille

Max sidontakone RB443T. Verrattuna edeltäjäänsä Max RB441T: + 30% nopeampi + Tiukempi sidos + Lankarullan vaihtoa nopeuttava elektroninen langansyötön avustin + Miellyttävämpi liipaisin

″Max- rullalipasnaulain rautalankasidosteisille 15/16-asteisille nauloille. Lippaan koko 350 naulaa. Ilmankulutus 0,92L/laukaus. Naulanpituudet: 45-70mm .

Rullanaula kiinnityksiin betoniin (60N) ja teräkseen (5mm)

Hakasnaulain ammatti-käyttöön. Soveltuu 38-65 mm hakasille

HN65J2 on Powerlite-rullalipasnaulain (korkeapaine ankkurinaulain) metalliliitosten kiinnittämiseen puurakenteisiin. Siinä on osa, jota voi käyttää reikien etsimiseen, mikä helpottaa työtäsi, sillä sinun ei tarvitse tähdätä reikään – työkalu hoitaa sen puolestasi. Siinä on syvyyssäätö, liikutettava pallonivel ja erityinen kärki, jonka työkalu osaa puhdistaa itse. HN65J2 on kompakti, mutta sen lippaaseen mahtuu 100 naulaa, joten voit työskennellä ahtaissakin tiloissa. Hiljainen (93,6d.B), nopea ja tehokas työkalu. 40-60mm nauloille. Pieni ja kevyt (2kg)

Uusittu MAX HN25C2 rullanaulain soveltuu kiinnityksiin betoniin ja teräkseen. Korkeapainenaulain turvalliseen ja ergonomiseen työskentelyyn.

Huopakattonaulain ammatti- ja arkikäyttöön esim. kattohuovan ja tuulensuojalevyjen naulaamiseen. Soveltuu 19-45 mm huopakattonauloille.

Korkeapaine viimeistelynaulan. Kevyt, vain 1,2kg, kapea nokka, leveys 6mm ja paksuus 4mm. Syvyydensäätö ja pölynpoistosuutin.

Puun kiinnitykseen teräkseen. Teräksen paksuus max. 5mm.

MAX PJCR160 katkaisee 16mm saakka. Pisin käyttöaika luokassaan. Työpään portaaton säätö 360ast. Akun koodi 7179031. Laturin koodi RB90245

Puun kiinnitykseen betoniin ja teräkseen (10mm). Betonin kovuus 60N.

HS130 on Powerlite-kampanaulain, joka painaa vain 4,3 kg – 30 prosenttia vähemmän kuin tavalliset paineilmanaulaimet tässä luokassa. Siinä on ainutlaatuinen magneetti, joka ehkäisee naulojen putoamisen lippaaseen ja jumittumisen, ja siinä on myös itsepuhdistusjärjestelmä. Tässä työkalussa todella huomaat korkeapainejärjestelmän edut.

HN65S on 65 mm:n Powerlite -yleisrullanaulain. Max HN65S on siitä ainutlaatuinen, että sitä voi käyttää moneen käyttötarkoitukseen hybridinokan ansiosta. Ulkolaudoituksiin se ei jätä jälkiä, sillä se on kapea ja nokan pinta on sileä pystyasennossa, mutta siinä on silti hyvä pito runkojen viistonaulauksessa. Siinä on myös kaksi erilaista nokkaa, joten sitä voi käyttää tarvittaessa paksummillekin nauloille. Siinä on kaksoislaukaisun ehkäisytoiminto, syvyyssäätö ja itsepuhdistuva kärkisuodatin.

RB401T-E vähentää selän rasitusta, säästää aikaa ja sitoo 40mm asti. Sidontakone laajentaa kykyäsi tehdä raudoitussidontatyöt selkä suorana, jolloin ergonominen työasento vähentää selälle kohdistuvaa rasitusta. Voit myös säätää kahvat kahteen eri asentoon oman pituutesi mukaan. Sidontakoneessa on automaattinen kosketusmekanismi, joka alkaa sitoa heti, kun työkalu on painunut alas omalla painollaan valittuun leikkauspiteeseen raudoituksessa. Langan taivutusmekanismi tuottaa matalan sidontakorkeuden ja sidotun langan korkeus on vain 12mm vähentäen samalla tarvittavan langan määrää. Tinkimättä sidonnan laadusta. RB401T-E on roiske- ja kosteussuojattu, jotta työmaakäyttö olisi mahdollisimman joustavaa. RB401T-E käyttää samaa akkua ja sidontalankaa kuin RB441T ja RB611T TWINTIER.

MAX RB398S laajentaa kykyäsi tehdä melkein mitä tahansa raudoitussidontatyötä. Ominaisuuksiin kuuluu litium-akku, jolla teet noin 3500 sidontaa yhdellä latauksella. Malli toimitetaan 2:lla akulla. Raudoitteensitojan kanssa ei tarvitse kuin vetää liipaisimesta ja harjateräs on sidottu alle sekunnissa. Tämä säästää aikaa, kuluja ja lisää tuottavuutta. RB398S korvaa suoraan jo maailmalla menestyneen RB398:n. Malli julkaistiin 2020

Teräsosien kiinnittäminen Teräkseen/Betoniin. Betonin kovuus 60N.

Korkeapaineruuvain on hämmästyttävän nopea ja kevyt. Siinä on alkuperäinen kiinnitysjärjestelmä, joka yhdistää iskun ja ruuvauksen, jolloin ruuvaus on nopeampaa. Voit käyttää sitä puun lisäksi myös metallirankaan. HVR41G4:ssa on myös - viistoruuvaustila -, jolla voit tehdä syviäkin ruuvauksia viistossa kulmassa. Ominaisuuden voi kytkeä päälle yhdellä sormella.

Nauharuuvi metallirankaan yhdelle levylle. Sopii HVR41G4 korkeapaine nauharuuvaimeen.

Nauharuuvi puurankaan kahdelle levylle. Sopii HVR41G4 korkeapaine nauharuuvaimeen.