Näytetään tulokset 1–10 / 13

Korkeapainenaulain ja naulat

MAX HVR41G4 TURBODRIVE POWERLITE NAUHARUUVARI

Erittäin kevyt ja pienikokoinen. paino vain 2,1kg. Puu ja metalliranka kiinnityksiin.

uudistunut malli, kevyt 18,8 kg, hiljainen

Nopea ja tehokas työkalu. Max HN120A korkeapaine rullalipasnaulain. 22-65mm nauloille. Katso tuotevideo materiaaleista.

Uudistunut malli, kevyt 23,3 kg, hiljainen MAX paine: 34bar Moottorin teho: 2hp 2 -sylinterinen Tankkien tilavuus yhteensä : 21.6 litraa Kaksi liitäntää korkeapaine työkaluille Kaksi liitäntää 8bar työkaluille

Uudistunut malli, kevyt 18,8 kg, hiljainen MAX paine: 34bar Moottorin teho: 2hp 2 -sylinterinen Tankkien tilavuus yhteensä : 8.6 litraa Kaksi liitäntää korkeapaine työkaluille Kaksi liitäntää 8bar työkaluille

MAX HN25C rullanaulain soveltuu kiinnityksiin betoniin ja teräkseen. Korkeapainenaulain turvalliseen ja ergonomiseen työskentelyyn.

HN65J on Powerlite-rullalipasnaulain (korkeapaine ankkurinaulain) metalliliitosten kiinnittämiseen puurakenteisiin. Siinä on osa, jota voi käyttää reikien etsimiseen, mikä helpottaa työtäsi, sillä sinun ei tarvitse tähdätä reikään – työkalu hoitaa sen puolestasi. Siinä on syvyyssäätö, liikutettava pallonivel ja erityinen kärki, jonka työkalu osaa puhdistaa itse. HN65J on kompakti, mutta sen lippaaseen mahtuu 100 naulaa, joten voit työskennellä ahtaissakin tiloissa. Hiljainen (93,6d.B), nopea ja tehokas työkalu. 40-60mm nauloille. Pieni ja kevyt (2kg)

HNF90F on 90 mm:n Powerlite-rullalipasnaulain puulle ja teräkselle (*enintään 3,2 mm). Ainutlaatuisena ominaisuutena HNF90F:ssa on 15 % enemmän tehoa, joten saat 20 % lisäkapasiteettia naulaimeen edelliseen malliin verrattuna. Siinä on käännettävä koukku, joten voi ripustaa sen vyölle tai kattorimoihin. Helposti ladattava lipas avautuu automaattisesti ja rullat on helppo asettaa sisään. Se maksimoi suorituskyvyn ja tekee työstä tehokasta. Luokkansa tehokkain. Toimii 20 baarin käyttöpaineella.