MAX KORKEAPAINETYÖKALUJEN TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Jos etsit ammattilaisille suunnattua paineilmanaulainta, rullanaulainta, nauharuuvainta, tai rullalipasnaulainta, ovat MAX korkeapainenaulaimet oikea valinta. MAX:n korkeapainetyökalut on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön, missä ympäristö, työolosuhteet sekä rakennusmateriaalit asettavat haasteita ja työkaluilta vaaditaan sataprosenttista luotettavuutta. MAX korkeapaineilmanaulain iskee naulan niin puuhun, betoniin, kuin teräkseenkin kuitenkin minimaalisella rekyylillä rasittamatta työntekijän kättä. MAX:n korkeapainenaulaimien tärkeimmät edut ovat:

KEVYT

KETTERÄ

TEHOKAS

NOPEA

LUOTETTAVA

LÄHES REKYYLITÖN

PALOKAASUTON

HILJAINEN

MONIPUOLINEN

HUOMATTAVAT TERVEYS-

VAIKUTUKSET

MAX korkeapainetyökalut - Kuvassa kevyt MAX:n korkeapainekompressori

KEVYT JA KETTERÄ

MAX:n laadukkaat ja kestävät materiaalit sekä patentoitu teknologia tekevät sen korkeapainetyökaluista painoltaan kevyitä ja siten yhdistettynä laitteen pieneen fyysiseen kokoon erittäin ketteriä käsitellä. Kovaa kulutusta kestävä korkeapaineletku on kevyt ja todella notkea tavanomaisiin paineletkuihin verrattuna, jonka ansiosta sen olemassaoloa ei edes kunnolla huomaa. MAX:n ketteryyttä lisää se, että naulainta ei tarvitse kohdistaa tarkasti suoraan, mikä nopeuttaa esimerkiksi väliseinäkourujen asentamista.

MAX korkeapainetyökalut - Kuvassa rakennusmies naulaa MAX korkeapainenaulaimella metalliin.

TEHOKAS, NOPEA JA LUOTETTAVA

Korkeapainejärjestelmä ja MAX:n kehittämä edistyksellinen koneisto tekee sen korkeapainetyökaluista äärimmäisen tehokkaita. Materiaalista riippumatta, naulaatpa sitten puuhun, betoniin, tai teräkseen, naulan kannat eivät jää töröttämään, eikä vasaralla viimeistelyä tarvita. MAX:n laadukkaan kompressorin ja naulaimen nerokkaan mekanismin ansiosta, sarjatulinopeus on nopea, eikä asentajan tarvitse jäädä odottelemaan työkalunsa uudelleenlataantumista. 

Vuosien kehitystyön tuloksena MAX:n korkeapainenaulaimet ovat luotettavia, varmatoimisia sekä kestäviä ja palvelevat vaativissakin olosuhteissa pitkään. Nopealla, tehokkaalla ja laadukkaalla MAX korkeapainetyökalulla saavutetaan työmaalla viimeistellyn työnlaadun lisäksi myös aika- sekä rahasäästöjä.

PALOKAASUTON JA HILJAINEN

Toisin, kuin ruuti- tai kaasupanoskäyttöiset naulaimet, MAX:n korkeapainenaulaimet eivät päästä ilmaan haitallisia ja epämiellyttäviä kaasuja. Kun palokaasuttomuuden lisäksi MAX:n korkeapainenaulaimet ovat myös erittäin hiljaisia, ei niiden käyttö häiritse muita rakennuksilla työskenteleviä, eikä erityisestä ilmanvaihdosta tarvitse murehtia.

MONIPUOLINEN

Samaan MAX korkeapainejärjestelmään voidaan liittää useita eri naulaimia. Naulainta vaihtamalla, samalla korkeapainejärjestelmällä naulaat rungot, kattorakenteet, väliseinät, kiinnikkeet ja viimeistelylistat. MAX:n korkeapainenaulaimet lävistävät metallin, teräksen, betonin ja puun mikä tekee rakentamisesta ja asentamisesta nopeaa ja helppoa.

MAX korkeapainetyökalut - MAX korkeapainetyökaluilla huomattavat terveysvaikutukset

HUOMATTAVAT TERVEYSHYÖDYT

MAX:n kehittämä edistyksellinen mekanismi tekee sen korkeapainetyökaluista lähes täysin rekyylittömiä ja näin käteen kohdistuva tärähdysvoima on huomattavasti pienempi. Köykäinen ja ketterä naulain on kevyt käsitellä hankalissakin kohteissa, käyttöasento on luonnollinen, eikä se aiheuta käden lihaksiin voimakkaita jännityksiä, tai epäluonnollisia ranteen asentoja. Liipaisimen käyttämiseen tarvittava puristusvoima on kilpailijoihinsa nähden kevyempi, joka tekee MAX:n korkeapainetyökalusta miellyttävän lisäksi myös turvallisen käyttää. Kevyellä rekyylillä, naulaimen kevyellä painolla, käsittelyn ketteryydellä sekä kevyttoimisella liipaisimella saavutetaan huomattavia työntekijän terveydellisiä hyötyjä, joiden myötä ikävän yleisien rannekanavavammojen ja sitä kautta sairaspoissaolojen määrä laskee tutkitusti jopa 95%! MAX:n tavoitteena onkin rakennustyöntekijöiden pitkä ja terve työura.

Lue lisää rannekanavavammaoireyhtymästä täältä

TUTUSTU MAX KORKEAPAINE-TUOTEVALIKOIMAAMME

HN120 on Powerlite-naulain betonille ja teräkselle. Se on valikoimamme vahvin korkeapainenaulain. HN120:a voidaan käyttää jopa 13 mm paksuiselle teräkselle ja jopa 60 N vahvuiselle betonille. Kolmenlaisia nauloja voidaan käyttää paksummalle teräkselle, ohuemmalle teräkselle ja betonille. Käyttöön ei tarvita kaasua tai ruutia. Se sopii monenlaiseen käyttöön niin puulle kuin paksullekin betonille ja teräkselle. Saatavilla on lyhyitä nauloja alkaen 14 mm metallikiskoille.

MAX -korkeapainekompressorin lisätankit. Tilavuus 15litraa.

Uudistunut malli, kevyt 17,6 kg, hiljainen.MAX paine: 34bar. Moottorin teho: 2hp. 2 -sylinterinen. Tankkien tilavuus yhteensä : 10 litraa. Kaksi liitäntää korkeapaine työkaluille. Kaksi liitäntää 8bar työkaluille

Hakasnaulain ammatti-käyttöön. Soveltuu 38-65 mm hakasille

HN65J2 on Powerlite-rullalipasnaulain (korkeapaine ankkurinaulain) metalliliitosten kiinnittämiseen puurakenteisiin. Siinä on osa, jota voi käyttää reikien etsimiseen, mikä helpottaa työtäsi, sillä sinun ei tarvitse tähdätä reikään – työkalu hoitaa sen puolestasi. Siinä on syvyyssäätö, liikutettava pallonivel ja erityinen kärki, jonka työkalu osaa puhdistaa itse. HN65J2 on kompakti, mutta sen lippaaseen mahtuu 100 naulaa, joten voit työskennellä ahtaissakin tiloissa. Hiljainen (93,6d.B), nopea ja tehokas työkalu. 40-60mm nauloille. Pieni ja kevyt (2kg)

Uusittu MAX HN25C2 rullanaulain soveltuu kiinnityksiin betoniin ja teräkseen. Korkeapainenaulain turvalliseen ja ergonomiseen työskentelyyn.

Huopakattonaulain ammatti- ja arkikäyttöön esim. kattohuovan ja tuulensuojalevyjen naulaamiseen. Soveltuu 19-45 mm huopakattonauloille.

HS130 on Powerlite-kampanaulain, joka painaa vain 4,3 kg – 30 prosenttia vähemmän kuin tavalliset paineilmanaulaimet tässä luokassa. Siinä on ainutlaatuinen magneetti, joka ehkäisee naulojen putoamisen lippaaseen ja jumittumisen, ja siinä on myös itsepuhdistusjärjestelmä. Tässä työkalussa todella huomaat korkeapainejärjestelmän edut.

HN65S on 65 mm:n Powerlite -yleisrullanaulain. Max HN65S on siitä ainutlaatuinen, että sitä voi käyttää moneen käyttötarkoitukseen hybridinokan ansiosta. Ulkolaudoituksiin se ei jätä jälkiä, sillä se on kapea ja nokan pinta on sileä pystyasennossa, mutta siinä on silti hyvä pito runkojen viistonaulauksessa. Siinä on myös kaksi erilaista nokkaa, joten sitä voi käyttää tarvittaessa paksummillekin nauloille. Siinä on kaksoislaukaisun ehkäisytoiminto, syvyyssäätö ja itsepuhdistuva kärkisuodatin.

Korkeapaineruuvain on hämmästyttävän nopea ja kevyt. Siinä on alkuperäinen kiinnitysjärjestelmä, joka yhdistää iskun ja ruuvauksen, jolloin ruuvaus on nopeampaa. Voit käyttää sitä puun lisäksi myös metallirankaan. HVR41G4:ssa on myös - viistoruuvaustila -, jolla voit tehdä syviäkin ruuvauksia viistossa kulmassa. Ominaisuuden voi kytkeä päälle yhdellä sormella.

Uudistunut malli, kevyt 23,3 kg, hiljainen. MAX paine: 34bar. Moottorin teho: 2hp. 2 -sylinterinen. Tankkien tilavuus yhteensä : 21.6 litraa. Kaksi liitäntää korkeapaine työkaluille ja kaksi liitäntää 8bar työkaluille.

Uudistunut malli, kevyt 16,2 kg, hiljainen.MAX paine: 34bar. Moottorin teho: 2hp. 2 -sylinterinen. Tankkien tilavuus yhteensä : 8.6 litraa. Kaksi liitäntää korkeapaine työkaluille. Kaksi liitäntää 8bar työkaluille

HNF90F on 90 mm:n Powerlite-rullalipasnaulain puulle ja teräkselle (*enintään 3,2 mm). Ainutlaatuisena ominaisuutena HNF90F:ssa on 15 % enemmän tehoa, joten saat 20 % lisäkapasiteettia naulaimeen edelliseen malliin verrattuna. Siinä on käännettävä koukku, joten voi ripustaa sen vyölle tai kattorimoihin. Helposti ladattava lipas avautuu automaattisesti ja rullat on helppo asettaa sisään. Se maksimoi suorituskyvyn ja tekee työstä tehokasta. Luokkansa tehokkain. Toimii 20 baarin käyttöpaineella.

30M letkukela. Korkeapaineletku erittäin taipuisaa ja kevyt käsitellä. Tukeva teline jossa sisäänkelausta on helpottamassa ohjuri.

MAX korkeapainetyökalut - Kuvassa lajitelma MAX:n korkeapainenaulaimia