MAX KORKEAPAINETYÖKALUJEN TÄRKEIMMÄT OMINAISUUDET

Jos etsit ammattilaisille suunnattua paineilmanaulainta, rullanaulainta, nauharuuvainta, tai rullalipasnaulainta, ovat MAX korkeapainenaulaimet oikea valinta. MAX:n korkeapainetyökalut on suunniteltu ammattimaiseen käyttöön, missä ympäristö, työolosuhteet sekä rakennusmateriaalit asettavat haasteita ja työkaluilta vaaditaan sataprosenttista luotettavuutta. MAX korkeapaineilmanaulain iskee naulan niin puuhun, betoniin, kuin teräkseenkin kuitenkin minimaalisella rekyylillä rasittamatta työntekijän kättä. MAX:n korkeapainenaulaimien tärkeimmät edut ovat:

KEVYT

KETTERÄ

TEHOKAS

NOPEA

LUOTETTAVA

LÄHES REKYYLITÖN

PALOKAASUTON

HILJAINEN

MONIPUOLINEN

HUOMATTAVAT TERVEYS-

VAIKUTUKSET

KEVYT JA KETTERÄ

MAX:n laadukkaat ja kestävät materiaalit sekä patentoitu teknologia tekevät sen korkeapainetyökaluista painoltaan kevyitä ja siten yhdistettynä laitteen pieneen fyysiseen kokoon erittäin ketteriä käsitellä. Kovaa kulutusta kestävä korkeapaineletku on kevyt ja todella notkea tavanomaisiin paineletkuihin verrattuna, jonka ansiosta sen olemassaoloa ei edes kunnolla huomaa. MAX:n ketteryyttä lisää se, että naulainta ei tarvitse kohdistaa tarkasti suoraan, mikä nopeuttaa esimerkiksi väliseinäkourujen asentamista.

TEHOKAS, NOPEa ja luotettava

Korkeapainejärjestelmä ja MAX:n kehittämä edistyksellinen koneisto tekee sen korkeapainetyökaluista äärimmäisen tehokkaita. Materiaalista riippumatta, naulaatpa sitten puuhun, betoniin, tai teräkseen, naulan kannat eivät jää töröttämään, eikä vasaralla viimeistelyä tarvita. MAX:n laadukkaan kompressorin ja naulaimen nerokkaan mekanismin ansiosta, sarjatulinopeus on nopea, eikä asentajan tarvitse jäädä odottelemaan työkalunsa uudelleenlataantumista. 

Vuosien kehitystyön tuloksena MAX:n korkeapainenaulaimet ovat luotettavia, varmatoimisia sekä kestäviä ja palvelevat vaativissakin olosuhteissa pitkään. Nopealla, tehokkaalla ja laadukkaalla MAX korkeapainetyökalulla saavutetaan työmaalla viimeistellyn työnlaadun lisäksi myös aika- sekä rahasäästöjä.

PALOKAASUTON JA HILJAINEN

Toisin, kuin ruuti- tai kaasupanoskäyttöiset naulaimet, MAX:n korkeapainenaulaimet eivät päästä ilmaan haitallisia ja epämiellyttäviä kaasuja. Kun palokaasuttomuuden lisäksi MAX:n korkeapainenaulaimet ovat myös erittäin hiljaisia, ei niiden käyttö häiritse muita rakennuksilla työskenteleviä, eikä erityisestä ilmanvaihdosta tarvitse murehtia.

MONIPUOLINEN

Samaan MAX korkeapainejärjestelmään voidaan liittää useita eri naulaimia. Naulainta vaihtamalla, samalla korkeapainejärjestelmällä naulaat rungot, kattorakenteet, väliseinät, kiinnikkeet ja viimeistelylistat. MAX:n korkeapainenaulaimet lävistävät metallin, teräksen, betonin ja puun mikä tekee rakentamisesta ja asentamisesta nopeaa ja helppoa.

huomattavat terveyshyödyt

MAX:n kehittämä edistyksellinen mekanismi tekee sen korkeapainetyökaluista lähes täysin rekyylittömiä ja näin käteen kohdistuva tärähdysvoima on huomattavasti pienempi. Köykäinen ja ketterä naulain on kevyt käsitellä hankalissakin kohteissa, käyttöasento on luonnollinen, eikä se aiheuta käden lihaksiin voimakkaita jännityksiä, tai epäluonnollisia ranteen asentoja. Liipaisimen käyttämiseen tarvittava puristusvoima on kilpailijoihinsa nähden kevyempi, joka tekee MAX:n korkeapainetyökalusta miellyttävän lisäksi myös turvallisen käyttää. Kevyellä rekyylillä, naulaimen kevyellä painolla, käsittelyn ketteryydellä sekä kevyttoimisella liipaisimella saavutetaan huomattavia työntekijän terveydellisiä hyötyjä, joiden myötä ikävän yleisien rannekanavavammojen ja sitä kautta sairaspoissaolojen määrä laskee tutkitusti jopa 95%! MAX:n tavoitteena onkin rakennustyöntekijöiden pitkä ja terve työura.

Lue lisää rannekanavavammaoireyhtymästä täältä

MAX korkeapainetyökalut - Kuvassa lajitelma MAX:n korkeapainenaulaimia
Tutustu MAX korkeapainetyökaluvalikoimaamme