Eräänä sunnuntai-iltana kesällä 1956 Barclay Simpsonin ovikello soi. Naapurin veli oli tullut kysymään, voisiko hän tehdä tuotteen 2×4:n päiden yhdistämiseen kattorakenteita varten. Barclay vastasi: “Tietenkin!” Joten hän istui alas tehtaan työnjohtajansa kanssa, kehitti karkeita luonnoksia ja käytti rei’ityspuristinta luodakseen ensimmäisen palkkikenkänsä.

HISTORIA

Tämä yksinkertainen alku oli enemmän kuin vain ongelmien ratkaisemista. Barclaylle kyse oli asiakkaan asettamisesta etusijalle. 90-luvun alussa Simpson otti askel yli Atlantin ja sen jälkeen konserni on jatkanut kehittymistä ja laajentumista ympäri Eurooppaa ja maailmaa.

Puuliittimet ovat ja tulevat olemaan ydinliiketoimintaa, mutta Simpson Strong-Tie® toimii myös metallitappien, kemiallisten kiinnikkeiden ja lehtiruuvien alalla. Viimeisten kahden vuosikymmenen aikana yritys on laajentunut edelleen infrastruktuuri-, liike- ja teollisuusrakentamisen tuotteilla, mukaan lukien mekaaniset ankkurit, liimat ja tuotteet, jotka korjaavat, suojaavat ja vahvistavat betonia ja muurausta.

Mutta kaikesta kasvusta huolimatta Simpson Strong-Tieillä® pidetään asiat yksinkertaisena, keskitytään Barclayn juurruttamiin ydinarvoihin ja toimitaan luotettavuuden, innovaation, laadun ja palvelun tuoman maineen mukaisesti.

 

“Asiakkaamme ovat pomojamme” on yksinkertainen filosofia, joka käy ilmi kaikessa, mitä teemme.

 

 

LIITTIMIÄ VAATIVIINKIN OLOSUHTEISIIN

Simpson Strong-Tie® on yli 60 vuoden ajan keskittynyt luomaan liittimiä, jotka toimivat vaativimmissakin olosuhteissa ja auttavat sinua rakentamaan turvallisempia, vahvempia koteja ja rakennuksia. Yli 1 000 tuoteratkaisulla Simpson Strong-Tie® on ylpeä voidessaan tarjota laajimman liitinvalikoiman Isossa-Britanniassa ja Euroopassa.

Vaikka liiketoiminta ja tuotteet voivat muuttua vastaamaan asiakkaiden tarpeita, arvot ovat vankkumattomia ja ohjaavat edelleen päivittäisessä työssä. Täydellinen mielenrauha, mitä tahansa rakennat tai remontoit.

Olipa kyse hyllystä tai mittatilaustyönä tehdyistä tilauksista, tuotelinjojemme laatu ja valikoima antavat insinööreille ja rakentajille enemmän vapautta suunnitella joustavasti, samalla kun ne tarjoavat luotettavuutta ja todistettua suorituskykyä.

Simpson Strong-Tie suunnitteluohjelmisto

SIMPSON STRONG-TIE JA KIINNIKE-KOLMIO

Kiinnike-Kolmio Oy on Suomen suurin ja merkittävin Simpson Strong-Tie® kiinnikkeiden ja ruuvien maahantuoja. Varastoimamme valikoima on kattava ja kehitämme sitä jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja tarpeiden mukaan. Monipuolisesta valikoimastamme löytyy puu- ja rakennusruuvit, sekä kulmalevyt, palkki- ja pilarikengät sekä kannatus- ja naulauslevyt.

Simpson Strong-Tie® kiinnikkeiden ja ruuvien valinnassa auttaa monipuoliset laskentaohjelmistot, hyvät tekniset kuvat sekä viralliset suoritustasoilmoitukset (DoP). Edustajamme osaavat auttaa sinua kaikissa kiinnikkeen ja ruuvin valintaan liittyvissä kysymyksissä, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Simpson Strong-Tie valikoimastamme löytyy rakennuskiinnikkeet ja rakennusruuvit.

Tutustu tarkemmin Simpson Strong-Tie® tuoteperheisiin:

Simpson Strong-Tie

Rakennuskiinnikkeet

Simpson Strong-Tie

Ruuvit