Näytetään kaikki 7 tulosta

Käsisahat ja kirveet

RAUTASAHA

Rautasahan kaaren edessä oleva kädensija antaa hyvän tuen ohjaavalle kädelle ja helpottaa sahaamista. Varustettu kestävällä Sandflex® bi-metalliterällä. Terän pituus 300 mm, terässä on 24 hammasta tuumalla. Terän voi tarvittaessa kääntää 90°:n kulmaan.

Käsisahat ja kirveet

KÄSIPISTOSAHA BAHCO SUPERIOR

Käsisaha vanerin, laminaatin, muovin ja muiden materiaalien sahaukseen Ainutlaatuinen XT-hammastus: kärkikarkaistut hampaat pysyvät terävinä pitkään. Paksu terä ei vääntyile, joten leikkausjälki on siisti ja tarkka. Kitkaa pienentävä ruostesuojapinnoite Kaksikomponenttikahvassa ruuvikiinnitys

Käsisahat ja kirveet

KIRVES FISKARS X10 1.1KG 49CM

Kätevä puusepäntöihin, rakentamiseen ja kevyeen halkomiseen. Uudistettu kädensija lisää lyöntinopeutta ja turvallisuutta iskuissa. Leveys: 153mm Pituus: 445mm Paino: 1,1Kg

Terän pinnoitus vähentää kitkaa noin 30%, sekä suojaa ruostumiselta. Kädensija päällystetty kauttaaltaan pitoa parantavalla kumipinnoitteella. 22 / 550mm.

Käsisahat ja kirveet

HARKKOSAHA BAHCO NP-CONC 620MM

Erikoissaha kevytbetonin ja vastaavien materiaalien (LWA, LWC, LECA®) sahaukseen. Erikoispitkä terä, jossa kovametallihampaat. Puukahva. NP-CONC, 34 kovametallihammasta. Pituus 620mm.

Käsisahat ja kirveet

KÄSISAHA 22(550MM) RAPIDCUT

Katkaisuun ja halkaisuun sopiva yleissaha rakennuskäyttöön.