Työmaalla tarvittavat tuotteet

Olemme keränneet työvaiheittain valikoimastamme löytyvät tuotteet helpottamaan työmaan tarvikkeiden tilausta.

Ohje käsittelee seuraavia työmaavaiheita

Työmaakopin tarvikkeet

Työmaakoppiin tarvitset hyvin monia erilaisia tarvikkeita ja tuotteita aina kopiopaperista käsipyyhetelineeseen, kahvia tai keitintä unohtamatta. 

Työmaan alussa

Näitä materiaaleja voivat olla siivoustarvikkeet, sosiaali- ja taukotilojen varusteet, henkilökohtaiset suojaimet, rakennuspuhaltimet, sähkötarvikkeet, erilaiset kyltit, rakennuspallit, tikkaat, aidat, siimat, pylväät ja paljon muuta.  Ohjeemme helpottaa kokonaisuuden hahmottamista kaiken kiireen keskellä.

Perustukset

Perustukset vaativat tartuntalevyjä, peruspultteja, raudoitustikkaita, työmaaraudoitusvälineitä, sidontatyökaluja, eristystarvikkeita, petkeleitä, betoninkovetuskaapeleita ja paljon muuta. Ohje kerää kokonaisuuden yhdelle sivulle.

Elementtiasennus

Elementtiasennus vaatii betoniruuvia, nostotarvikkeita, lippusiimaa, lyöntiankkuria, uretaanivaahtoa, kemiallista massaa, elementtiasennuspaloja sekä erilaisia käsityökaluja. Kokonaistarjonnan löydät ohjeista.

Ikkuna- ja oviasennus

Asennuksia helpottaaksemme olemme koonneet ohjeeseen yhdelle sivuille kokonaisuuden, joka käsittelee puuruuveja, säätökarmiruuveja, uretaanivaahtoja, saumausmassoja, pintojen suojaukseen tarkoitettuja muoveja, teippejä ja pahveja sekä imukuppeja ja paljon muuta.

Väliseinät ja sisävaiheet

Näihin vaiheisiin tarvitaan korkeapainetyökaluja, impulssinaulaimia, naula-ankkureita, akryylimassoja, reikäsahoja, naulaimia, höyrysulkuja ja muoveja sekä erilaisia suojaintarvikkeita tai käsi- ja sähkötyökaluja. Tietysti myös paljon muutakin ja kokonaistarjonnan löydät ohjeesta.

Vesikattotyöt

Tähän työvaiheeseen löydät meiltä kulmalevyt, naulauslevyt, kiila-ankkurit, ammuttavat ankkurinaulat, metallivanteet, betoniruuvit, kevytpeitteet ja putoamissuojat.