MAX:lta uusi lippulaiva

MAX RB443T akkukäyttöinen automaattinen sidontakone

Aikaisemmin betoniraudoitteen sidontatyöt ovat olleet fyysisesti haastavia ja vuosien kokemusta vaativaa teknistä työtä. Tätä helpottaakseen MAX kehitti maailman ensimmäisen akkukäyttöisen automaattisen sidontakoneen jo vuonna 1993, jonka avulla luotettava ja kireä sidonta onnistuu silmän räpäyksessä vain nappia painamalla. Tässä pitkässä kehityksessä on jälleen kääntynyt uusi sivu – MAX julkaisi lippulaivastaan uuden version.

Tehokkaampi mekanismi

MAX:n RB441T – automaatisien sidontakoneiden lippulaiva – on ollut jo vuosia markkinoiden nopein, tehokkain ja luotettavin akkukäyttöinen automaattinen sidontakone rakennusteollisuuden ammattilaisten käyttöön. Markkinoiden paras ei riittänyt vaan MAX kehitteli sidontakoneensa entistäkin nopeammaksi ja tehokkaammaksi luotettavuutta ja korkeaa laatua unohtamatta. Helppokäyttöisyyttä lisättiin vielä elektroninen langansyötön avustimella ja monilla muilla parannuksilla.
Uusi tehokkaampi langan syötön takaisinvetomekanismi nopeuttaa sidontaa 30%. Jo ennestäänkin markkinoiden nopein 0,7 sekunnin sidonta nopeutuu huimaan 0,5 sekuntiin. Tämä saattaa ehkä äkkiä ajateltuna kuulostaa mitättömältä erolta, mutta työpäivän aikana toistetuissa tuhansissa sidonnoissa ero alkaa olemaan huomattava. Lisäksi nopeampi sidonta mahdollistaa luonnollisemman työmotoriikan. Uusi tehokkaampi koneisto myös tekee sidoksesta aiempaa kireämmän jopa ohuemmillakin betoniraudoilla.
Lankarullan vaihtoa nopeuttamaan ja helpottamaan MAX esittelee RB443T mallissaan uuden elektronisen langansyötön avustimen. Avustin imaisee langan automaattisesti sisään koneistoon, eikä sitä tarvitse käsin tunkea. Langan vaihto onnistuu, vaikka hanskat kädessä kylmemmässäkin kelissä.

MAX RB443T esittelyvideo

Kuinka elektroninen langansyötön avustin toimii

Tasapainoisempi ja mukavampi

Koneiston lisäksi myös koneen runko on kokenut uudistuksia. Rungon uusi suipompi muotoilu tekee koneesta entistäkin tasapainoisemman ja helpomman käyttää. Uudistetun liipaisimen liikerata on lyhyempi ja painantavastus lineaarisempi. Uusi miellyttävämpi liipaisin yhdistettynä tasapainoisempaan runkoon tekee RB443T:stä mukavan työkaverin, eikä tuntien työskentely rasita työntekijän kättä.
MAX:n uutuustuotetta on testattu 3 Euroopan maassa aiemman RB441T:n käyttäjillä, ja vastaanotto on ollut loistava. Tuotantotehokkuus sidontatyössä on kasvanut, vaikkakaan sitä ei olla erikseen virallisesti mitattu. Tähän on kaikki konetta testanneet rakastuneet välittömästi!
Tule myymäläämme Vantaalle, tai Tampereelle tutustumaan ja ihastumaan tuotteeseen, tai tilaa maksuton koeajo, missä pääset tutustumaan omassa rauhassa omassa ympäristössäsi omalla työmaallasi.

Lue lisää MAX tuoteperheestämme täällä!

MAX RB443T
MAX logo