Rakennustyömaalla rakennusmestarin tehtävänä on ohjata työmaan toimintaa ja siellä työskenteleviä rakennustyöläisiä sekä tehdä tarvittavia työnjohdollisia päätöksiä. Usein myös tarvikkeiden ja materiaalien hankinta jää rakennusmestarin vastuulle. Tämä sitoo rakennusmestarin pois hänen varsinaisista tehtävistään ja kuluttaa työaikaa. Meillä on tähän ratkaisu!

Kiinnike-Kolmio varustekaappi 1

AIKAA JA VAIVAASI SÄÄSTÄVÄT KAAPPIPALVELUT

Rakennustyömaalla tarvitaan paljon kulutustavaraa, kuten ruuveja, massakemikaaleja, suojaimia jne. Esimerkiksi ruuvien kesken loppuminen aiheuttaa viivästyksiä työvaiheen etenemisessä ja sitoo rakennusmestarin työaikaa varastojen täydentämiseen. Kiinnike-Kolmiolla on tähän ratkaisuksi kätevä kaappipalvelu. Kaappipalvelu sisältää työmaalle toimitettavan lukittavan kaapin, mihin toimitamme tarvittavat, rakennusvaiheeseen kuuluvat kiinnikkeet ja tarvikkeet.
 
Myyntiedustajamme käyvät säännöllisesti tarkistamassa kaappien saldon ja täydentävät tarvittaessa vähiin käyneet tuotteet kaappiin. Näin työmaalla syntyy vähemmän viivästyksiä kesken loppuneiden tarvikkeiden vuoksi ja työaikaa, sekä vaivaa säästyy mestarin voidessa keskittyä omiin varsinaisiin työtehtäviinsä.
 
 
Kysy lisätietoa kaappipalveluistamme myyntiedustajaltamme, myymälästä, tai ota yhteyttä!
 
 
Kiinnike-Kolmio varustekaappi 2