Näytetään tulokset 1–10 / 189

Koko

laatu

pituus

tyyppi

Hylsyt, voimahylsyt, jatkovarret ja vääntimet 1/2

VOIMAHYLSY 1/2X21MM PITKÄ

Iskeviin pultinvääntimiin tarkoitettu, erikoisvahva pitkä Asennushylsy.

Teräsrakojen Asennuspihdit. Maksimi 2x0,8mm pellille. Nopeaan teräsrankojen liittämiseen toisiinsa. Leuan syvyys 35 mm.

Purku, Sorkkaraudat, rautakanget,lapiot ja kolat

LUMENTYÖNNIN MUOVINEN/ALUMIINI 40CM

Lumilapio/työnnin. Kevyt ja kestävä. Muoviosat UV-stabiloitua iskun- ja pakkasenkestävää HD-muovia. Pesässä alumiininen kärkivahvike. Ergonominen ja kestävä alumiinivarsi. Avainlipputuote.

Purku, Sorkkaraudat, rautakanget,lapiot ja kolat

LUMIKOLA MASI

Lumikola, jossa on patentoitu, tuplaluja takalaidan vahvike ja kantokahva. Tukeva, kestävä ja ergonomisesti muotoiltu 25 mm:n aisa, luja 1,5 mm:n kärkivahvike ja tilava kuuppa luistavaa HDPE-muovia. Valmistettu Suomessa.

Monipuolinen turvaveitsi. Leikkaa pahvia, paperia, muovisia kiristysvanteita. Kevyt ja mukava käyttää.

Purku, Sorkkaraudat, rautakanget,lapiot ja kolat

LUMILAPIO MUOVI ISKAS

ISKAS Kuuppalapio 1360mm. Valmistettu lasikuituvahvisteisesta muovista. Lasikuituvahvistettu muovikuuppa tekee lapiosta jäykän ja todella kestävän. Sopii lumen ja muun irtonaisen aineksen lapiointiin, esim. viljalapioksi. Maalattu puuvarsi. Ergonominen kahva pakkasenkestävää muovia. Avainlipputuote.

KNIPEX Voimasivuleikkurit 2-komponenttikahvoilla. Todella kovaan käyttöön soveltuvat leikkurit, käyttö myös pianolangalle ja jousiteräkselle. Taottua, öljykarkaistua kromivanadiiniterästä. Terän kovuus n. 64 HRC.

KNIPEX Sivuleikkurit - tarkkaan ja monipuoliseen työskentelyyn. Laadukkaat ja kestävät materiaalit takaavat pitkän käyttöiän. Valmistettu kromivanadiiniterästä, taottu ja öljykarkaistu. Kiillotettu pää, kädensijat päällystetty muovilla ja muotoiltu hyvin käteen istuviksi. Kapea pää mahdollistaa työskentelyn vaikeapääsyisissäkin paikoissa. Leikkaa pehmeää ja kovaa vaijeria. Induktiokarkaistut ja tarkat terät, kovuus 62 HRC.

Muuraustyökalut, kipsityökalut ja leikkurit

UUNIKAUHA 6

Ammattimiehen tasapainotettu uunikauha -Puukädensija -Näsin erikoisjousiteräs -Niitattu varsi