Kuulosuojaimet

Lakisääteisillä kuulosuojaimilla suojaat korvasi, kun työmaalla (tai kotona) melutaso nousee liian korkeaksi. Valikoimassa kuppimalliset ja kypärään kiinnitettävät kuulosuojaimet sekä kertakäyttöiset korvatulpat.

Näytetään kaikki 5 tulosta

CE-merkintä

tyyppi

Moldex Spark Plugs -korvatulpat ovat miellyttävät käyttää ja suojaavat korkeilta melutasoilta. Valmistettu PVC-vapaasta, ympäristöystävällisestä ja pehmeästä PU-muovista. Pakattu 1 parin pusseihin.

Erittäin kevyt sangallinen korvatulppa. Tarjoaa meluisissa tiloissa työskenteleville suojauksen koko päiväksi.

Valmistettu hitaasti laajenevasta ympäristöystävällisestä polyuretaanivaahdosta. Korvatulpan joustavuus ja tasainen painejakauma takaa hyvän käyttömukavuuden ja vaimennuksen.

Erittäin monipuolinen suojain, jolle on tunnusomaista keveys. Keveydestään huolimatta, tarjoaa parhaan mahdollisen suojan. Optime I on luonnollinen valinta, kun tarvitset yleissuojaimen, jota voit käyttää sekä lyhyiden että pitkien työvuorojen ajan. 180g. EN 353-1. Vaimennus: SNR=27 H=32 M=25 L=15 dB.

Yleissuojain, joka soveltuu lyhyeen ja pitkäaikaiseen käyttöön. Paino 180g. EN 352-1. SNR: 26 H: 32 M: 23 L: 15 dB. Sopii kypäriin: Peltor G22, Peltor G2000, Peltor G3000 ja IRIS 2.


Etkö löytänyt etsimääsi?

Kerro meille, mitä tuotetta etsit sekä sähköpostiosoitteesi, niin pyrimme löytämään haluamasi tuotteen sinulle.