Kiinnike-Kolmio Oy

Pysyvä Ote Kiinnityksiin vuodesta 1987

Rakennusalan palvelemiseen erikoistunut, kiinnikkeiden ja tarvikkeiden tukkukauppa

Toimitamme rakennusteknisiä kiinnitysratkaisuja, rakentamisen pienkoneita, työkaluja ja tarvikkeita. Edustamme kansainvälisiä, tunnustettuja merkkituotteita valmistavia yrityksiä sekä kapeisiin erityissektoreihin keskittyneitä pienempiä erikoistuotteiden valmistajia.

Kiinnike-Kolmio store

Keskisuurena yrityksenä pystymme reagoimaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin nopeasti ja joustavasti.

Kuulumme kansainväliseen Indutrade Groupiin, joka on toimintamme tukena tarvittaessa. Indutrade konserni toimii komponenttien ja järjestelmien maahantuonnissa ja myynnissä sekä omien tuotteiden tuotekehityksessä, tuotannossa ja markkinoinnissa. Toiminnan perustana ovat korkealuokkaiset tuotteet, kasvu yrityskauppojen myötä sekä voimakkaasti hajautettu organisaatio, joka pohjautuu erillisten yritysten yrittäjyyteen. Lue lisää Indutrade Groupista.

Olemme palvelleet valtakunnallisia rakennusliikkeitä vuodesta 1987 ja vuosien kuluessa toimintamme on kehittynyt koko Suomen kattavaksi kiinnikkeiden ja tarvikkeiden tukkukaupaksi. Haluamme kehittyä ja kehittää asiakaspalveluamme jatkuvasti, asiakkaidemme tarpeet huomioon ottaen.

Työmaapalvelut

Asiakastyytyväisyyden korkea taso on meille erittäin tärkeää, sekä avain pitkäaikaisen ja kokonaisvaltaisen yhteistyön kehittämiseen. Henkilökuntamme asiantuntijuus, perehtyneisyys ja pitkäaikainen kokemus ovat tärkeitä kulmakiviä asioiden ymmärtämisen ja kehittämisen kannalta.

Jokaisella työmaalla on oma nimetty yhteyshenkilö, jolloin asiat hoidetaan keskitetysti. Näin vältytään päällekkäisyyksiltä ja asiakkaan tilaushistoria on hallinnassa. Laskutus toteutetaan työmaakohtaisesti, jolloin laskut ovat helposti tarkastettavissa.

Työmaan alkaessa, perustamme työmaakohtaisen asiakasnumeron, josta kaikki tarvittavat lisätiedot löytyvät jatkossa helposti.

Paras onnistuminen saadaan aikaan keskittymällä asioihin ja käyttämällä yhteinen aika tehokkaasti. Järjestelmälliset tapaamiset poistavat turhia työmaakäyntejä ja sovitun käynnin aikana pyritään yhteisesti kartoittamaan myös lähitulevaisuuden tarpeet, sekä ratkaisemaan mahdolliset tekniset ongelmat. Pyrimme toiminnallamme vähentämään tavaran vastaanottokertoja, tehostamaan työajan käyttöä sekä lyhentämään työn hukka‐ajat minimiin.

Parhaat ratkaisut saavutetaan tiiviillä ja avoimella yhteistyöllä.

Työmaatoimitukset

Yleinen varastotuotteidemme toimitusaika on 24 tuntia, joka käytännössä useasti alitetaan. 24h kuljetuspalvelumme kattaa kaikki Suomen suurimmat kaupungit. Osalle alueista on myös useampia toimitusaikoja, saman päivän aikana. Toimitusvarmuutta seuraamme jatkuvasti ja pidämme sen mahdollisimman korkealla tasolla. Seuraamme myös varastojemme oikeellisuutta säännöllisesti.

Tuotteet

Kaikki toimittamamme tuotteet ovat tarkoin valittuja ja ammattikäyttöön tarkoitettuja. Reklamaatioiden käsittely on kaikille hukkaan heitettyä aikaa. Kehitämme tuotevalikoimaamme ja palvelujamme jatkuvasti, asiakaslähtöisesti, asiakkaitamme kuunnellen. Kehitys tapahtuu pääasiassa talonrakennuksen näkökulmasta.

Kotisivuiltamme löydät kaikki varastoitavat tuotteemme, toimitamme myös erilaisia mittatilaustuotteita.

Materiaalipankkimme sisältää tuotteisiin liittyvät dokumentit, sekä käyttöturvatiedotteet. Työmaavaiheet ja tuotteet osiossa tilaamista helpottavat tuotelinkit.

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa myös uusista, innovatiivisista tuotteistamme.

Tärkeimmät tuoteryhmät

 • MAX-Tuotteet (raudoitussidontakoneet ja korkeapainejärjestelmä)
 • Rakennuskemia (uretaanivaahdot, saumaus- ja liimamassat, palokatkotuotteet)
 • Kaasunaulaimet ja tarvikkeet
 • Betoniruuvit
 • Muotti- ja valutarvikkeet
 • Rakennusruuvit (yleisruuvit, itseporautuvat)
 • Sähkötyökalut ja tarvikkeet
 • Sähkötarvikkeet (sähköjohdot, työmaakeskukset, valaisimet)
 • Konenaulat (lipasnaulat, rullanaulat)
 • Suojainmateriaalit (pahvit, muovit, teipit)
 • Henkilösuojaimet (kuulo- ja silmäsuojaimet, työkäsineet)
 • Rakennuskulmat (kulmalevyt, naulauslevyt, palkki- ja pilarikengät)

Eettinen ohjeisto

Indutrade-konsernin eettinen ohjeisto (Code of Conduct) on vastuullisen yritystoiminnan ohjenuoramme ja tärkeä osa vastuullisuustyötämme. Se kertoo, millaisia meidän tulee toiminnassamme olla ja millaisina haluamme toisten näkevän meidät. Eettinen ohjeisto koskee jokaista työntekijäämme kaikkialla maailmassa.

Eettisen ohjeiston lähtökohtana ovat perusarvot, jotka esitetään YK:n Global Compact -ohjelman kymmenessä vastuullisen yritystoiminnan periaatteessa, OECD:n toimintaohjeissa monikansallisille yrityksille sekä muissa kansainvälisesti vakiintuneissa normeissa.

Jokainen työntekijä vaikuttaa omalta osaltaan siihen, että Indutrade-konsernin yhtiöitä pidetään luotettavina ja vastuuntuntoisina yrityksinä, jotka vastaavat aina velvoitteistaan. Indutraden pitkäikäiset liikesuhteet ovat hyvä pohja arvon luomiseksi niin asiakkaille kuin myös omistajille. Tavoitteemme on aina tehdä hyvää yhteistyötä kaikkien tahojen kanssa, olipa kyseessä sitten omat työntekijämme, liikekumppanimme tai koko muu yhteiskunta.

Lataa eettinen ohjeisto (pdf)

Lue lisää vastuullisuudesta

Varastomyymälämme

Vantaa

Juhanilantie 4B, 01740
Avoinna arkipäivinä (ma-pe) 7.00 – 16.00

VANTAA

Tampere

Hautalankatu 19C, 33560
Avoinna arkipäivinä (ma-pe) 7.00 – 16.00

TAMPERE