Timanttilaikat

Lattiahiomakoneiden timanttihiomalaikat ja sormuslaikat vetonin, kiven ja tasoitepinnoitteen hiomiseen. Kulmahiomakoneiden timanttilaikat ja timanttihiomalaikat kiven, betonin ja raudoitetun betonin leikkaamiseen ja hiontaan.

Näytetään tulokset 1–10 / 21

halkaisija

Koko

tyyppi

Hiomakiekko karkealle hionnalle, korkea poistonopeus hiomiseen, muotin epätasaisuuden vähentämiseen/tasoittamiseen, sintrattuihin kerroksiin, maaleihin, liimajäämiin, kestomuoviin, graffiteihin, leviin ja muihin epäpuhtauksiin. FLEX -erikoislaipalla Tarkoitettu käytettäväksi GDE 10 betonikirahvin kanssa

Yleisbetonilaikka Turbo Flex GDE 10 kirahviin. -Turbo-Jet hiomalaikka optimaalisella aineenpoistokyvyllä. -Timanttisegmenttien suuren määrän ja laajan pinta-alan ansiosta huomattavasti hiljaisempi käyttää. -Laikalla saavutetaan viimeistellympi tulos. -Soveltuu erityisesti luonnonkivipintojen työstöön. -On varustettu FLEXin erikoislaipalla. -Tarkoitettu käytettäväksi GDE 10 betonikirahvin kanssa.

Laikka joka soveltuu lähes kaikille rakennusmateriaaleille. Soveltuu mm: - Vahvistettu betoni - Tiili - Luonnonkivi - Marmori - Klinkkeri - Metalli - Puu - Muovi - Komposiittimateriaalit

• Tehokas timanttikuppihiomalaikka betonin, betonipurseiden, betoniliimojen sekä tasoitteiden hiontaan. • Kulmahiomakoneeseen ja/tai timanttihiomakoneeseen • Erinomainen pölynpoisto. • Ammattikäyttöön. Sopii Hiltiin.

Erikoislaikka vaativaan käyttöön (esim. uraleikkurit). Betonille, vahvistetulle betonille ja graniitille. Käsikoneisiin, kiinteisiin koneisiin tai polttomoottorikäyttöisiin sahoihin. Märkä- ja kuivakatkaisuun.

Betonille ja kivelle. Käsikoneisiin, kuivahiontaan.

Yleisbetonilaikka esim. betoni-, sekä tasoitepinnoille. 2-4 mm paksuuksiin. Kovat betonit.

CMT:n kehittämät superkovat timanttiterät ovat ratkaisu vaikeiden aineiden sahaukseen. Timanttiterät on kehitetty uusien kovien sisustuslevyjen sahaukseen kuten: Hardiplank ja Hardipanel, Lastulevy, MDF, Duroplast, Formica, Thermoplast, Trespa, kipsi- ja lujalevyt.

Korkealaatuinen timanttilaikka, kovien keraamisten laattojen ja kivilaattojen katkaisuun kulmahiomakoneella. Kuivakatkaisu. Hyvä sahausjälki.

Hiontalaikka betonille ja kiviaineille. Kuiva- ja märkätyöstöön. Erinomainen hiontakyky ja kestävyys. Vaativaan ammattikäyttöön.


Etkö löytänyt etsimääsi?

Kerro meille, mitä tuotetta etsit sekä sähköpostiosoitteesi, niin pyrimme löytämään haluamasi tuotteen sinulle.