MAX Twintier RB401T-E voitti kultaa!!

MAC RB401T-E palkittiin MPT Group kultamitalilla

MPT GROUP KULTAMITALI RAKENNUSALAN EDISTYKSELLISESTÄ INNOVAATIOSTA

MTP Group kultamitali on arvostettu kunnianosoitus innovatiivisille tuotteille sekä ratkaisuille rakennusteollisuudessa.
Puolassa järjestettävät Poznán kansainväliset messut ovat ainutlaatuinen tilaisuus esitellä rakennusalan viimeisimpiä saavutuksia. Tänä vuonna kilpailun tuomaristo johtajanaan professori Ph. D. insinööri Jósef Jasiczak palkitsi 18 Budman näytteilleasettajan tuotetta sekä 2 Intermaszin näytteilleasettajan tuotetta.

MTP GROUP KULTAMITALIN EDUT

Innovaatioiden edistäminen:
Kultamitali symbolisoi yrityksiä, jotka luovat merkittävän panostuksen alan kehitykseen. Tämä tunnustus myönnetään teollisuuden tuotteille, joilla asetetaan uudet standardit tuottavuudelle, kestävyydelle sekä toimivuudelle.

Yritystuki:
Palkinto ei vain kunnioita innovaatiota vaan tarjoaa myös yrityksille merkityksellisen mahdollisuuden markkinoida tuotteitaan kansallisesti ja kansainvälisesti.
Tämä on erinomainen mahdollisuus saavuttaa kiinnostusta potentiaalisissa yhteistyökumppaneissa sekä asiakkaissa.

Tunnustettu teollisuusraati:
Päätöksen voittajista tekee kilpailun tuomaristo, jossa on edustettuina teollisuuden asiantuntijoita, arkkitehtejä, insinöörejä sekä tiedeyhteisön edustajia.
Tämä takaa palkittavien tuotteiden oikeudenmukaisen arvioinnin sekä korkean tason.

BUDMA messut näytteilleasettajana:
Voittajilla on mahdollisuus esitellä innovaatiotaan BUDMA-messujen aikana,
tämä mahdollistaa suorat kontaktit potentiaalisiin asiakkaisiin, yhteistyökumppaneihin sekä teollisuuden asiantuntijoihin.

MTP GROUP KULTAMITALI VOITTAJAT – BUDMA 2024

1. MAX TWINTIER RB401T-E STAND UP TYING TOOL MAX EUROPE BV

Soveltuvuus: Tie- ja siltakorjaukset, perustukset, sulkusäiliöt, jätevesipuhdistamot sekä liikerakennukset. Sidottujen tankojen halkaisijoiden summan enimmäisalue 40mm.
Ominaisuudet: Kaksinkertainen langansyöttömekanismi vähentää työaikaa ja lisää tuottavuutta. Kustannussäästöjä saadaan sovittamalla langan määrä tankojen kokoon, jopa 5000 sidontaa yhdellä akulla sekä yli 260 sidosta yhdellä rullalla.

2. BOSMAN – UNIVERSAALI VAAHTOLIIMA SIL-CHEM SP Z O.O / OD A DO Z S.A

Bosman vaahtoliima on erityisen joustavaa ja valmis käytettäväksi vain 1-2 minuutissa.
Saatavilla on kaksi versiota pistoolille ja letkulle.
Liimaa voi käyttää OSB/kipsilevyihin/portaisiin, ikkunalautoihin sekä koriste-elementteihin. Se sopii myös sisäseinien rakentamiseen, laattojen ja grafiittipolystyreenin liimaamiseen. Se sopii käytettäväksi viemärirenkaiden, kaivojen, kuilujen, kanavien ja esivalmistettujen elementtien välisten liitosten tiivistämiseen rakennusrakenteissa.

3. EVERCRETE VETROFLUID ECOBETON EUROPE SRL / KENSINGTON GREEN SP Z O.O

Evercrete Vetrofluid® on yleiskäyttöinen syvälle tunkeutuva betonitiiviste. Ympäristöystävällinen ja helppokäyttöinen.
Vetrofluid tunkeutuvan tiivisteen ominaisuudet:
Takaa betonin pysyvän vedeneristyksen jopa 10 atm:n alipaineella, antaa betonille poikkeuksellisen kestävyyden jäätymis- ja sulamissyklejä vastaan, estää täysin hiiltymisen ja kloridien tunkeutumisen, suojaa täysin raudoitustankoja korroosiolta.
Se on sertifioitu kosketukseen juomaveden kanssa, antaa betonille erinomaisen kemiallisen kestävyyden, perustukselle levitettynä estää kosteuden nousun, jolloin tuoreen betonin käsittelyä ei tarvita. Evercrete Vetrofluid®:in levittäminen tuoreelle betonille estää halkeamia kovettumisen aikana ja poistaa tarpeen kostuttaa/peittää kypsyvää betonia.

Kaikki palkitut-lista töytyy täältä…

Ps. Varaa itsellesi koeajo MAX Twintier RB401T-E automaattisella sidontakoneella!

MAX logo