Kuljetuskärryt ja betonimyllyt

Monipuolinen valikoima tukevia ja kestäviä kärryjä, kuten kuljetuskärryt, kottikärryt ja nokkakärryt. Valikoimassa myös kärryjen tarvikkeet ja betonimyllyt.

Näytetään kaikki 9 tulosta

- Korkealuokkainen vaunu ammattikäyttöön - Telipyörät edessä - Nailon-pyörillä oleva vaunu, jota on kevyt liikuttaa myös täydellä kuormalla - Ergonomisesti muotoiltu työntökahva - Kääntökulma 210° - Varustettu ylikuormaventtiilillä - Takuu 1 vuosi - CE-merkitty

Esittely

Kuljetuskärryt, betonimylly

KOTTIKÄRRY 120L NOSTOKORVILLA ORANSSI ESKO

ESKOn rakennuskottikärry 350 on hitsatuilla nostokorvilla varustettu vankka ja tasapainoinen kärry, joka soveltuu ammattikäyttöön. Kärry toimitetaan kasattuna. Kottikärry on varustettu kaatokaarilla tyhjentämisen helpottamiseksi. Varustettu puhkeamattomalla solukumitäytteisellä renkaalla. Ainevahvuudet, kestävä teräsvanne, suuri rengaskoko ja akselin halkaisija sekä kuulalaakerointi mahdollistavat raskaidenkin kuormien nostamisen ja työntämisen.

Kuljetuskärryt, betonimylly

KOTTIKÄRRY ESKO 110

Korkealaatuinen kottikärry kovaan ammattikäyttöön.

Kuljetuskärryt, betonimylly

TIILIKÄRRYT ESKO 560

Erittäin vankka ja tasapainoinen kärry. Valmistettu teräsputkesta ja lattateräksestä. Pyöristetyt alanurkat kärryssä helpottavat kuljetusasentoon kääntöä. Pintakäsittelynä jauhemaalaus. Teräsvanteiset pyörät. Sisärenkaan ansiosta pyörä on helppo täyttää ja ilma säilyy renkaassa. Toimitetaan valmiiksi koottuna. Paino 32kg. Kantavuus 400kg.

Kuljetuskärryt, betonimylly

NOKKAKÄRRY SL 200

SL-varastokärry 200 SKKL on laadukas, tukeva ja kestävä teräsputkesta valmistettu nokkakärry. Kärryn kantavuus on 200 kg ja siinä on pitkä, teräslevystä valmistettu kärkilevy ja alaslaskettava kuormakynnys. Tukeva kärkilevy mahdollistaa kuormien kuljettamisen jopa ilman kuormakynnystä. Kärryssä on myös kestävät teräsvanteelliset puhkeamattomat polyuretaanirenkaat.

Kuljetuskärryt, betonimylly

KOTTIKÄRRYN ULKORENGAS 4-8

Kottikärryn vararengas

Kuljetuskärryt, betonimylly

KOTTIKÄRRYN SISÄRENGAS 4-8

Kottikärryn vararengas

Kuljetuskärryt, betonimylly

KOTTIKÄRRY 130L NOSTOKORVILLA ESKO

Kottikärry 130L. Nostokorvallinen kotti on hitsattu ja kotin yläreunassa on kulmarautavahvistus, jonka ansiosta se on erittäin kestävä. Kapeus, lyhyys ja hyvä tasapaino tekevät kärrystä erityisesti sisäkäyttöön soveltuvan betonin- ja laastinkuljetuskärryn. Tyhjentämisen helpottamiseksi varustettu kaatokaarilla. Ainevahvuudet, suuri rengaskoko ja akselin halkaisija mahdollistavat myös raskaiden kuormien työntämisen. Teräsvanteinen pyörä. Sisärenkaan ansiosta pyörä on helppo täyttää ja ilma säilyy renkaassa. Pintakäsittelynä jauhemaalaus. Toimitetaan valmiiksi koottuna. Paino 35kg. Kantavuus 400kg.

Kuljetuskärryt, betonimylly

RENKAANTÄYTTÖLAITE

Kompressorikäyttöinen renkaantäyttölaite. Maximi paine 12 bar. Letkun pituus noin 20cm.


Etkö löytänyt etsimääsi?

Kerro meille, mitä tuotetta etsit sekä sähköpostiosoitteesi, niin pyrimme löytämään haluamasi tuotteen sinulle.