TILAUSJÄRJESTELMÄ

Kiinnike-Kolmiossa kaikki tuotteemme ovat varastotuotteita ja yleinen varastotuotteidemme toimitusaika on alle 24 tuntia. Huomaathan, että voidaksesi tilata tuotteita tilausjärjestelmästämme, sinulla tulee olla tili Kiinnike-Kolmiossa. Voit hakea itsellesi tiliä tilinavauslomakkeella ja tilillesi pääset kirjautumaan oikean yläkulman “ukkeli”-ikonista.


Ajankohtaista

MAX:lta uusi lippulaiva

Aikaisemmin betoniraudoitteen sidontatyöt ovat olleet fyysisesti haastavia ja vuosien kokemusta vaativaa teknistä työtä. Tätä helpottaakseen [...]

Lue lisää
MAX Twintier RB401T-E voitti kultaa!!

MPT GROUP KULTAMITALI RAKENNUSALAN EDISTYKSELLISESTÄ INNOVAATIOSTA MTP Group kultamitali on arvostettu kunnianosoitus innovatiivisille tuotteille sekä [...]

Lue lisää
Vastuullisuusraportti 2023

Kiinnike-Kolmio Oy:n vastuullisuus perustuu yrityksen arvoihin, Indutrade-konsernin luomaan toimintaohjeisiin ja eettisen liiketoiminnan periaatteisiin. Vastuullisen liiketoiminnan [...]

Lue lisää
Poikkeukselliset aukioloaikamme 2023

Teemme myymälöissämme tämän vuoden inventaariot seuraavasti: Tampere: perjantaina 8.12.2023 Vantaa: Perjantaina 15.12.2023 Yllä ilmoitettuna päivänä [...]

Lue lisää
Sormi painamassa MAX Test Drive START - nappia

MAX KOEAJO

Haluaisitko kokea MAX korkeapainejärjestelmän voiman, tai MAX Twintierin nopeuden? Tarjoamme sinulle mahdollisuutta kokeilla MAX tuotteitamme, kuinka ne soveltuvat juuri sinun työmaallesi. Ota yhteyttä ja sovi koekäytöstä edustajamme kanssa.

Varaa koeajo

KAAPPIPALVELUT

Rakennustyömaasi työntekijät löytävät kätevästi siististi järjestetystä varustekaapista kaikki päivittäisessä työssään tarvitsevansa kiinnikkeet, tarvikkeet ja varusteet. Myyntiedustajamme käyvät säännöllisesti tarkistamassa kaappien sisällön ja täydentävät tarvittaessa vähiin käyneet tuotteet.

Lue lisää
Rakennusmies varustekaapilla ottamassa ruuveja
Lääkäri pitää MAX sidontakonetta kädessään

LAADUKKAILLA TYÖKALUILLA HUOMATTAVA VAIKUTUS TERVEYTEEN

Meidän tavoitteena on mahdollistaa pitkä ja terve työura kaikille rakennusteollisuuden työntekijöille. Tiesitkö esimerkiksi, että oikein valitulla työkalulla voidaan vähentää rannekanavavamman riskiä jopa 95%?

pidennä tervettä työuraa

Tuotteitamme

Ruuvi CLASSIC -levyn kiinnitykseen teräsrankaan, valkoinen. A2 RST C3. Menekki 12kpl/neliö

Erikoisruuvi ESSVE XTR erittäin koville kipsilevyille, esim. Habito. Toimii myös kuitusementtilevyille. Sopii puu-, metalli, vahvistettu teräs koolauksiin sisätiloissa. Porauskapasiteetti 0,4-2,0 mm.

Kuumasinkitty mutteri, lujuus 8.0. ISO 4032. DIN 934. Avainväli 13mm.

Ohut sormiparisto. Panasonic Powerline AAA/LR03. Joutsenmerkki. (Joutsenmerkki keskittyy pariston käyttöikään ja kestävyyteen, pitkän toiminta-ajan takaamiseksi sekä raaka-aineiden kulutuksen vähentämiseksi).

Iskeviin pultinvääntimiin tarkoitettu, erikoisvahva pitkä Asennushylsy.

Li-ion akulla varustettu tehokas otsalamppu, jossa jopa 600 lm valoteho! Säädettävällä valoteholla akunkesto on entistä pidempi.

Uusi malli, toimii uuden D6 lukon kanssa/11215/sk

MALTHUS-muottivälikkeen edut: automaattisesti oikea seinäpaksuus automaattisesti oikea terästen suojaetäisyys vesitiiviin välikkeen laippa valmiina välikkeessä ei erillistä muottien kiristämistä eikä säätämistä ei tarvita välipuita muotin sisällä vinotuenta vain muotin toisella puolella muotista ei törrötä vaatteita repiviä teräksiä muotti on nopea purkaa välike katkeaa käsin taittamalla

Putoamissuojainpakkaus esim. kattotöihin. Pakattu säilytyspussiin. Sisältö: 1xkokovaljas P-40, 1xturvaköysi AC 060, varustettu turvakoukulla AZ 002, sekä liukutarraimella ja nykäyksenvaimentimella, köysi 15m.

EI30 Paloluokiteltu tarkastusluukku pikakiinnityksellä.

Seinä- ja holviraudoituksiin. Soveltuu useimpiin raudoituksiin kovalla alustalla, 8-14mm raudoille. Voidaan myös naulata kiinni pystyseinälle ja asettaa raudat vasta sen jälkeen.

Materiaali S355J2+N. Standardi SFS-EN 10025. Koko 95x95mm. Paksuus 25mm. Epäkesko reikä.

Avauma 57mm, alumiininen turvahaka. Soveltuu turvavaljaan kiinnittämiseen sopiviin rakenteisiin.

Ohutsydäminen uppokantainen rakennus-/puuruuvi. Terävä karkaistu kärkiosa takaa ruuvin toimivuuden. Kiinnittämiseen puuhun ja rakennuslevyihin.

Puurakenneosien kiinnittämiseen ja liittämiseen. Siivekkeet ulospäin. Reiät Ø5,0mm ja Ø11,5mm. Simpson Strong-Tie on ensimmäinen ja ainoa valmistaja, joka on kehittänyt täysin uuden konseptin ainutlaatuisen ZPRO-pinnoitteen avulla. ZPRO-pinnoite mahdollistaa kaikkien järjestelmän tuotteiden käyttöä ulkoasennuksessa.

Jatkopistorasia voimavirtajohdolle

Laippakantainen puurakenneruuvi. Leikkaavalla kärjellä varustettu erikoisruuvi. Iso laippakanta (14mm) mahdollistaa puukappaleiden suuren kiinnitysvoiman.

Erittäin kevyt sangallinen korvatulppa. Tarjoaa meluisissa tiloissa työskenteleville suojauksen koko päiväksi.

Kuusioruuvi sähkösinkitty, lujuus 8.8, täyskierre, ISO 4017. DIN 933. Avainväli 24mm.

Varaketju moottorisahaan. Teroitusviilan Ø 4.0mm.

Laadukkaimmasta karbidista valmistettu 4-leikkuuteräinen täyskarbidipää on poikkeuksellisen iskunkestävä. Boschin diffuusiohitsausteknologia (IDS) tekee pään ja kierukan välisestä liitoksesta vahvan. 4-kierukkainen rakenne leveine kanavineen ehkäisee terän kulumista poistamalla irtoainesta tehokkaasti

Ohutsydäminen kupukantainen rakennus-/puuruuvi. Terävä kärkiosa takaa ruuvin toimivuuden. Kiinnittämiseen puuhun ja rakennuslevyihin.

Tasoituslasta teräskärjellä

Varoite, Ø6-16mm vahvoille teräksille, oranssi huomioväri. Varoitteita käytetään törröttävien rautojen päiden suojaamiseen. Varoitteen käytöllä vähennetään suojapeitteiden repeytymisiä ja tapaturmia. Kirkas huomioväri auttaa havaitsemisessa.

Ruuviankkuri toimii hyvin sekä kiinteissä että ontoissa alustoissa, se on helppo asentaa ja voidaan poistaa kokonaan. Soveltuu seuraaville materiaaleille: Betoni, tiili, harkko, kivi, puu ja marmori. Ruuviankkuri on ideaalinen yleiskäyttöön ja väliaikaisiin kiinnityksiin, se tarjoaa hyvän kuormituskyvyn myös vaikeimmissa kiinnitysalustoissa.

Ohutsydäminen kupukantainen rakennus-/puuruuvi. Terävä kärkiosa takaa ruuvin toimivuuden. Kiinnittämiseen puuhun ja rakennuslevyihin.

100% lukittuva ote Valmistettu takomalla Pitkä käyttöikä Kestää kovaa vääntöä Optimaalinen lopputulos

Leikkuri kipsilevyn leikkaamiseen määrämittoihin. Leveä malli, maksimi leikkausleveys 60cm.

Tukeva palju muuraus- ja rappaustöihin. Musta muovi

Elementin Asennuspala muovinen, vahvuus 10mm, koko 50x80mm, 400kpl/pkt, raskaiden elementtien asentamiseen, korvaamaan teräksiset Asennuslaput. Kantavuus testattu 10 000kg kuormalla.

Kahvaosa puuta, laatta metallia.

Sinkityt ETA-hyväksytyt kasimilliset karmitulpat keskiraskaisiin kiinnityksiin, uppokanta. Läpiasennuksiin tarkoitettu 8 mm:n nailontulppa soveltuu kevyiden ja keskiraskaiden puurakenteiden kiinnitykseen. Sopii myös kevyisiin, halkaisijaltaan pienempää karmitulppaa vaativiin kiinnityksiin. Kromi VI-vapaa pinnoitus ruuveissa. ZN kuiviin sisätiloihin ja väliaikaiseen ulkokäyttöön

Hitsattu telineruuvi 23mm silmukalla ja puukierteellä.

Eristeaineiden kiinnitys betoniin, tiileen yms. Max ainevahvuus 170mm

Pulttisakset 18 , pituus 450mm, max katkaistavan rakenneteräksen halkaisija 8mm. Terät valmistettu takomalla erikoiskarkaistusta kromimolybdenum teräsksestä. Muotoillut varret, joissa otetta pehmentävät ergonomiset kahvat. Terävälin säätö suoritetaan kiinnityspulteilla.

Betoniruuvi haponkestävä A4, koko 7,5x75. Toimii hyvin sekä kiinteissä että ontoissa alustoissa, se on helppo asentaa ja voidaan poistaa kokonaan. Soveltuu seuraaville materiaaleille: Betoni, tiili, harkko, kivi, puu ja marmori. Ruuviankkuri on ideaalinen yleiskäyttöön ja väliaikaisiin kiinnityksiin, se tarjoaa hyvän kuormituskyvyn myös vaikeimmissa kiinnitysalustoissa.

MALTHUS-muottivälikkeen edut: automaattisesti oikea seinäpaksuus automaattisesti oikea terästen suojaetäisyys vesitiiviin välikkeen laippa valmiina välikkeessä ei erillistä muottien kiristämistä eikä säätämistä ei tarvita välipuita muotin sisällä vinotuenta vain muotin toisella puolella muotista ei törrötä vaatteita repiviä teräksiä muotti on nopea purkaa välike katkeaa käsin taittamalla

1200 watin 1-nopeussekoitin kolmen kierrosalueen käyttökytkimellä. Paketissa mukana yksi vispilä 140mm (WR3R140M14).

Betonin piikkaukseen. Piikkausvasaroihin ja poravasaroihin (piikaustoiminnalla varustetut) joissa sds-max kiinnitys. Suuriin poravasaroihin ja piikkauskoneisiin, joissa SDS-max kiinnitys (Hilti, Bosch, DeWalt, Hitachi, Makita, Milwaukee jne.).

Poravasaroihin joissa SDS+ teräkiinnitys kuten Hilti, Bosch, Makita, Hitachi, DeWalt, Milwaukee jne. Betoniin ja kiveen poraukseen. Kiilamaisen kärjen ja erikoiskierteen ansiosta, erittäin nopea ja kestävä.

Rasvaliitu, joka sopii lähes kaikkeen merkintään kuten metallin, tiilien tai betonin merkintään Erittäin kestävä käytössä Kuusikulmainen liitu jossa suojapaperi.

Käyttökohteet: - Profiloitujen teräslevyjen kiinnitys 1,5–4 mm:n teräksisiin alarakenteisiin - Profiloitujen alumiinilevyjen ja sandwich‑paneelien kiinnitys 1,5–4 mm:n teräksisiin alarakenteisiin - Erittäin lujiin teräsalustoihin Ominaisuudet: - Ruostumaton teräs A2 ja karkaistu teräksinen porakärki - Tiivistealuslevy ruostumatonta terästä - Esikoottu tiivistealuslevy - Porauskapasiteetti 2+4 mm Lisätiedot: Muita pituuksia saatavana pyynnöstä. ETA-10/0200: Annex 63-67 / Aluslevyllä ETA-13/0177: Annex 16-18 / Aluslevyllä ETA-22/0126: Annex 7 / Aluslevyllä Materiaali: Ruostumaton teräs A2

ABR-kulmalevyjä käytetään kantavien puurakenteiden liitoksissa. Näissä kiinnikkeissä on vahvat keski- tai reunavahvistukset. Pienempi materiaalin kulutus, joten ympäristöystävällisempi. Liitos: Puu puuhun: Puu betoniin. Käyttötarkoitus: Palkki palkkiin. Palkki (puu betoniin)

GREENLIFE Muuraussanko. Tukeva, kierrätetystä muovista valmistettu kapeareunainen muuraussanko. GS-testattu.