Työpaikkailmoitus

Kiinnike-Kolmio Oy on rakennusliikkeiden palveluun erikoistunut tukkukauppa. Toimitamme rakennustekniikan kiinnitysratkaisuja, rakentamisen pienkoneita, työkaluja ja tarvikkeita. Edustamme kansainvälisiä, tunnustettuja merkkituotteita valmistavia yrityksiä, sekä kapeisiin erityissektoreihin keskittyneitä pienempiä erikoistuotteiden valmistajia.

Panostamme liiketoimintamme kehittämiseen ja haemme nyt uutta Teknistä myyjää /
MAX-asiantuntijaa, vakituiseen työsuhteeseen.

Tekninen myyjä / myyntiedustaja, Kiinnike-Kolmio

Työ on liikkuvaa kenttämyyntityötä, joka tapahtuu pääasiassa pääkaupunkiseudun alueella ja painottuu yrityksen maahantuoman MAX-korkeapainejärjestelmän tuotemyynnin kehittämiseen. Käytössäsi on pakettiauto, jossa sinulla on mukanasi kaikki tarvittava tuote-esittelyjen sujuvuuden varmistamiseksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä neuvottelutaitoja ja kykyä työskennellä kentällä itsenäisessä roolissa suoran asiakasmyynnin parissa. Osaat tarjota ratkaisuja teknisiin ongelmiin ja hoidat sovitut asiat luotettavasti loppuun asti. Sinulla on näkemystä myynnin kehittämisestä ja haluat tehdä myyntityötä tuloksellisesti. Tietotekniikan osaamista tarvitaan kannettavan tietokoneen käytön hallitsemisen verran. Osana työhön kuuluu päämiehen edustajan kanssa tehtävät yhteiskäynnit asiakaskohteissa 1–2 kk:n välein. Vaatimuksena on perustason englannin kielen taito. Persoonana olet aktiivinen sekä ulospäinsuuntautunut ja työskentelet sitkeästi kohti tavoitteita.

Me tarjoamme vastuullesi mielenkiintoisen ja haastavan työn laadukkaiden tuotteiden parissa, sekä hyvän myynnin tuen ja toivomme sinun sitoutuvan pitkäaikaisesti työhösi. Kiinnike-Kolmio Oy on arvostettu alan toimija, jolla on sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö. Työsuhde-edut kattavat työterveyshuollon sekä lounas- ja puhelinedun.

Jos kiinnostuit ja tunnet soveltuvasi tähän työtehtävään, ota meihin yhteys – olemme kiinnostuneita sinusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:n Senior partner Sami Lehto
+ 358 50 525 7755. Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen sami.lehto@talenthunters.fi