Ilmanpuhdistus kuntoon – Hepa 14 sieppaa myös virukset

Aloita terveempi työelämä tänään!

Rakennustyömailla syntyy hienoa, terveydelle haitallista pölyä, mutta myös koronatilanne on muuttanut tarvetta ilmanpuhdistamiseen työmaaruokaloissa, työmaakopeissa ja toimistoissa. Tutkimusten mukaan COVID-19-aerosolia sisältävä ilma voidaan puhdistaa ilmanpuhdistimella jossa on HEPA 14 -suodatin.

Ilmanpuhdistinta voidaan käyttää monissa rakennustyömaavaiheessa, mutta myös erilaiset tilat joissa syntyy mahdollisesti jonoa, olisi syytä pitää ilman suhteen puhtaana. Näitä ovat vastaanottotilat, myymälät ja erilaiset toimistot, ruokalat kuin myös päiväkodit, koulut tai sairaalat. H&H800s ilmanpuhdistin sieppaavat myös koronaviruspartikkelit, jolloin tämä laite parantaa ja varmistaa hengitysilman puhtautta oleellisesti.

H&H800s -ilmanpuhdistin on monipuolinen, voit käyttää sitä ilmanpuhdistimena, alipaineistajana, puhaltimena ja hajunpoistajana. H&H800s on näytöllä varustettu 800, johon on integroitu digitaalinen tarkkuusalipainemittari, energiankulutus-ja käyttötuntimittari. Voit tehdä käyttöenergian valvontaa seuraamalla käytettyä energiaa (kWh) digitaalinäytöltä tai voit seurata koneen suodattimien ja koneen käyttötunteja suoraan näytöltä.

Toiminta ilmanpuhdistimena

H&H monitoimi-ilmanpuhdistinta voidaan käyttää ilmanpuhdistimena. Tällöin kannattaa käyttää G3 + G4 + H13 tai H14 suodattimia, jolloin suodatettu ilma on puhtaampaa kuin normaali huoneilma.

Toiminta alipaineistajana

H&H800s monitoimi-ilmanpuhdistajaa voidaan käyttää remontoitavan tilan alipaineistamiseen muovisia suojaseiniä ja letkuläpivientikappaleita apuna käyttäen. Tila eristetään muista tiloista muoviseinillä ja ilmanpuhdistajan letkulle järjestetään läpivienti, joko ulos ulkoilmaan tai toiseen tilaan. Saneeraustyömaan ilman tulisi vaihtua vähintään kolme kertaa tunnissa. Huoneen, jonka pinta-ala on noin 40-50 m2 ja huonekorkeus on 2,55 m, H&H800 pystyy vaihtamaan ilman yli kuusi kertaa tunnissa uusilla G3+G4+H13 tai G3+F7+H13 suodattimilla.

Toiminta puhaltimena

Kun työmaalla tarvitaan tehostettua ilmanvaihtoa, soveltuu H&H800s siihen hyvin. Tällaisia tilanteita ovat mm maalin tai tasoitteen kuivumisen nopeuttaminen, ilmastoinnin järjestäminen paikkaan missä sitä ei vielä ole ja rakennuskemikaalien käryjen poistaminen työtilasta. Pölyämättömissä kohteissa on käytettävä vähintään G3 + G4 suodattimia.

Käyttö hajunpoistajana

Lisävarusteena toimitettavan aktiivihiilisuodattimen avulla pahanhajuinen ilma voidaan puhdistaa raikkaammaksi. Aktiivihiilisuodatin on muilta ominaisuuksiltaan tavallisen G4 suodattimen veroinen ja sitä käytetään tavallisen G4:n tilalla.

Alipaineistus ja ilmanpuhdistus

ALIPAINEISTAJA 800S MONITOIMI -ILMANPUHDISTIN

Manuaalinen monitoimi-ilmanpuhdistin. Integroitu digitaalinen tarkkuusalipainemittari, energiankulutus- ja käyttötuntimittari.