Tarkastusluukut

Meiltä saat ammattikäyttöön suunnitellut tarkastusluukut jotka ovat kestäviä ja nopeasti asentaa.

Tarkastusluukku hormiin RAL9010

Ammattikäyttöön suunniteltu, saranoitu tarkastusluukku on kestävä ja nopea asentaa. Saumaton kehys, ei irtokiinnikkeitä. Pyöreään aukkoon asennettava tarkastusluukku on paloluokiteltu EI30 luokkaan ja sille on myönnetty tyyppihyväksyntä.

Kiinnitysruuvit on piilotettu kannen taakse.

Asentaminen on helppoa ja lopputulos on viimeistelty. Kiinnitysruuvien aukot mahdollistavat kehyksen kääntämisen suoraan. Kansi kiinnittyy kehykseen painamalla.

Tarkastusluukku PTL EI30 paloluokiteltu valkoinen

EI30 Paloluokiteltu tarkastusluukku pikakiinnityksellä. Suosituksi muodostuneen vakioluukun patentoitu pika-asennusmekanismi on ollut jotain mistä on vain osattu haaveilla.

Haaveet on nyt kuitenkin muuttuneet todeksi.

Palotestattu ja tyyppihyväksytty EI30-luokiteltu tarkastusluukku vaaka- ja pystyrakenteisiin. Tyyppihyväksyntäpäätös VTT-RTH-00031-13. Luukku on saranoitu ja varustettu salpalukolla.

Tarkastusluukku PML

Kiinnikkeistä 13 mm u-kiinnike soveltuu niin kerta- kuin tuplalevytykselle. Vasaran kanssa kiinnike painuu myös esimerkiksi 15 mm kipsiin vaivatta. 16mm kiinnike kalustelevylle sekä kattopaneelille ja L-mallinen kiinnike paksumpaankin rakenteeseen. Asennuksen suorittaa sekunneissa niin seinään kuin kattoonkin, jopa ilman työkaluja.

Tarkastusluukku PTL

Helppokäyttöinen ja nopeasti asennettava tarkastusluukku on suunniteltu ammattikäyttöön. Saranoitu tarkastusluukku on kestävä ja todella nopea asentaa. Materiaalivahvuus kehyksessä 1,0 mm ja kannessa 0,75 mm. Vakiovärinä valkea RAL9010. Helppokäyttöisen kiinnitysmekanismin ansiosta luukkujen asennuksen onnistuu vaivattomasti ja nopeasti.