Max HN90F rullanaulain 45-90mm

Max HN90F rullanaulain 45-90mm

HNF90F on 90 mm:n Powerlite-rullalipasnaulain puulle ja teräkselle (*enintään 3,2 mm).
Ainutlaatuisena ominaisuutena HNF90F:ssa on 15 % enemmän tehoa, joten saat 20 % lisäkapasiteettia naulaimeen edelliseen malliin verrattuna. Siinä on käännettävä koukku, joten voi ripustaa sen vyölle tai kattorimoihin. Helposti ladattava lipas avautuu automaattisesti ja rullat on helppo asettaa sisään. Se maksimoi suorituskyvyn ja tekee työstä tehokasta.

Helposti ladattava lipas

 

Käännettävä koukku

Kaksoislaukaisun ehkäisymekanismi

Työkalu voidaan kontaktilaukaista tai kertalaukaista ilman säätöjä – paina vain laukaisimesta ennen kuin painat kontaktivarren alas ja työkalu kontaktilaukaisee. Kertalaukaisu tapahtuu painamalla kontaktivarsi ensin alas ennen kuin painat laukaisinta ja pidät sen pohjassa. Työkalu ei voi laukaista toista naulaa ennen kuin laukaisin vapautetaan ja työkalu pääsee siirtämään rullaa. Tämä on ensiluokkainen turvaominaisuus.

Huoltovapaa kärkisuodatin

Tämä ehkäisee vieraiden aineiden pääsemisen työkalun sisään. Sisäosat kestävät kauemmin, ja työkalun sisusta pysyy puhtaana. Suodatin on itsepuhdistuva: se poistaa automaattisesti vieraat aineet työkalusta, kun ilmaletku irrotetaan.

Ainutlaatuinen sotkeutumista estävä pallonivel

Ei enää raskaiden letkujen kanssa taistelua, vaikka naulain olisi missä kulmassa.

Syvyyssäädön valitsin

Syvyyssäädön valitsin, ei vaadi erikoistyökaluja.

Muovinen kantolaatikko

Laukaisimen turvalukitus

Korkeapainekompressori AKHL1260E / AKHL1260EX

Vuonna 2017 MAX esitteli uusimman mallin AKHL1260E /EX. AKHL1260E on kompakti malli, jossa on kaksi säiliötä. Niiden ilmatilavuus on 292,4 litraa. AKHL1260EX-mallin kapasiteetti on suurempi, sen viiteen säiliöön mahtuu 731 litraa ilmaa. Molemmissa malleissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka auttavat loppukäyttäjiä työssään: ne ovat ultrakevyitä, kestäviä ja niissä on MAXin hiljainen teknologia ja muunninohjaus. Muunninohjauksen ansiosta kompressori toimii myös matalalla jännitteellä ja on varmasti tehokas myös kylmissä olosuhteissa. Nämä ainutlaatuiset ominaisuudet tuovat työhösi uusia ulottuvuuksia.

”Muokattavissa toiveittesi mukaan”

AKHL1260E ja AKHL1260EX voidaan muokata toiveittesi mukaan. Jos tahdot nostaa laitteen korkeammalle tai siirtää sen kauemmas autosta, voit irrottaa kolme säiliötä yhdellä kädellä. Jos pidät AKHL1260E:sta ja huomaat tarvitsevasi lisää ilmaa, voit liittää siihen kolme lisätankkia lisävarusteina. Voit myös liittää AKHL1260E:n sinulla jo olevaan Max-kompressoriin, kuten AKHL1250E:hen tai AKHL1230E:hen. Tämä tarkoittaa, että kaksi kompressoria tuottaa jatkuvasti korkeapaineilmaa ja mahdollistaa paremman tehon.