Esittelyssä päätuoteryhmiä

kiinnikekolmio-myymala-tampere

Kiinnike-Kolmio on rakennusalan palvelemiseen erikoistunut, kiinnikkeiden ja tarvikkeiden tukkukauppa. Näin vuoden alussa on hyvä hetki tutustua osaan meidän tuoteryhmistä ja samalla katsoa mistä kokonaistarjonta muodostuu.

Kuvassa automaattinen raudoitteen sidontalaite - MAX RB611T

MAX-tuotteet

Max on maailman ensimmäinen korkeapaineisten (34 bar) paineilmanaulainten valmistaja. Korkeapainetyökalut eivät tarvitse ruutia tai kaasua toimiakseen, mikä on sekä taloudellista että turvallista. Raudoitussidontakoneiden käyttäjät vaativat työkoneelta paljon ja ovat ammattilaisten kovasti arvostamia tuotteita.

Rakennuskemia

Löydät meiltä polyuretaanivaahdot, saumaus- ja liimamassat, palokatkotuotteet, akryylimassat, pohjustusaineet sekä pikaliimat ja betonin jälkihoitoaineet. Näin talven kynnyksellä kannattaa tilata myös jäänsulatusraetta poistamaan talven tuomaan vaaraa liukkauden osalta.

Muotti- ja valutarvikkeet

Monikäyttöinen työsaumaverkko useaan eri tarkoitukseen tai laipalliset muottivälikkeet VSS-valuihin, kiilalukot tai vaarnalenkit sekä paljon muuta muotti- ja valutarvikkeita löytyvät tuotetarjonnastamme.

Rakennusruuvit

Rakennusruuvit kaikkeen kiinnittämiseen. Löytyy ruostumatonta teräksestä valmistettua, kupu- ja uppokannalla varustettua, mutta myös kuusio- ja linssikannalla ja paljolla muulla. Tarvitset sitten yleis-, kipsilevy-, luja-, hobau-, teräväkärkistä- tai jotain muuta rakennusruuvia, niin kokonaistarjontaan kannattaa tutustua verkkokaupassa.

Kaasunaulaimet ja tarvikkeet

Kaasurunkonaulaimet ja naulakaasupakkaukset tai ruuvinaula joka kiinnitetään kuin naula, mutta irrotetaan kuin ruuvi löytyvät meiltä suoraan varastosta.

Betoniruuvit

Betonille, tiilelle, harkolle, puulle, kivelle tai marmorille sopivat ruuviankkurit, kynnysruuvit ja betoniruuvit verkkokaupasta tai suoraa myymälästä.

Sähkötyökalut ja tarvikkeet

Tehokkaat ja kompaktit akkuruuvivääntimet, tehokkaat akkupuukkosahat, kulmahiomakoneet, höylät, iskuporakoneet, kaivertimet sekä erilaiset konepaketit löytyvät suoraan varastosta.

Sähkötarvikkeet

Meiltä löydät työmaille työmaakeskukset, jatkojohdot, vuorokausiajastimet, paristot, työvalot, rakennuslämmittimet sekä Led Laser valaisimet.

Konenaulat

Teippisidotut lipasnaulat laudoitus- ja runkonaulauksiin tai rullanaula raakaponttien, ulkovuorauksen ja runkojen naulaamiseen.

Suojainmateriaalit

Meiltä löydät ikkuna- ja yleiskalvot, pahvit, muovit, teipit sekä monikäyttöiset lattiasuojat tai laadukkaat vetoketjuovet tai höyrysulkumuovit.

Henkilösuojaimet

Asianmukaiset suojaimet ovat panostus työturvallisuuteen. Meiltä löydät niin kuulo- ja silmäsuojaimet, työkäsineet kuin sadeasut tai polvisuojat.

Rakennuskulmat

Meiltä löydät kulmalevyt, naulauslevyt, palkki- ja pilarikengät sekä paljon muuta. Tutustu tarjontaan verkkokaupassamme.