Verkkokaupan kehitys

Kehitämme jatkuvasti verkkokauppaamme toimivammaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi. Olemme tehneet paljon työtä, jolla saisimme sujuvoitettua käytettävyyttä entisestään.

Osa kehitystyöstä koskee sisäistä tiedonkulkua, tuotetiedon automatisointia, verkkokaupan hakumoottorin parantamista, tuotenavigoinnin yksinkertaistamista ja sitä kuinka pystymme muokkaamaan verkkokauppaa entistä paremmaksi tulevaisuudessa.

Tästä syystä olemme kehittäneet myös verkkokaupan teknologiaa, jotta käyttöönoton jälkeiset kehitysaskeleet ovat mahdollisia.

Parannamme samalla materiaalipankin käytettävyyttä, mutta myös työmaalla tarvittavien tuotteiden -ohjeistusta ja muokkaamme sisällön selattavaksi versioksi. Näin voimme varmistaa, että tiedot päivittyvät nopeammalla syklillä kuin aikaisemmin oli mahdollista.

Olemme uudistuksessa jo pitkälle, mutta paljon on vielä tekemistä. Haluamme kuitenkin tarjota asiakkaillemme aikaisessa vaiheessa mahdollisuuden tutustua tulevaan verkkokauppaan. Pidämme äärimmäisen tärkeänä sitä, että pystymme näin kuuntelemaan asiakkaiden kokemuksia ja saamaan kehitykseen vaikuttavaa asiakaspalautetta

Kutsu testaajaksi

Testikauppa on auki 20.4. – 30.4.2020 välisen ajan ja jos haluat mukaan testaajaksi, lähetä osoitteeseen: kari.vuorio​@kiinnikekolmio.fi sähköpostia ja tilaa itsellesi tunnukset.

Onko sinulla kehitysehdotus?

Kaipaatko jotain toiminnallisuutta tai onko mielessäsi kehitysehdotus, joka meidän kannattaisi ottaa huomioon? Vinkkaa laittamalla sähköpostia osoitteeseen kari.vuorio​@kiinnikekolmio.fi tai soittamalla numeroon 050 55682 77. Markkinointipäällikkö Kari Vuorio vastaa kehitystyöstä.