Toimitusajat pääsiäisen jälkeen

Toimitukset tapahtuvat normaalilla vauhdilla, myös pääsiäisen jälkeen. Yleinen varastotuotteiden toimitusaika on 24 tuntia, joka käytännössä usein alitetaan. Pidämme tilauksesta toimitukseen ajan mahdollisimman lyhyenä.

Asiointi myymälässä

Palvelemme asiakkaitamme mahdollisimman turvallisesti koronaviruksen aiheuttamassa poikkeustilanteessa ja varmistaaksemme toiminnan jatkumisen saumattomasti, olemme rajoittaneet Vantaan, Tampereen ja Oulun myymälöihimme pääsyä.

Tullessasi myymälän etuovelle, tilaus tapahtuu soittamalla myymälään ja tilauksesi kerätään odottaessasi sekä tuotteet tuodaan myymälämme ulko-ovelle hetkisen kuluttua. Näin varmistamme sujuvan ja turvallisen asioinnin, sekä tavaran saatavuuden. Valitsemanne myymälä palvelee teitä edelleen ammattitaitoisesti ja ripeästi, mutta toimintamuutoksella pyrimme varmistamaan turvallisen asioinnin ja työskentelyn myymälöissä

Asiointi verkkokaupassa

Tilatessasi tuotteita Kiinnike-Kolmio Oy:n verkkokaupasta, saat ne aina voimassa olevilla sopimushinnoilla. Kirjautumista ei vaadita tilausta tehdessä, vaan jokainen tilaus käydään myyjiemme toimesta läpi ja laskutetaan sekä toimitetaan sovitun mukaisesti.

Asiakaskäynnit työmailla

Aktiivisella tiedonhaulla ja avoimella tiedonkululla pyrimme varmistamaan sen, että asiakaskäynnit sujuvat koronaohjeistuksia noudattaen ja työmaakäynnillä noudatamme aina koronaan liittyvää viranomaisten ja yrityksen antamia ohjeita. Teemme kaikkemme, että voimme toiminnallamme tukea sitä, että työmaat pyörisivät mahdollisimman normaalisti.

Tilaaminen

Tilaaminen puhelimitse myyntiedustajalta tai myymälästä, verkkokaupasta tai sähköpostilla toimii normaalisti. Saat meidät myös helposti kiinni videopuheluiden tai videotapaamisten muodossa. Haluamme osaltamme tehdä asiakkaille entistä helpommin olla meihin yhteydessä.