Työvaihekohtainen tarjonta ja nopea toimitus varastosta

Toimitusnopeus ja varmuus

Toimitamme tuotteet työmaille kaikkiin Suomen suurimpiin kaupunkeihin 24h kuluessa. Osalle alueista on sovittavissa tuotteiden toimitus jo ennen työpäivän alkamista. 24h kuljetuspalvelumme kattaa kaikki Suomen suurimmat kaupungit.

Monelle alueista on useampia toimitusaikoja, saman päivän aikana. Toimitusvarmuutta seuraamme jatkuvasti ja pidämme sen korkealla tasolla.

Olemme keränneet työvaiheittain valikoimastamme löytyvät tuotteet helpottamaan työmaan tarvikkeiden tilausta.

Laita linkki talteen, koska päivitämme listaa säännöllisesti!

https://www.kiinnikekolmio.fi/tyomaan-vaiheet-ja-tuotteet/
Kotisivuiltamme löydät myös kaikki varastoidut tuotteemme!

Ohje käsittelee seuraavia vaiheita

 • Työmaakopin tarvikkeet
  Työmaakoppiin tarvitset alussa hyvin monia erilaisia tarvikkeita ja tuotteita.
  Näitä voivat olla kahvi, maito kuin sokeri, mutta myös käsihuuhteet, annostelijat, käsipyyhetelineet, tiskiharjat, lastat ja rikkalapiot, kuin myös lattialiinat, ruohomatot sekä siivouskäsineet.
 • Mitä materiaalia tarvitset työmaan alussa?
  Näitä materiaaleja voivat olla siivoustarvikkeet, sosiaali- ja taukotilojen varusteet, henkilökohtaiset suojaimet, rakennuspuhaltimet, sähkötarvikkeet, erilaiset kyltit, rakennuspallit, tikkaat, aidat, siimat, pylväät ja paljon muuta.  Ohjeemme helpottaa kokonaisuuden hahmottamista kaiken kiireen keskellä.
 • Perustukset vaativat tartuntalevyjä, peruspultteja, raudoitustikkaita, työmaaraudoitusvälineitä, sidontatyökaluja, eristystarvikkeita, petkeleitä, betoninkovetuskaapeleita ja paljon muuta. Ohje kerää kokonaisuuden yhdelle sivulle.
 • Elementtiasennus vaatii betoniruuvia, nostotarvikkeita, lippusiimaa, lyöntiankkuria, uretaanivaahtoa, kemiallista massaa, elementtiasennuspaloja sekä erilaisia käsityökaluja. Kokonaistarjonnan löydät ohjeista.
 • Ikkuna- ja oviasennusta helpottaaksemme olemme koonneet ohjeeseen yhdelle sivuille kokonaisuuden, joka käsittelee puuruuveja, säätökarmiruuveja, uretaanivaahtoja, saumausmassoja, pintojen suojaukseen tarkoitettuja muoveja, teippejä ja pahveja sekä imukuppeja ja paljon muuta.
 • Väliseinät ja sisävaiheisiin tarvitaan korkeapainetyökaluja, impulssinaulaimia, naula-ankkureita, akryylimassoja, reikäsahoja, naulaimia, höyrysulkuja ja muoveja sekä erilaisia suojaintarvikkeita tai käsi- ja sähkötyökaluja. Tietysti myös paljon muutakin ja kokonaistarjonnan löydät ohjeesta.
 • Vesikattotöihin löydät meiltä kulmalevyt, naulauslevyt, kiila-ankkurit, ammuttavat ankkurinaulat, metallivanteet, betoniruuvit, kevytpeitteet ja putoamissuojat.
 

Yksinkertaista ja nopeaa – Voit sopimusasiakkaana ostaa sovituilla hinnoilla suoraan verkkokaupasta

Tilatessasi tuotteita Kiinnike-Kolmio Oy:n verkkokaupasta, saat ne aina voimassa olevilla sopimushinnoilla. Kirjautumista ei vaadita tilausta tehdessä, vaan jokainen tilaus käydään vastuumyyjän toimesta läpi ja laskutetaan sekä toimitetaan sovitun mukaisesti.

Älä siis stressaa tavaratoimitusta, vaan hyödynnä verkkokauppaamme tilaamisessa. Me hoidamme lopun.