Puurakentamisen tehopakkaus MAX HN65S

Korkeapainejärjestelmä | Terassipaketti 

MAX HN65S ja korkeapainejärjestelmä ovat terassilaudoituksiin nopeutta ja tehokkuutta tuova kokoonpano. Rullalipasnaulain ei jätä terassilaudoituksiin jälkiä, sillä se on kapea ja nokan pinta on sileä pystyasennossa, mutta siinä on silti hyvä pito runkojen viistonaulauksessa.

Siinä on myös kaksi erilaista nokkaa, joten sitä voi käyttää tarvittaessa paksummillekin nauloille. HN65S rullalipasnaulain on myös 65 mm:n ”yleisrullanaulain” ja siitä ainutlaatuinen, että sitä voi käyttää moneen käyttötarkoitukseen – hybridinokan – ansiosta. MAX HN65S rullalipasnaulainta voidaan käyttää terassilaudoituksen lisäksi ulkoverhoilussa, katteissa, paneloinnissa sekä puun ja laudan kiinnityksiin. 

MAX HN65S rullalipasnaulain on varustettu kaksoislaukaisun ehkäisytoiminnolla joka minimoi tuplaiskut, syvyyssäädöllä ja itsepuhdistuvalla kärkisuodattimella.

Terassilaudoituksen kiinnitys

Katso mitä sanottavaa asiakkaallamme on MAX HN65S korkeapaine-rullalipasnaulaimesta.

  • Miksi valitsitte korkeapainetyökalut ja mitkä ovat kokemuksenne sen käytöstä lasi- ja avoterassityömailla?

HN65S

Korkeapaine-rullalipasnaulain HN65S

  • KÄYTTÖKOHTEET: Ulkolaudoitukset, katteet, panelointi, puun ja laudan kiinnitys, terassilaudoitus
  • PAINO: 1,9 kg
  • MITAT: 301 (K) x 129 (L) x 270 (P) mm
  • KÄYTTÖPAINE: 12–23 bar

Ruuvinaula 2.9X65 ruostumaton A2

Ruuvinaulaa voidaan käyttää terassiruuvien sijaan ja sen etu on suuri asennusnopeus. Torx-kanta mahdollistaa myös ruuvin irrottamisen tai kiristämisen tarvittaessa. 

 

Korkeapainekompressori AKHL1260EX

Korkeapainekompressorissa on hiiliharjaton DC-moottori ja muunninohjaus. Kaksoissylinteri ottaa ilmaa kahdessa vaiheessa luodakseen 34 barin paineen hiiliharjattomalla DC-moottorilla. Paineilma tuottaa voimaa naulaimelle, jolla kiinnität puuhun, betoniin ja teräkseen. Huoltovapaa 1000 tuntia ja alumiinisäiliö on äärimmäisen kevyt ja kestävä.

Korkeapaine letkukela 30m SD630AII

30M letkukela. Korkeapaineletku erittäin taipuisaa ja kevyt käsitellä. Tukeva teline jossa sisäänkelausta on helpottamassa ohjuri.

Kaksoislaukaisun ehkäisymekanismi

Työkalu voidaan kontaktilaukaista tai kertalaukaista ilman säätöjä – paina vain laukaisimesta ennen kuin painat kontaktivarren alas ja työkalu kontaktilaukaisee. Kertalaukaisu tapahtuu painamalla kontaktivarsi ensin alas ennen kuin painat laukaisinta ja pidät sen pohjassa. Työkalu ei voi laukaista toista naulaa ennen kuin laukaisin vapautetaan ja työkalu pääsee siirtämään rullaa. Tämä on ensiluokkainen turvaominaisuus.

Huoltovapaa kärkisuodatin

Tämä ehkäisee vieraiden aineiden pääsemisen työkalun sisään. Sisäosat kestävät kauemmin, ja työkalun sisusta pysyy puhtaana. Suodatin on itsepuhdistuva: se poistaa automaattisesti vieraat aineet työkalusta, kun ilmaletku irrotetaan.

Syvyyssäädön valitsin

Syvyyssäädön valitsin, ei vaadi erikoistyökaluja.

Muovinen kantolaatikko

Laukaisimen turvalukitus