Loistava paketti nopeuttamaan väliseinärakentamista

Korkeapainejärjestelmä | Väliseinät

• Huoltovapaa • Hiljainen • Ekologinen • Kustannustehokas

Loistava paketti nopeuttamaan väliseinärakentamista

Tiesitkö että monet nauharuuvaimen käyttäjät ovat jo vaihtaneet korkeapaine nauharuuvaimen käyttäjiksi. Syitä on monia, mutta yksi on nopeus ja helppous. Voit Max järjestelmällä ruuvata jopa 7 kertaa nopeammin kuin yleisillä nauharuuvaimella. Ero on työmaakäytössä huomattava.

Korkeapaineruuvain on myös hämmästyttävän nopea ja kevyt. Siinä on alkuperäinen kiinnitysjärjestelmä, joka yhdistää iskun ja ruuvauksen, jolloin ruuvaus on nopeampaa. Voit käyttää sitä puun lisäksi myös metallirankaan. HVR41G4:ssa on myös ”viistoruuvaustila”, jolla voit tehdä syviäkin ruuvauksia viistossa kulmassa. Ominaisuuden voi kytkeä päälle yhdellä sormella.

”Ei ruutia, ei kaasua, pelkkää ilmaa”

Korkeapainejärjestelmä ei tarvitse ruutia tai kaasua toimiakseen, mikä on sekä taloudellista että turvallista. Hengitysilmasta puhumattakaan.

Korkeapainekompressori AKHL1260E

Korkeapainekompressorissa on hiiliharjaton DC-moottori ja muunninohjaus. Kaksoissylinteri ottaa ilmaa kahdessa vaiheessa luodakseen 34 barin paineen hiiliharjattomalla DC-moottorilla. Paineilma tuottaa voimaa naulaimelle, jolla kiinnität puuhun, betoniin ja teräkseen. Huoltovapaa 1000 tuntia ja alumiinisäiliö on äärimmäisen kevyt ja kestävä.

Korkeapaine rullalipasnaulain HN25C

Kompakti betoni- ja teräsnaulain, joka ulottuu kulmiin vain 6 mm etäisyydellä reunasta. Voit ladata lippaaseen jopa 100 naulaa, jolloin työskentelet taloudellisemmin. Rullalipasnaulaimen nokka on kompakti, joten voit työskennellä myös kapeiden metallikiskojen kanssa. Erikoisnaulat läpäisevät 5,0 mm teräksen ja iskeytyvät jopa 60 N teräkseen.

Korkeapaine nauharuuvain HVR41G4

Korkeapaineruuvain on hämmästyttävän nopea ja kevyt. Siinä on alkuperäinen kiinnitysjärjestelmä, joka yhdistää iskun ja ruuvauksen, jolloin ruuvaus on nopeampaa. Voit käyttää sitä puun lisäksi myös metallirankaan. HVR41G4:ssa on myös ”viistoruuvaustila”, jolla voit tehdä syviäkin ruuvauksia viistossa kulmassa. Ominaisuuden voi kytkeä päälle yhdellä sormella.

Korkeapaine letkukela 30m SD630AII

30M letkukela. Korkeapaineletku erittäin taipuisaa ja kevyt käsitellä. Tukeva teline, jossa sisäänkelausta on helpottamassa ohjuri.

Englanninkielinen video: