MAX HN120 | Korkeapainenaulain

HN120

MAX Korkeapainenaulain HN120

Esittelyssä klassikoksi muodostunut MAX HN120 on Powerlite-naulain betonille ja teräkselle. HN120:a voidaan käyttää jopa 13 mm paksuiselle teräkselle ja jopa 60 N vahvuiselle betonille. Kolmenlaisia nauloja voidaan käyttää paksummalle teräkselle, ohuemmalle teräkselle ja betonille. Käyttöön ei tarvita kaasua tai ruutia. Se sopii monenlaiseen käyttöön niin puulle kuin paksullekin betonille ja teräkselle. Saatavilla on lyhyitä nauloja alkaen 14 mm metallikiskoille.

Käyttösovellukset

TERÄS / BETONI

Metallikisko betoniin

Puu betoniin

Metallikisko teräkseen

Suurikapasiteettinen lipas, jossa säätölevy eripituisille kiinnikkeille.
14~32 mm

38~65 mm

Muovinen kantolaatikko

Laukaisimen turvalukitus

Ainutlaatuinen sotkeutumista estävä pallonivel. Ei enää raskaiden letkujen kanssa taistelua, vaikka naulain olisi missä kulmassa.

MAX lämpökäsitelty naula CPW, CAP ja CCP HN120:lle

CPW, CAP ja CCP ovat erikoisnauloja HN120:lle puun kiinnittämiseen teräkseen tai puun kiinnittämiseen betoniin. Nauloja on kolmea tyyppiä ja niistä kovin läpäisee jopa 13 mm paksun teräksen ja jopa 60 N -vahvuisen betonin. Muut sopivat ohuemmalle teräkselle tai pehmeälle betonille. Kovin CPW-naula on 14–52 mm pituinen. Se tehdään hiiliteräksestä ja siinä on luotikärki, jotta se pystyy läpäisemään terästä ja kovaa betonia. CAP-nauloja käytetään vain puulle ja enintään 5 mm paksulle teräkselle. Ne ovat kilpailukykyisiä, jos et käytä paksua terästä. CCP-nauloja käytetään vain puulle ja enintään 40 N betonille. Ne ovat kilpailukykyisiä, jos et käytä kovaa betonia.

MAX POWERLITE

Korkeapainesarjan tuotenimi on ”POWERLITE”, mikä viittaa tuotteiden tehokkuuteen ja keveyteen. Kaikki Powerlite-tuotteet valmistetaan Japanissa aina nauloja myöden. Maxin kehittelytiimi käy aina asiakkaan tiloissa, jotta heidän tarpeisiinsa osattaisiin vastata. Näin henkilöstö voi keskustella asiakkaiden kanssa sekä tarkkailli heidän työmenetelmiään. Maxin erittäin kekseliäät ja omaperäiset tuotteet syntyvät näiden kokemusten kautta.

Korkeapainekompressori AKHL1260E / AKHL1260EX
Vuonna 2017 MAX esitteli uusimman mallin AKHL1260E /EX. AKHL1260E on kompakti malli, jossa on kaksi säiliötä. Niiden ilmatilavuus on 292,4 litraa. AKHL1260EX-mallin kapasiteetti on suurempi, sen viiteen säiliöön mahtuu 731 litraa ilmaa. Molemmissa malleissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka auttavat loppukäyttäjiä työssään: ne ovat ultrakevyitä, kestäviä ja niissä on MAXin hiljainen teknologia ja muunninohjaus. Muunninohjauksen ansiosta kompressori toimii myös matalalla jännitteellä ja on varmasti tehokas myös kylmissä olosuhteissa. Nämä ainutlaatuiset ominaisuudet tuovat työhösi uusia ulottuvuuksia.

”Muokattavissa toiveittesi mukaan”
AKHL1260E ja AKHL1260EX voidaan muokata toiveittesi mukaan. Jos tahdot nostaa laitteen korkeammalle tai siirtää sen kauemmas autosta, voit irrottaa kolme säiliötä yhdellä kädellä. Jos pidät AKHL1260E:sta ja huomaat tarvitsevasi lisää ilmaa, voit liittää siihen kolme lisätankkia lisävarusteina. Voit myös liittää AKHL1260E:n sinulla jo olevaan Max-kompressoriin, kuten AKHL1250E:hen tai AKHL1230E:hen. Tämä tarkoittaa, että kaksi kompressoria tuottaa jatkuvasti korkeapaineilmaa ja mahdollistaa paremman tehon.