Lapsi mukaan töihin-päivä Kiinnike-Kolmiossa

Allu ja Otto töissä Kiinnike-Kolmiossa. Kalentereiden kasaamista asiakkaille.

Moni lapsi ei välttämättä tiedä, mitä vanhempi, kummi, isovanhempi, lähiaikuinen tai isosisarus tekee työkseen. Lapsen on kuitenkin hyvä tietää, missä aikuiset tekevät töitä, mitä työnteko on ja millaisia erilaisia ammatteja on olemassa. On arvokasta välittää tietoa ja antaa lapselle lupa osallistua työpaikan toimintaan.

Ala-astetta käyville Alisalle ja Otolle marraskuinen perjantai oli normaalista poikkeava ja jännittävä päivä! Tavanomaisen koulupäivän sijasta Alisa ja Otto pääsivät tutustumaan iskän työpäivään Kiinnike-Kolmion Vantaan myymälässä. Vaikka trukkia varastossa ei vielä päästettykään ajamaan, tai käymään asiakaskäynneillä rakennustyömaalla, saivat lapset palvella päivän aikana myymälässä asiakkaita – vaikkakin kuvitteellisia sellaisia. Myymälässä on paljon muitakin askareita, joissa lapset pääsivät näyttämään taitojaan. Suositut Kiinnike-Kolmion ensi vuoden seinäkalenterit saapuivat painosta ja niiden asiakkaille valmiiksi kasaaminen vaatii taitoa ja sorminäppäryyttä. Paljoa ei tarvinnut Alisalle ja Otolle kalenterin kasaamista opettaa, kun he valmistelivat kalentereita jaettavaksi jo kuin kokeneet expertit.

Päivästä päällimmäisenä Alisalle mieluisimpana asiana jäi mieleen kalenterin teon oppiminen, kun Otto taas oli innostunut tutustumaan Kiinnike-Kolmion myymälän erilaisiin tuotteisiin. Vaikka lasten mielestä iskän työ onkin tärkeää ja kiinnostavaa, ei heistä kumpikaan vielä toistaiseksi ole aloittamassa vakituisessa työsuhteessa Kiinnike-Kolmiossa. Otto tähtää päättäväisesti joko jääkiekkomaalivahdiksi tai futiksen pelaajaksi ja Alisa käy ensin tutustumassa vielä äidin töihin sekä työpaikkaan, ennen kuin tekee mitään lopullisia päätöksiä uransa suhteen.

Kiitämme Alisaa ja Ottoa mielenkiinnosta Kiinnike-Kolmiota kohtaan sekä antamastanne työpanoksestanne.