Työsaumaraudoite

Työsaumaraudoite sopii erinomaisesti elementtirakentamiseen ja erilaisten betonielementtien liittämiseen toisiinsa.

Vaarnattu työsaumaraudoite-elementti tarjoaa parhaan kantokyvyn ja korkeimman Eurokoodi 2:n mukaisen vaarnatun saumaluokan vaakasaumoihin.

Työsaumaraudoite-elementillä toteutetaan betonirakenteiden työsaumat turvallisesti ja nopeasti, ilman saumasta sojottavia harjaterästankoja. RSH työsaumaraudoitteella voi myös liittää betonielementit toisiinsa yksinkertaisesti ja turvallisesti.

 

Edut

Taloudellinen ja nopea asennus, koska työsaumaraudoite vain naulataan muottiin. Vahva, tukeva ja sinkitty peltinen työsaumaraudoite-elementti tuo hyvän mittavakauden ja korroosioneston. Peltisuoja on erittäin helppo ja nopea irrottaa. Kiilahammastetulla koteloilla saat erinomaisen liitoksen. Pystyt varmistamaan raudoituksen jatkuvuuden betonirakenteiden liitoksissa. Leikkausvoimien siirto sekä sauman pituus- että poikkisuunnassa. Työsaumaraudoite varmistaa raudoituksen jatkuvuuden ja kuormien siirron betonirakenteiden työsaumoissa

Käyttö

Työsaumaraudoitte takaa nopean asennuksen ja turvalliset liitokset eri valujaksoissa valmistettavien teräsbetonisten rakenneosien välillä. Siten lattialaatat, seinät ja portaikot voidaan asentaa eri vaiheissa jäykällä liitoksella, joka vastaa korkeinta saumaluokkaa (vaarnattu sauma).

Standardit

  • Kiilahammastettu työsaumaraudoite, SFS-EN 1992-1-1 mukainen saumaluokka
  • SFS EN 10088:n mukainen betoniraudoitusteräs
  • Taivutusten halkaisija dbr ≥ 6 Ds uudelleen taivutetuissa kohdissa

Kiilamainen hammastusprofiili poikittaisjännityksiä varten