Tuoteryhmät ja kehittyvä tuotetarjonta

Kehitämme tuotetarjontaamme jatkuvasti ja vuoden 2021 aikana tuotetarjontamme on lisääntynyt 80 erilaisella varastotuotteella. Verkkokaupassamme on lähes 3000 tuotetta. Kaikki toimittamamme tuotteet ovat tarkoin valittuja ja ammattikäyttöön tarkoitettuja ja tuotetarjontamme kehittyy jatkuvasti asiakkaidemme näkökulmasta.

Verkkokaupastamme löydät aina uudet tuotteet tuotevalikoimasivun alusta. Tuomme myös jatkuvasti lisää tuotteita, jotka kattavat EU-ympäristömerkittyjen tuotteiden tai Joutsenmerkki kriteerit ja helpottavat rakentajan arkea, kun hän valitsee työmailla tarvittavia rakennusmateriaaleja tai kemikaaleja.

Kehitämme tuotevalikoimaamme ja palvelujamme jatkuvasti, asiakaslähtöisesti, asiakkaitamme kuunnellen. Kehitys tapahtuu pääasiassa talonrakennuksen näkökulmasta.

Uusia tuotteita ovat esimerkiksi:

Toimitamme tuotteet työmaille kaikkiin Suomen suurimpiin kaupunkeihin 24h kuluessa. Osalle alueista on sovittavissa tuotteiden toimitus jo ennen työpäivän alkamista. 24h kuljetuspalvelumme kattaa kaikki Suomen suurimmat kaupungit. Osalle alueista on myös useampia toimitusaikoja, saman päivän aikana.

MAX-tuotteet

MAX on tunnettu nimi ammattilaisten keskuudessa ja tiedetään kentällä tinkimättömästä laadusta ja käytettävyydestä vaikeissakin työmaaolosuhteissa. Yhtiön MAX R&D-osastolla on aina ollut korkea kestävyysstandardi työkalun toimivuuden takaamiseksi. Meiltä saat MAX sidontakoneet, langat ja tarvikkeet sekä korkeapaineratkaisut. 

 
 

Ecolabel ja Joutsenmerkki -tuotteet

Tiesitkö että esimerkiksi paristolla voi olla Joutsenmerkki? Tuotteen pitää olla turvallinen, laadukas sekä ympäristöystävällinen jotta se voi saada merkin. Paristojen Joutsenmerkki keskittyy käyttöikään ja kestävyyteen, pitkän toiminta-ajan takaamiseksi sekä raaka-aineiden kulutuksen vähentämiseksi.

Kiinnike-Kolmio Oy:stä saat tuotteita joiden suunnittelun ja toteuttamisen taustalla on ympäristöystävällisyys. Joutsenmerkin kriteerit esimerkiksi ottavat huomioon kunkin tuoteryhmän kannalta merkittävimmät ympäristövaikutukset koko elinkaaren ajalta. Meiltä löydät liima- ja tiivistemassat, palovillat, uretaanivaahdot, paristot, akryylimassat, muovailtavan palokitin, uusiutuvasta materiaalista valmistetun kartonkipikarin hyviin kahvihetkiin ja paljon muutakin.

Rakennuskemia

Löydät meiltä polyuretaanivaahdot, saumaus- ja liimamassat, palokatkotuotteet, akryylimassat, pohjustusaineet sekä pikaliimat ja betonin jälkihoitoaineet. 

Muotti- ja valutarvikkeet

Monikäyttöinen työsaumaverkko useaan eri tarkoitukseen tai laipalliset muottivälikkeet VSS-valuihin, kiilalukot tai vaarnalenkit sekä paljon muuta muotti- ja valutarvikkeita löytyvät tuotetarjonnastamme.

Rakennusruuvit

Rakennusruuvit kaikkeen kiinnittämiseen. Löytyy ruostumatonta teräksestä valmistettua, kupu- ja uppokannalla varustettua, mutta myös kuusio- ja linssikannalla ja paljolla muulla. Tarvitset sitten yleis-, kipsilevy-, luja-, hobau-, teräväkärkistä- tai jotain muuta rakennusruuvia, niin kokonaistarjontaan kannattaa tutustua verkkokaupassa.

Kaasunaulaimet ja tarvikkeet

Kaasurunkonaulaimet ja naulakaasupakkaukset tai ruuvinaula joka kiinnitetään kuin naula, mutta irrotetaan kuin ruuvi löytyvät meiltä suoraan varastosta.

Betoniruuvit

Betonille, tiilelle, harkolle, puulle, kivelle tai marmorille sopivat ruuviankkurit, kynnysruuvit ja betoniruuvit verkkokaupasta tai suoraa myymälästä.

Sähkötyökalut ja tarvikkeet

Tehokkaat ja kompaktit akkuruuvivääntimet, tehokkaat akkupuukkosahat, kulmahiomakoneet, höylät, iskuporakoneet, kaivertimet sekä erilaiset konepaketit löytyvät suoraan varastosta.

Sähkötarvikkeet

Meiltä löydät työmaille työmaakeskukset, jatkojohdot, vuorokausiajastimet, paristot, työvalot, rakennuslämmittimet sekä Led Laser valaisimet.

Konenaulat

Teippisidotut lipasnaulat laudoitus- ja runkonaulauksiin tai rullanaula raakaponttien, ulkovuorauksen ja runkojen naulaamiseen.

Suojainmateriaalit

Meiltä löydät ikkuna- ja yleiskalvot, pahvit, muovit, teipit sekä monikäyttöiset lattiasuojat tai laadukkaat vetoketjuovet tai höyrysulkumuovit.

Henkilösuojaimet

Asianmukaiset suojaimet ovat panostus työturvallisuuteen. Meiltä löydät niin kuulo- ja silmäsuojaimet, työkäsineet kuin sadeasut tai polvisuojat.

Rakennuskulmat

Meiltä löydät kulmalevyt, naulauslevyt, palkki- ja pilarikengät sekä paljon muuta. Tutustu tarjontaan verkkokaupassamme.