MONITOIMITYÖKALU GOP 18V-34 STARLOCK L-BOXX BOSCH

Miellyttävä ja yleiskäyttöinen: Starlock Plus -kiinnityksellä ja Vibration Controlilla varustettu monitoimityökalu
Snap-In: vaihda terät vain parissa sekunnissa – lisätyökaluja ei tarvita eikä vaaraa asennusavaimen katoamisesta
Vibration Control: alentaa voimakasta tärinää merkittävästi (50 % pienempi tärinätaso edeltäjämalliin verrattuna) ja takaa siten vaivattoman työskentelyn
Ohut, ympärysmitaltaan vain 180 mm:n kahva: parantaa työkalun hallintaa ja tarjoaa maksimaalisen käyttömukavuuden

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet
Monitoimityökalut ovat todella yleiskäyttöisiä työvälineitä lähes 100 käyttötarvikkeellaan. Eri työt vaativat erilaisia teriä. Niiden vaihtaminen voi viedä paljon aikaa. Varustimme GOP 18V-34 Professionalin hiiliharjattomalla moottorilla ja patentoidulla Snap-In-lukitusjärjestelmällämme. Voit vaihtaa terät vain muutamassa sekunnissa ja ilman lisätyökaluja – ei vaaraa asennusavaimen katoamisesta. Monitoimityökalujen voimakas tärinä on erittäin epämiellyttävää. Vibration Control alentaa laitteen tärinää merkittävästi – 50 % pienempi tärinätaso edeltäjämalliin verrattuna – ja varmistaa, että voit työskennellä tasaisesti ja vaivattomasti. Ohuen, ympärysmitaltaan vain 180 mm:n kahvan ansiosta voit ohjata työkalua erinomaisesti ja työskennellä mahdollisimman mukavasti.

Laite ja käyttösovellus
Suunnittelimme tämän työkalun monipuolisiin käyttötarkoituksiin. Se soveltuu erinomaisesti puumateriaalien upotusleikkaukseen, viimeistelyyn ja hiontaan. Sitä voi käyttää myös PVC:n tai metallin leikkaamiseen, laatoituksen saumalaastin poistamiseen tai jopa materiaalijäämien kaapimiseen. Yhteensopiva kaikkien Starlock- ja Starlock Plus -käyttötarvikkeiden kanssa. Yhteensopiva Bosch Professional 18V Systemin ja monimerkkisen AMPShare-akkuliittoutuman kanssa.

Lisätietoja
Ei sormien palovammavaaraa: vaihteisto on hyvin eristetty ja voit vaihtaa terät kosketuksetta niin, ettei sinun tarvitsee koskea kuumiin käyttötarvikkeisiin. Voit käyttää teränvaihtovipua kätevästi käsineet kädessäsi. Työkalu sisältää sisäänrakennetun LED-valon.

sis. Starlock Plus BIM -upotussahanterän PAIZ 32 APB, Curved-Tec, Wood + Metal (2 608 662 558)

Huom! Paketti ei sisällä akkua!

MONITOIMITYÖKALU GOP 18V-34 STARLOCK L-BOXX BOSCH