Näytetään tulokset 1–10 / 88

Ecolabel/Joutsenmerkki kohteisiin soveltuvia tuotteita

WC-PAPERISÄKKI AMOOS 48RLL/SÄKKI

WC-paperi Amoos Softness 3-krs 18m/rll 48rll/säk

Akut ja latauslaitteet

AKKU PROCORE 18V+ 8Ah

Huippukestävä, navaton akku: entistä enemmän käyttöaikaa ja maksimaalista tehoa BITURBO-työkaluille Jopa 71 %** pidempi käyttöaika raskaissa töissä innovatiivisen, navattoman kennoteknologian ansiosta Entistä pidempi akun käyttöikä* COOLPACK 2.0 -teknologiaa käyttävän lämmönhallinnan ja navattoman kennoteknologian ansiosta Yhteensopiva Bosch Professional 18V Systemin ja monimerkkisen AMPShare-akkuliittoutuman kanssa

Bosch sähkö- ja akkutyökalut

AKKURUOHOTRIMMERI/RAIVURI BOSCH GFR 18V-23 SOLO

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet: GFR 18V-23 Professional -akkutrimmerillä voit leikata vaivattomasti tuuheaa nurmea ja tiheää aluskasvillisuutta sen tehokkaan, hiiliharjattoman moottorin ansiosta. Tämä tekee siitä sopivan valinnan keskikokoisten viheralueiden ja puutarhojen hoitoon. Voit säätää moottorin nopeutta manuaalisesti käyttöolosuhteiden mukaan ja siten myös optimoida laitteen äänenvoimakkuuden ja käyttöajan. Elektroninen nopeudensäätö pitää nopeuden vakiona muuttuvissa olosuhteissa. Bosch Anti-Tangle -ominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse enää koskaan poistaa terän ympärille kiertyneitä rikkaruohoja – jos moottori jumittuu, terä vapauttaa itsensä kokonaan. Akkutrimmerissä on luja alumiininen moottorikotelo ja laserleikattu metalliterä, jonka leikkuuhalkaisija on 23 cm. Sisäänrakennettu kaarnasuoja suojaa puunrunkoja terän kosketukselta. Laitteen mukana toimitetaan myös EasyWindillä varustettu Pro-Tap-kela nurmen ja rikkaruohojen leikkaamiseen. Terän ja kelan voi vaihtaa helposti. Varustukseen kuuluva olkahihna, kevyt paino ja ergonominen muoto helpottavat leikkuutyötä ja mahdollistavat pitkäkestoisen työskentelyn. Alhaisen melutasonsa ansiosta raivausleikkuria voi käyttää erinomaisesti myös asuintonteilla ja muilla vähämeluisuutta edellyttävillä alueilla. HUOM! Ei sisällä akkua!

Bosch sähkö- ja akkutyökalut

AKKUPENSASLEIKKURI BOSCH GHE 18V-60 SOLO

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet: Ergonomista GHE 18V-60 Professional -akkupensasleikkuria on helppo käyttää. Tehokas hiiliharjaton moottori mahdollistaa keskitiheiden pensaiden keskeytymättömän leikkaamisen. 20 mm:n leikkuukapasiteetilla voit leikata myös paksumpia oksia helposti ja miellyttävästi. Kun leikkaat tuuheita oksia, patentoitu Bosch Anti-Blocking System estää leikkuuterien jumittumisen elektronisen tunnistuksen ja automaattisen toistoleikkauksen avulla. Kevyen painonsa, optimaalisen tasapainonsa ja ergonomisen muotonsa ansiosta tämä akkupensasleikkuri sopii erinomaisesti pitkäkestoiseen työskentelyyn. Alhainen melutaso ja päästöttömyys tekevät akkupensasleikkurista ihanteellisen työkalun leikkaustöihin asuintonteilla ja muilla vähämeluisuutta edellyttävillä alueilla. HUOM! Ei sisällä akkua!

Endurance Starter Kit: navaton, huippukestävä, käyttäaikaa pidentävä akku ja erittäin nopea 18 V:n latauslaitteemme Innovatiivinen, navaton kennoteknologia mahdollistaa jopa 71 %* pidemmän käyttöajan raskaissa töissä Lataa ProCORE18V+ 8.0Ah -akun huippunopeasti täyteen vain 44 minuutissa Akut ja latauslaite ovat yhteensopiva Bosch Professional 18V Systemin ja monimerkkisen AMPShare-akkuliittoutuman kanssa

Miellyttävä ja yleiskäyttöinen: Starlock Plus -kiinnityksellä ja Vibration Controlilla varustettu monitoimityökalu Snap-In: vaihda terät vain parissa sekunnissa – lisätyökaluja ei tarvita eikä vaaraa asennusavaimen katoamisesta Vibration Control: alentaa voimakasta tärinää merkittävästi (50 % pienempi tärinätaso edeltäjämalliin verrattuna) ja takaa siten vaivattoman työskentelyn Ohut, ympärysmitaltaan vain 180 mm:n kahva: parantaa työkalun hallintaa ja tarjoaa maksimaalisen käyttömukavuuden Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet Monitoimityökalut ovat todella yleiskäyttöisiä työvälineitä lähes 100 käyttötarvikkeellaan. Eri työt vaativat erilaisia teriä. Niiden vaihtaminen voi viedä paljon aikaa. Varustimme GOP 18V-34 Professionalin hiiliharjattomalla moottorilla ja patentoidulla Snap-In-lukitusjärjestelmällämme. Voit vaihtaa terät vain muutamassa sekunnissa ja ilman lisätyökaluja – ei vaaraa asennusavaimen katoamisesta. Monitoimityökalujen voimakas tärinä on erittäin epämiellyttävää. Vibration Control alentaa laitteen tärinää merkittävästi – 50 % pienempi tärinätaso edeltäjämalliin verrattuna – ja varmistaa, että voit työskennellä tasaisesti ja vaivattomasti. Ohuen, ympärysmitaltaan vain 180 mm:n kahvan ansiosta voit ohjata työkalua erinomaisesti ja työskennellä mahdollisimman mukavasti. Laite ja käyttösovellus Suunnittelimme tämän työkalun monipuolisiin käyttötarkoituksiin. Se soveltuu erinomaisesti puumateriaalien upotusleikkaukseen, viimeistelyyn ja hiontaan. Sitä voi käyttää myös PVC:n tai metallin leikkaamiseen, laatoituksen saumalaastin poistamiseen tai jopa materiaalijäämien kaapimiseen. Yhteensopiva kaikkien Starlock- ja Starlock Plus -käyttötarvikkeiden kanssa. Yhteensopiva Bosch Professional 18V Systemin ja monimerkkisen AMPShare-akkuliittoutuman kanssa. Lisätietoja Ei sormien palovammavaaraa: vaihteisto on hyvin eristetty ja voit vaihtaa terät kosketuksetta niin, ettei sinun tarvitsee koskea kuumiin käyttötarvikkeisiin. Voit käyttää teränvaihtovipua kätevästi käsineet kädessäsi. Työkalu sisältää sisäänrakennetun LED-valon. sis. Starlock Plus BIM -upotussahanterän PAIZ 32 APB, Curved-Tec, Wood + Metal (2 608 662 558) Huom! Paketti ei sisällä akkua!

5 työkalun sarja 18V: Porakone GSR 18V-55 Kulmahiomakone GWS 18V-10 Käsipyörösaha GKS 18V-57-2 Puukkosaha GSA 18V-LI Pistosaha GST 18V-125 B Akku GBA 3x 4,0 Ah Laturi GAL 1880CV + Bag L (C)

Käsivalo 1000 lm C-ladattava. 16340 600mAh.

Jatkojohto 2-osainen H07RN-F 3x2,5mm² kaapelilla. Vahva valovirtakaapeli vaativaan käyttöön. IP44

Bosch sähkö- ja akkutyökalut

AKKUPORAKONE BOSCH GSR 18V-110 C SOLO L-BOXX

Hiiliharjaton voimakasvääntöinen, apukahvalla ja metallikuorisella istukalla varustettu Bosch ammattisarjan huippumalli. Bluetooth valmius - moduuli ei sisälly toimitukseen.