Lumimyräkän tulo on vain ajan kysymys, joten ei anneta talven yllättää

Lumen tuloon on syytä varautua ennakkoon. Yöpakkasia esiintyy parhaillaan jo koko maassa ja ne lisääntyvät, mitä lähemmäksi joulukuuta edetään. Yleisesti pitkän aikavälin tilastot näyttävät, että talvi saapuu pohjoiseen keskimäärin lokakuun puolessa välissä ja etelään marraskuun loppupuolella. Pikajäänsulatusrae on tehokas ja helppo tapa ehkäistä yöpakkasten tuomaa vaaraa liukkauden osalta.

Lumimyräkän tulo on vain ajan kysymys, joten ei anneta talven yllättää. Meiltä saat nopeasti varastosta seuraavat tuotteet talven varalle.

CE-merkitty 1,5 tonnin kuormalle. Kulmissa kuormalenkit. Mitat: 6 x 6 m Lumennostopeitteellä on uusi työturvallisuutta edistävä antislip-pinta. Nostopeite on entistä kulutuskestävämpi. Lumikassi on tarkoitettu sääsuojaksi ja lumen pois nostoon. Levitä illalla lumikassit holville ja nosta aamulla lumen kanssa pois!

Pikajäänsulatusrae on tehokas ja helppo tapa ehkäistä talven tuomaa vaaraa liukkauden osalta. Käyttökohteita: portaat, jalkakäytävät, ajoluiskat, lastaussillat, sadevesikaivojen kannet ym.

Aito kotimainen oranssi äyskäri. Kätevä esimerkiksi hiekoitukseen talvisin.

Lumikolassa on tukeva, ruiskupuristettu kuuppaosa. Lumikolan ergonomisesti muotoiltu aisa on valmistettu teräsputkesta. Uudistettu kärkilista pureutuu lumeen ja jäähän entistä tehokkaammin. Se kestää kulutusta jopa kolme kertaa tavallista kärkilistaa paremmin. Patentoidun kärkilistan rakenne tekee siitä jäykän ja tukevan, jolloin lumen käsittely eri olosuhteissa helpottuu entisestään.

Pituus 125 cm, paino 2.1 kg. Teräsputkivarsi, muoviponsi, pesä karkaistua terästä, koko 37x23cm.

Pituus 125 cm, paino 1.3 kg. Pesä 1,5 mm alumiinia, jonka leveys 33cm ja pituus 40cm. Puuvarsi, muoviponsi.

Puuvartinen petkele materiaalien puhdistamiseen ja irroittamiseen.

Puuvartinen petkele materiaalien puhdistamiseen ja irroittamiseen.

Puuvartinen petkele materiaalien puhdistamiseen ja irroittamiseen.

Pakkaslisäaineita käytetään talvirakentamisessa, jolloin betoni voi päästä jäätymään. Ne alentavat betonissa olevan veden jäätymispistettä niin että betoni jatkaa kovettumiskehitystään jopa -15 °C pakkaslämpötilaan asti. Pakkalisäaineiden käyttökohteita ovat mm. elementtien saumausvalut, valuharkkojen juotosvalut sekä erilaiset korjaus- ja kiinnitysvalut.