Oletko koskaan miettinyt mitä tuotteita tarvitset työmaan perustusvaiheessa?

Olemme kasanneet tähän artikkeliin tuotteita, joita tarvitset työmaan perustusvaiheessa. Saat ne sekä paljon muutakin meiltä suoraan varastosta.Löydät 1-osan kotisivuiltamme:

TIEDOKSI: Toimituksemme toimivat normaalisti ja yleinen varastotuotteiden toimitusaika on 24 tuntia, joka myös käytännössä usein alitetaan. Pidämme tilauksesta toimitukseen ajan mahdollisimman lyhyenä. Kaikki toimittamamme tuotteet ovat tarkoin valittuja ja ammattikäyttöön tarkoitettuja. Ohjeemme tarkoitus on helpottaa asiakkaamme arkea kaiken kiireen keskellä.

Tartuntalevyt

Tartuntalevyn käyttökohteet: Betonirakenteen pintaan tehtävät hitsauskiinnitykset betonielementeille, teräsrakenteille tai koneperustuksiin. Siirtävät niille tulevat rasitukset betoniin niihin hitsattujen tartuntojen avulla.

Peruspultit

Peruspultti rakennusperustuksiin. Harjateräspultit siirtävät teräsbetonirakenteeseen tangon suuntaisia kuormia harjatankojen tartunnan avulla.

Työsaumaraudoitteet

Työsaumaraudoite-elementillä toteutetaan betonirakenteiden työsaumat turvallisesti ja nopeasti, ilman saumasta sojoittavia harjaterästankoja. Recostal RSH Työsaumaraudoitteella voi myös liittää betonielementit toisiinsa yksinkertaisesti ja turvallisesti.

Raudoitusvälikkeet

 • Välike maata vasten (linkki)
 • Naulattava välike (linkki)
 • Speedies-välike (linkki)
 • Tankovälike (linkki)

Alumiinipyörö

Alumiinipyörö 3m salko.

Kierretangot

Kuuma- ja sänkösinkittyjä kierretankoja.

Raudoituksen sidonta

 • MAX-tuotteet (linkki)
 • Sidontalangat (linkki)
 • Raudoitustyökalut (linkki)

Eristekiinnikkeet

 • Ammuttavat (linkki)
 • Porattavat (linkki)
 • Villanaulat (linkki)
 • Kierrettävät (linkki)

Malthus-muottisiteet

Laipallinen muottivälike vesitiiviisiin ja VSS-valuihin. Muottivälikkeillä on muottien sidonta erittäin helppoa ja nopeaa. Välikkeen avulla betonivalu tulee automaattisesti oikeaan paksuuteensa, koska välikkeet valmistetaan valmiiksi eri seinäpaksuuksille.

Valuputket ja kartiot

Välikeputkea käytetään tukemaan muottilevyä ja varmistamaan muottipintojen suoruus. Välikeputkessa käytettävät laipat ja kartiot poistetaan valun jälkeen ja reikä paikataan betonilla

Valuankkurit laipalla ja haruksella

Valuankkuri on betoniin ennen sen kovettumista asennettava kiinnike, jota betonin kovetettua voidaan kuormittaa kiinnikkeen sisäkierteisestä tartuntaosasta.

Varoitteet raudoituksen päihin

Varoitteita käytetään törröttävien rautojen päiden suojaamiseen. Varoitteen käytöllä vähennetään suojapeitteiden repeytymisiä ja tapaturmia. Kirkas huomioväri auttaa havaitsemisessa.

Muottiöljy

Muotinirrotusaine betoniteollisuuteen ja se soveltuu lähes jokaiseen käyttökohteeseen, seinäelementeistä paalutuotantoon.

Nestesumutin

Laadukas nestesumutin Mesto Ferrox Plus, muottiöljylle, olkahihnalla. Työpaine 6 bar, tilavuus 6 litraa, paino 4kg.

Ammuttavat naulat

Esimerkiksi kuumasinkitty naularulla 16 asteen rullanaulaimiin. Naulat ovat kampamallisia ja sopivat käytettäväksi pysyviin rakenteisiin.

Pienkonebensat

Esimerkiksi kaksitahti pienmoottoribensiini on tarkoitettu käytettäväksi 2-tahtimoottorilla varustetussa pienkoneissa.

Moottorisahat

Meiltä saat erilaisia ja tehokkaita moottorisahoja. Työkaluissa on korkea sahausteho sekä erittäin hyvä käyttömukavuus. Ympäristöystävällisin ominaisuuksin.

Kemialliset massat ja tarvikkeet

Laajaan käyttöön soveltuvat kemialliset rakennusmassat ja erilaiset tarvikkeet.

Pilarikengät

Puutolppien kiinnittämiseen betoniin.

Muuraustyökalut

Laastisangot

Hitsauspuikot

Erikokoisia hitsauspuikkoja, joilla on hyvät hitsausominaisuudet sekä erinomaiset hitsiaineen iskusitkeys.

Kaasutarvikkeet

Petkeleet

Paineilmapetkeleet

Käsityökalut

Suojaimet

Betoninkovetuskaapelit

Nopeuttaa betonin kovettumista ja kuivattamista talvella. Kovettumisen tapahduttua voidaan samaa kaapelia käyttää rakentamisaikaisena peruslämmönlähteenä ja lattiakuivattajana.

Sokkelikaistat

Bitumi- eli huopakaista, jota käytetään rakenteiden saumakohdissa, missä halutaan estää veden kapillaarinen nousu tai siirtyminen materiaalista toiseen.

Kevytpeitteet