Ohjeeksi ja avuksi työmaille

Olemme keränneet työvaiheittain valikoimastamme löytyvät tuotteet helpottamaan työmaan tarvikkeiden tilausta.

Ohje käsittelee seuraavia työmaavaiheita

  • Mitä materiaalia tarvitset työmaan alussa?
    Näitä materiaaleja voivat olla siivoustarvikkeet, sosiaali- ja taukotilojen varusteet, henkilökohtaiset suojaimet, rakennuspuhaltimet, sähkötarvikkeet, erilaiset kyltit, rakennuspallit, tikkaat, aidat, siimat, pylväät ja paljon muuta.  Ohjeemme helpottaa kokonaisuuden hahmottamista kaiken kiireen keskellä.
  • Perustukset vaativat tartuntalevyjä, peruspultteja, raudoitustikkaita, työmaaraudoitusvälineitä, sidontatyökaluja, eristystarvikkeita, petkeleitä, betoninkovetuskaapeleita ja paljon muuta. Ohje kerää kokonaisuuden yhdelle sivulle.
  • Elementtiasennus vaatii betoniruuvia, nostotarvikkeita, lippusiimaa, lyöntiankkuria, uretaanivaahtoa, kemiallista massaa, elementtiasennuspaloja sekä erilaisia käsityökaluja. Kokonaistarjonnan löydät ohjeista.
  • Ikkuna- ja oviasennusta helpottaaksemme olemme koonneet ohjeeseen yhdelle sivuille kokonaisuuden, joka käsittelee puuruuveja, säätökarmiruuveja, uretaanivaahtoja, saumausmassoja, pintojen suojaukseen tarkoitettuja muoveja, teippejä ja pahveja sekä imukuppeja ja paljon muuta.
  • Väliseinät ja sisävaiheisiin tarvitaan korkeapainetyökaluja, impulssinaulaimia, naula-ankkureita, akryylimassoja, reikäsahoja, naulaimia, höyrysulkuja ja muoveja sekä erilaisia suojaintarvikkeita tai käsi- ja sähkötyökaluja. Tietysti myös paljon muutakin ja kokonaistarjonnan löydät ohjeesta.
  • Vesikattotöihin löydät meiltä kulmalevyt, naulauslevyt, kiila-ankkurit, ammuttavat ankkurinaulat, metallivanteet, betoniruuvit, kevytpeitteet ja putoamissuojat.