Nyt on aika varautua lumentuloon

Lumen tuloon on syytä varautua ennakkoon. Viime vuosina lumen määrä on ollut poikkeuksellisen suuri ja vuosi 2020 ei välttämättä ole poikkeus.

Ilmatieteenlaitoksen antama pitkän aikavälin ennuste (7.12.2020 – 3.1.2021) kertoo sään olevan tulevina viikkoina keskimääräistä lämpimämpää ja vuodenvaihteen ennustetaan olevan koko maassa keskimääräistä lauhempi. (https://www.ilmatieteenlaitos.fi/pitkan-ennusteen-seuranta). Ennuste päivitetään aina perjantaisin, joten perjantain jälkeen kerrottu ennuste, voi huomenna olla jotain ihan muuta. Säätilojen nopeisiin muutoksiin olemme onneksi tottuneet, koska Suomen sää yllättää aina.

Meiltä saat nopeasti varastosta seuraavat tuotteet ja esimerkiksi jäänsulatusrae on tehokas ja helppo tapa ehkäistä talven tuomaa vaaraa liukkauden osalta.

Pikajäänsulatusrae on tehokas ja helppo tapa ehkäistä talven tuomaa vaaraa liukkauden osalta. Käyttökohteita: portaat, jalkakäytävät, ajoluiskat, lastaussillat, sadevesikaivojen kannet ym.

Aito kotimainen oranssi äyskäri. Kätevä esimerkiksi hiekoitukseen talvisin.

Lumikolassa on tukeva, ruiskupuristettu kuuppaosa. Lumikolan ergonomisesti muotoiltu aisa on valmistettu teräsputkesta. Uudistettu kärkilista pureutuu lumeen ja jäähän entistä tehokkaammin. Se kestää kulutusta jopa kolme kertaa tavallista kärkilistaa paremmin. Patentoidun kärkilistan rakenne tekee siitä jäykän ja tukevan, jolloin lumen käsittely eri olosuhteissa helpottuu entisestään.

Pituus 125 cm, paino 2.1 kg. Teräsputkivarsi, muoviponsi, pesä karkaistua terästä, koko 37x23cm.

Pituus 125 cm, paino 1.3 kg. Pesä 1,5 mm alumiinia, jonka leveys 33cm ja pituus 40cm. Puuvarsi, muoviponsi.

Puuvartinen petkele materiaalien puhdistamiseen ja irroittamiseen.

Puuvartinen petkele materiaalien puhdistamiseen ja irroittamiseen.

Puuvartinen petkele materiaalien puhdistamiseen ja irroittamiseen.