MAX RB611T, RB441T, RB398, PJCR160, GS690CH ja korkeapainetyökalut

MAX on tunnettu nimi ammattilaisten keskuudessa ja tiedetään kentällä tinkimättömästä laadusta ja käytettävyydestä vaikeissakin työmaaolosuhteissa. Yhtiön MAX R&D-osastolla on aina ollut korkea kestävyysstandardi työkalun toimivuuden takaamiseksi. MAX kehitti maailman ensimmäisen akkukäyttöisen sidontakoneen nimeltä ”MAX RE•BAR-TIER RB260” Japanin markkinoille jo vuonna 1993. Max on myös maailman ensimmäinen korkeapaineisten (enintään 34 bar) paineilmanaulainten valmistaja. Korkeapainesarjan tuotenimi on ”POWERLITE”, mikä viittaa tuotteiden tehokkuuteen ja keveyteen. Kaikki Powerlite-tuotteet valmistetaan Japanissa aina nauloja myöden.

Tiesitkö että teetimme viime vuonna Eurofinsillä (entinen VTT) testit Max RB398 ja RB441T lattialämmityskaapelien koneellisesta kiinnittämisestä. Kerromme tutkimuksesta mielellämme lisää ja voimme todeta, että molemmat koneet selvisivät testistä loistavasti.

MAX Twintier RB611T raudoitussidoskone

RB611T ”TwinTier” on markkinoiden suurimmalla leukavälillä varustettu akkukäyttöinen raudoitussidoskone. Kaksoislangansyöttömekanismi lisää tuottavuutta. Sidontanopeus on alle 0,7 sekuntia. Langan takaisinveto-mekanismi antaa tarkasti juuri sen määrän sidontalankaa, jota tarvitaan solmun muodostamiseen. Langan taivutusmekanismi tuottaa matalan solmukorkeuden, jolloin betonia tarvitaan vähemmän sidoksen peittämiseen. Yhdellä latauksella voit tehdä jopa 4000 sidosta.
RB611T on uusin mallin MAX raudoitteensitojista ja se on julkaistu suomessa marraskuussa 2019.

MAX korkeapainekompressori AK1260E

Kaksoissylinteri ottaa ilmaa kahdessa vaiheessa luodakseen 34 barin paineen hiiliharjattomalla DC-moottorilla. Paineilma tuottaa voimaa naulaimelle, jolla kiinnität puuhun, betoniin ja teräkseen. Siinä on ”kelluva moottorimekanismi”. Tässä mallissa moottori on joustavan kumituen päällä ja yhdessä hiljaisen suodattimen kanssa tämä tekee kompressorin käyntiäänestä hiljaisemman. Alumiinisäiliö on äärimmäisen kevyt ja kestävä.

MAX Twintier RB441T raudoitussidoskone

RB441T on täysin erilainen sidontakone kuin edeltäjänsä. Erona Max RB398: 30% nopeampi, 100% edemmän sidoksia kelalla, tiukempi sidonta, ohuempi leuka, suurempi kapasiteetti 44mm asti. MAX on saanut korkeat arvosanat monissa betonielementtien valmistussovelluksissa kuten lattialaatoissa, rakennuspalkeissa, pylväissä ja häkeissä. RB441T on 7:n sukupolven malli raudoitussidontakoneesta.

MAX korkeapaine rullalipasnaulain HN25C 15-18-25mm

HN25C on kompakti betoni- ja teräsnaulain, joka ulottuu kulmiin vain 6 mm etäisyydellä reunasta. HN25C:n pääasiallinen käyttötarkoitus on metallinaulaustyöt. Koska voit ladata lippaaseen jopa 100 naulaa, työskentelet taloudellisemmin. HN25C:n nokka on kompakti, joten voit työskennellä myös kapeiden metallikiskojen kanssa. Erikoisnaulat läpäisevät 5,0 mm teräksen ja iskeytyvät jopa 60 N teräkseen.

MAX RB398 raudoitussidoskone

MAX raudoitteensitoja on ensimmäinen, akkukäyttöinen, harjateräksen sitomistyökalu maailmassa, joka korvasi perinteisen, käsin tapahtuvan sitomisen. Yksi MAX Raudoitteensitojan suurimmista eduista on tuottavuuden parantuminen. Raudoitteensitojan kanssa ei tarvitse kuin vetää liipaisimesta ja harjateräs on sidottu alle sekunnissa. Tämä säästää aikaa, kuluja ja lisää tuottavuutta. Raudoitteensitoja vähentää myös sellaisten terveysongelmien riskiä kuin rannekanavanoireyhtymä tai selän ongelmat. Sen kevyt, ergonominen suunnittelu jättää toisen käden vapaaksi asentamaan harjateräksen, mikä nopeuttaa työskentelyä vielä enemmän. RB398 on 6:n sukupolven malli raudoitussidontakoneesta.

MAX korkeapaine rullalipasnaulain 32-65mm nauloille HN65 HP

HN65 on 65 mm:n Powerlite-”yleisrullanaulain”. Max HN65 on siitä ainutlaatuinen, että sitä voi käyttää moneen käyttötarkoitukseen ”hybridinokan” ansiosta. Ulkolaudoituksiin se ei jätä jälkiä, sillä se on kapea ja nokan pinta on sileä pystyasennossa, mutta siinä on silti hyvä pito runkojen viistonaulauksessa. Siinä on myös kaksi erilaista nokkaa, joten sitä voi käyttää tarvittaessa paksummillekin nauloille. Siinä on kaksoislaukaisun ehkäisytoiminto, syvyyssäätö ja itsepuhdistuva kärkisuodatin.

MAX PJCR160 akkukäyttöinen harjateräsleikkuri

MAX PJCR160 katkaisee 16mm saakka. Erittäin nopea leikkuri, 3,3 sekuntia korkeajänniteakun ansioista. PJCR160:ssa on markkinoilla olevista langattomista leikkureista suurin leikkuunopeus. PJCR160:ssa on pisin käyttöaika luokassaan, jopa 176 katkaisua yhdellä latauksella. Kestävä ja harjaton DC-moottori on tavallista tehokkaampi ja pitkäikäisempi käytössä. Kipinätön teräsleikkuri parantaa työntekijöiden turvallisuutta. Työpään portaaton säätö 360ast.

MAX korkeapaine ankkurinaulain HN65J 40-60mm

HN65J on Powerlite-rullalipasnaulain metalliliitosten kiinnittämiseen puurakenteisiin. Siinä on osa, jota voi käyttää reikien etsimiseen, mikä helpottaa työtäsi, sillä sinun ei tarvitse tähdätä reikään – työkalu hoitaa sen puolestasi. Siinä on syvyyssäätö, liikutettava pallonivel ja erityinen kärki, jonka työkalu osaa puhdistaa itse. HN65J on kompakti, mutta sen lippaaseen mahtuu 100 naulaa, joten voit työskennellä ahtaissakin tiloissa.

MAX GS690CH kaasunaulain 34ast vino 50-90mm

Kaasukäyttöinen runkonaulain 50-90 mm nauloille 34´ Alumiininen lipas. Avaimeton syvyyden säätö. Lippaan kapasiteetti 40 naulaa. Paino 3,5 kg. Akun kapasiteetti n. 4500 naulaa. Kaasun kapasiteetti n. 1100 naulaa. Toimitusvarustus: Vyökoukku, varmistimen suoja, 2 x akku, laturi, kantolaukku. Toimii 165mm 80ml/40g kaasupatruunalla.

MAX korkeapaine nauharuuvain HVR41G4 28-41mm

HVR41-G4 on korkeapaineruuvain. Se on hämmästyttävän nopea ja kevyt. Siinä on alkuperäinen kiinnitysjärjestelmä, joka yhdistää iskun ja ruuvauksen, jolloin ruuvaus on nopeampaa. Voit käyttää sitä puu- ja metallirankaan. Sinun täytyy vain siirtää pään vipua ja voit käyttää sitä molempiin tarkoituksiin. Onko nurkissa ruuvaaminen hankalaa? HVR41G4:ssa on myös ”viistoruuvaustila”, jolla voit tehdä syviäkin ruuvauksia viistossa kulmassa. Ominaisuuden voi kytkeä päälle yhdellä sormella.

MAX korkeapaine rullanaulain 45-90mm nauloille HN90F HP

HNF90F on 90 mm:n Powerlite-rullalipasnaulain puulle ja teräkselle (*enintään 3,2 mm). Ainutlaatuisena ominaisuutena HNF90F:ssa on 15 % enemmän tehoa, joten saat 20 % lisäkapasiteettia naulaimeen edelliseen malliin verrattuna. Siinä on käännettävä koukku, joten voi ripustaa sen vyölle tai kattorimoihin. Helposti ladattava lipas avautuu automaattisesti ja rullat on helppo asettaa sisään. Se maksimoi suorituskyvyn ja tekee työstä tehokasta.