MAX Korkeapainenaulain HS130

HS130 on yhden käden Powerlite-kampanaulain, joka painaa vain 4,3 kg – 30 prosenttia vähemmän kuin tavalliset paineilmanaulaimet tässä luokassa. Siinä on ainutlaatuinen magneetti, joka ehkäisee naulojen putoamisen lippaaseen ja jumittumisen, ja siinä on myös itsepuhdistusjärjestelmä. Tässä työkalussa todella huomaat korkeapainejärjestelmän edut.

Käyttösovellukset

Runkojen kasaus
Valumuottien teko
Puurakentamisen tehopakkaus
Siltarakentaminen

Huoltovapaa kärkisuodatin

Laukaisimen turvalukitus

Korkeapainekompressori AKHL1260E / AKHL1260EX

Vuonna 2017 MAX esitteli uusimman mallin AKHL1260E /EX. AKHL1260E on kompakti malli, jossa on kaksi säiliötä. Niiden ilmatilavuus on 292,4 litraa. AKHL1260EX-mallin kapasiteetti on suurempi, sen viiteen säiliöön mahtuu 731 litraa ilmaa. Molemmissa malleissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka auttavat loppukäyttäjiä työssään: ne ovat ultrakevyitä, kestäviä ja niissä on MAXin hiljainen teknologia ja muunninohjaus. Muunninohjauksen ansiosta kompressori toimii myös matalalla jännitteellä ja on varmasti tehokas myös kylmissä olosuhteissa. Nämä ainutlaatuiset ominaisuudet tuovat työhösi uusia ulottuvuuksia.

”Muokattavissa toiveittesi mukaan”

AKHL1260E ja AKHL1260EX voidaan muokata toiveittesi mukaan. Jos tahdot nostaa laitteen korkeammalle tai siirtää sen kauemmas autosta, voit irrottaa kolme säiliötä yhdellä kädellä. Jos pidät AKHL1260E:sta ja huomaat tarvitsevasi lisää ilmaa, voit liittää siihen kolme lisätankkia lisävarusteina. Voit myös liittää AKHL1260E:n sinulla jo olevaan Max-kompressoriin, kuten AKHL1250E:hen tai AKHL1230E:hen. Tämä tarkoittaa, että kaksi kompressoria tuottaa jatkuvasti korkeapaineilmaa ja mahdollistaa paremman tehon.

Korkeapainekompressori AKHL1260EX

Korkeapainekompressorissa on hiiliharjaton DC-moottori ja muunninohjaus. Kaksoissylinteri ottaa ilmaa kahdessa vaiheessa luodakseen 34 barin paineen hiiliharjattomalla DC-moottorilla. Paineilma tuottaa voimaa naulaimelle, jolla kiinnität puuhun, betoniin ja teräkseen. Huoltovapaa 1000 tuntia ja alumiinisäiliö on äärimmäisen kevyt ja kestävä.

Korkeapaine letkukela 30m SD630AII

30M letkukela. Korkeapaineletku erittäin taipuisaa ja kevyt käsitellä. Tukeva teline jossa sisäänkelausta on helpottamassa ohjuri.