MAX Korkeapainejärjestelmä

MAX on maailman ensimmäinen korkeapaineisten paineilmanaulaiten valmistaja!

Max on maailman ensimmäinen korkeapaineisten (enintään 34 bar) paineilmanaulainten valmistaja. Korkeapainesarjan tuotenimi on ”POWERLITE”, mikä viittaa tuotteiden tehokkuuteen ja keveyteen. Kaikki Powerlite-tuotteet valmistetaan Japanissa aina nauloja myöden. Maxilla on 10 tehdasta ympäri maailman ja kaikki Maxin ydintuotteet valmistetaan sen omilla tehtailla. Neljä kymmenestä tehtaasta sijaitsee Japanissa. Niissä valmistetaan Powerlite-naulainta, perinteistä paineilmanaulainta ja REBAR-TIER-tuotteita, jotka ovat rakennus- ja teollisuusmarkkinoiden ydintuotteita. Max tahtoo ”valmistaa tuotteita, jotka täyttävät niiden käyttäjien kaikki toiveet” myös tulevaisuudessa.

Korkeapainekompressori

Kaksoissylinteri ottaa ilmaa kahdessa vaiheessa luodakseen 34 barin paineen hiiliharjattomalla DC-moottorilla. Paineilma tuottaa voimaa naulaimelle, jolla kiinnität puuhun, betoniin ja teräkseen. Muunninohjauksen avulla laite toimii matalajännitteellä aina 140 V:sta 265 V:iin. MAX Silent -teknologia: Siinä on ”kelluva moottorimekanismi”. Korkeapainekompressori mallissa moottori on joustavan kumituen päällä ja yhdessä hiljaisen suodattimen kanssa tämä tekee kompressorin käyntiäänestä hiljaisemman.

Toimii pelkällä paineilmalla!

Esimerkiksi Powerlite-naulain toimii pelkällä paineilmalla, mutta se pystyy läpäisemään 10 mm terästä ilman esireijitystä – vaikka painaa alle 3 kg. Se ei tarvitse kaasua toimiakseen, mikä on sekä taloudellista että turvallista. Powerlitea voidaan käyttää kaikkiin käyttötarkoituksiin niin puulle kuin betonille ja teräksellekin.

Superkevyt – alumiinisäiliö on äärimmäisen kevyt ja kestävä.

Vuonna 2017 MAX esitteli uusimman mallin AKHL1260E /EX. AKHL1260E on kompakti malli, jossa on kaksi säiliötä. Niiden ilmatilavuus on 292,4 litraa. AKHL1260EX- mallin kapasiteetti on suurempi, sen viiteen säiliöön mahtuu 731 litraa ilmaa. Molemmissa malleissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka auttavat loppukäyttäjiä työssään: ne ovat ultrakevyitä, kestäviä ja niissä on MAXin hiljainen teknologia ja muunninohjaus. Muunninohjauksen ansiosta kompressori toimii myös matalalla jännitteellä ja on varmasti tehokas myös kylmissä olosuhteissa. Nämä ainutlaatuiset ominaisuudet tuovat työhösi uusia ulottuvuuksia.

HNF90F on 90 mm:n Powerlite-rullalipasnaulain puulle ja teräkselle (*enintään 3,2 mm). Ainutlaatuisena ominaisuutena HNF90F:ssa on 15 % enemmän tehoa, joten saat 20 % lisäkapasiteettia naulaimeen edelliseen malliin verrattuna. Siinä on käännettävä koukku, joten voi ripustaa sen vyölle tai kattorimoihin. Helposti ladattava lipas avautuu automaattisesti ja rullat on helppo asettaa sisään. Se maksimoi suorituskyvyn ja tekee työstä tehokasta. Luokkansa tehokkain. Toimii 20 baarin käyttöpaineella.

HN65 on 65 mm:n Powerlite -yleisrullanaulain. Max HN65 on siitä ainutlaatuinen, että sitä voi käyttää moneen käyttötarkoitukseen hybridinokan ansiosta. Ulkolaudoituksiin se ei jätä jälkiä, sillä se on kapea ja nokan pinta on sileä pystyasennossa, mutta siinä on silti hyvä pito runkojen viistonaulauksessa. Siinä on myös kaksi erilaista nokkaa, joten sitä voi käyttää tarvittaessa paksummillekin nauloille. Siinä on kaksoislaukaisun ehkäisytoiminto, syvyyssäätö ja itsepuhdistuva kärkisuodatin.

HN65J on Powerlite-rullalipasnaulain (korkeapaine ankkurinaulain) metalliliitosten kiinnittämiseen puurakenteisiin. Siinä on osa, jota voi käyttää reikien etsimiseen, mikä helpottaa työtäsi, sillä sinun ei tarvitse tähdätä reikään – työkalu hoitaa sen puolestasi. Siinä on syvyyssäätö, liikutettava pallonivel ja erityinen kärki, jonka työkalu osaa puhdistaa itse. HN65J on kompakti, mutta sen lippaaseen mahtuu 100 naulaa, joten voit työskennellä ahtaissakin tiloissa. Hiljainen (93,6d.B), nopea ja tehokas työkalu. 40-60mm nauloille. Pieni ja kevyt (2kg)

Korkeapainenaulain ja naulat

MAX HVR41G4 TURBODRIVE POWERLITE NAUHARUUVAIN

Korkeapaineruuvain on hämmästyttävän nopea ja kevyt. Siinä on alkuperäinen kiinnitysjärjestelmä, joka yhdistää iskun ja ruuvauksen, jolloin ruuvaus on nopeampaa. Voit käyttää sitä puun lisäksi myös metallirankaan. HVR41G4:ssa on myös - viistoruuvaustila -, jolla voit tehdä syviäkin ruuvauksia viistossa kulmassa. Ominaisuuden voi kytkeä päälle yhdellä sormella.

Kompakti betoni- ja teräsnaulain, joka ulottuu kulmiin vain 6 mm etäisyydellä reunasta. Voit ladata lippaaseen jopa 100 naulaa jolloin työskentelet taloudellisemmin. Rullalipasnaulaimen nokka on kompakti, joten voit työskennellä myös kapeiden metallikiskojen kanssa. Erikoisnaulat läpäisevät 5,0 mm teräksen ja iskeytyvät jopa 60 N teräkseen.

HN120 on Powerlite-naulain betonille ja teräkselle. Se on valikoimamme vahvin korkeapainenaulain. HN120:a voidaan käyttää jopa 13 mm paksuiselle teräkselle ja jopa 60 N vahvuiselle betonille. Kolmenlaisia nauloja voidaan käyttää paksummalle teräkselle, ohuemmalle teräkselle ja betonille. Käyttöön ei tarvita kaasua tai ruutia. Se sopii monenlaiseen käyttöön niin puulle kuin paksullekin betonille ja teräkselle. Saatavilla on lyhyitä nauloja alkaen 14 mm metallikiskoille.

Uudistunut malli, kevyt 16,2 kg, hiljainen.MAX paine: 34bar. Moottorin teho: 2hp. 2 -sylinterinen. Tankkien tilavuus yhteensä : 8.6 litraa. Kaksi liitäntää korkeapaine työkaluille. Kaksi liitäntää 8bar työkaluille

Uudistunut malli, kevyt 23,3 kg, hiljainen. MAX paine: 34bar. Moottorin teho: 2hp. 2 -sylinterinen. Tankkien tilavuus yhteensä : 21.6 litraa. Kaksi liitäntää korkeapaine työkaluille ja kaksi liitäntää 8bar työkaluille.

MAX lämpökäsitelty kovanaula

Maxilla on erityisiä FAP-nauloja (flat annealed plastic, litteä muovisidos). Lyhyesti: voit lävistää terästä (* jopa 3,2 mm) tällä naulalla jopa tavallisella paineilmanaulaimella. FAP-nauloja on monta eri tyyppiä, joita voit käyttää erilaisiin tarkoituksiin. Max FAP-naula on CE-hyväksytty puurakenteisiin ja sen
suorituskyky on testattu.

MAX lämpökäsitelty naula CPW, CAP ja CCP HN120:lle

CPW, CAP ja CCP ovat erikoisnauloja HN120:lle puun kiinnittämiseen teräkseen tai puun kiinnittämiseen betoniin. Nauloja on kolmea tyyppiä ja niistä kovin läpäisee jopa 13 mm paksun teräksen ja jopa 60 N -vahvuisen betonin. Muut sopivat ohuemmalle teräkselle tai pehmeälle betonille. Kovin CPW-naula on 14–52 mm pituinen. Se tehdään hiiliteräksestä ja siinä on luotikärki, jotta se pystyy läpäisemään terästä ja kovaa betonia. CAP-nauloja käytetään vain puulle ja enintään 5 mm paksulle teräkselle. Ne ovat kilpailukykyisiä, jos et käytä paksua terästä. CCP-nauloja käytetään vain puulle ja enintään 40 N
betonille.

MAX lämpökäsitelty CPC-naula HN25C:lle

CPC6-naulat on kehitetty nimenomaan HN25C:lle. Nauloja on monta eri pituutta ja kahta erityyppistä materiaalia. Jos nauloja ammutaan sisäkattoon, vaikeuksia tuottavat usein pintamateriaalissa olevat kivet.Näitä lyhyitä nauloja voi käyttää tähän käyttötarkoitukseen, sillä niitä ammutaan vain, kun kiviä ei ole,joten tähän tarvitaan vain lyhyitä, vahvoja nauloja.