MAX HVR41G4 | Nauharuuvain

MAX nauharuuvain HVR41G4

Erittäin nopea ruuvausratkaisu – Seuraavan sukupolven naulaimet, 20 baarin teknologian voimalla.

HVR41-G4 on korkeapaineruuvain. Se on hämmästyttävän nopea ja kevyt. Siinä on alkuperäinen kiinnitysjärjestelmä, joka yhdistää iskun ja ruuvauksen, jolloin ruuvaus on nopeampaa. Voit käyttää sitä puun lisäksi myös metalliniitteihin. Sinun täytyy vain siirtää pään vipua ja voit käyttää sitä molempiin tarkoituksiin.

Onko nurkissa ruuvaaminen hankalaa?
HVR41G4:ssa on myös ”viistoruuvaustila”, jolla voit tehdä syviäkin ruuvauksia viistossa kulmassa. Ominaisuuden voi kytkeä päälle yhdellä sormella.

Käyttösovellukset: Kipsilevy

Muovinen kantolaatikko

Syvyyssäädön valitsin, ei vaadi erikoistyökaluja.

Laukaisimen turvalukitus

Ainutlaatuinen sotkeutumista estävä pallonivel. Ei enää raskaiden letkujen kanssa taistelua, vaikka naulain olisi missä kulmassa.

MAX lämpökäsitelty kova naula
Maksimoi suorituskykysi

Maxilla on erityisiä FAP-nauloja (flat annealed plastic, litteä muovisidos). Lyhyesti: voit lävistää terästä (* jopa 3,2 mm) tällä naulalla jopa tavallisella paineilmanaulaimella. FAP-nauloja on monta eri tyyppiä, joita voit käyttää eri tarkoituksiin. Max FAP-naula on CE-hyväksytty puurakenteisiin ja sen suorituskyky on testattu.

MAX POWERLITE

Korkeapainesarjan tuotenimi on ”POWERLITE”, mikä viittaa tuotteiden tehokkuuteen ja keveyteen. Kaikki Powerlite-tuotteet valmistetaan Japanissa aina nauloja myöden. Maxin kehittelytiimi käy aina asiakkaan tiloissa, jotta heidän tarpeisiinsa osattaisiin vastata. Näin henkilöstö voi keskustella asiakkaiden kanssa sekä tarkkailli heidän työmenetelmiään. Maxin erittäin kekseliäät ja omaperäiset tuotteet syntyvät näiden kokemusten kautta.

Korkeapainekompressori AKHL1260E / AKHL1260EX
Vuonna 2017 MAX esitteli uusimman mallin AKHL1260E /EX. AKHL1260E on kompakti malli, jossa on kaksi säiliötä. Niiden ilmatilavuus on 292,4 litraa. AKHL1260EX-mallin kapasiteetti on suurempi, sen viiteen säiliöön mahtuu 731 litraa ilmaa. Molemmissa malleissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka auttavat loppukäyttäjiä työssään: ne ovat ultrakevyitä, kestäviä ja niissä on MAXin hiljainen teknologia ja muunninohjaus. Muunninohjauksen ansiosta kompressori toimii myös matalalla jännitteellä ja on varmasti tehokas myös kylmissä olosuhteissa. Nämä ainutlaatuiset ominaisuudet tuovat työhösi uusia ulottuvuuksia.

”Muokattavissa toiveittesi mukaan”
AKHL1260E ja AKHL1260EX voidaan muokata toiveittesi mukaan. Jos tahdot nostaa laitteen korkeammalle tai siirtää sen kauemmas autosta, voit irrottaa kolme säiliötä yhdellä kädellä. Jos pidät AKHL1260E:sta ja huomaat tarvitsevasi lisää ilmaa, voit liittää siihen kolme lisätankkia lisävarusteina. Voit myös liittää AKHL1260E:n sinulla jo olevaan Max-kompressoriin, kuten AKHL1250E:hen tai AKHL1230E:hen. Tämä tarkoittaa, että kaksi kompressoria tuottaa jatkuvasti korkeapaineilmaa ja mahdollistaa paremman tehon.