Itsekiinnittyvä lattiasuoja Landolt Allprotect

Kävimme tutustumassa lattiasuoja LANDOLT ALLPROTECT -tuotteen käyttötarkoituksiin Tampereen raitiovaunuvarikolla, jota rakennetaan Hervannan ja Ruskon rajalle, Hermiankadun päähän.

ALLPROTECT mukautuu täydellisesti kaikkiin pintoihin, kulmiin ja reunoihin ilman, että tarttuva vaikutus heikkenee. Tuotteen pohjaosassa on vedenpitävä ja itsetarttuva kalvo, jolloin asennukseen ei tarvita teippiä. Poistettaessa tuotteen suojatusta pinnasta, se ei jätä pintoihin mitään ylimääräisiä liimajäämiä ja lisäksi voit käyttää tuotetta uudestaan seuraavassa kohteessa.

Kuitukangas kestää kovaa kulutusta ja suojaa samalla pinnat naarmuilta, työmaapölyltä ja kolhuilta. ALLPROTECT on kevyt ja helppo kantaa sekä uudestaan asentaa. Tuote toimii myös lian ja pölynkerääjänä sekä on materiaalinsa takia helppo imuroida. Näin vähennetään rakennuspölyä ja luodaan viihtyisämpää työympäristöä.

ALLPROTECT mukautuu täydellisesti kaikkiin pintoihin ja siksi se soveltuu erityisen hyvin käyttöön erilaisilla pinnoilla suojaten portaat, pöydät, katot, kaiteet, ovet tai kehykset. Se voidaan myös asentaa helposti taittumaan reunojen yli.