Betoniruuvi

Meiltä löydät myös erikoispitkät betoniruuvit aina 400 mm asti. Eri mittoja löytyy lähes 100 erilaista kokoa; jotka toimitamme heti varastosta.

Betoniruuveja löytyy myös haponkestävänä ja pinnoitettuna, sekä muutama koko ns. kynnysruuveja valkoisena- ja keltapassivoituna. 

Betoniruuvit toimivat hyvin sekä kiinteissä että ontoissa alustoissa, ne on helppo asentaa ja voidaan poistaa kokonaan tai käyttää mahdollisuuksien mukaan myös toisen kerran. Siksi ne sopivat loistavasti myös väliaikaisiin asennuksiin.

Betoniruuvit soveltuvat usealle eri materiaalille ja näitä ovat betoni, tiili, harkko, kivi, puu ja marmori.Betoniruuvit ovat ideaalisia yleiskäyttöön ja väliaikaisiin kiinnityksiin, sekä ne tarjoavat hyvän kuormituskyvyn, myös vaikeimmissa kiinnitysalustoissa. Meillä on myös paljon torx kantaisia betoniruuveja. Betoniruuvit sopivat moniin eri tarpeisiin, aina ripustuksista koolauksiin, koska kupukantaisia betoniruuveja voidaan käyttää kiskoasennuksiin tai uppokantaista koolauksiin.

Olemme teettäneet speciaalituotteena uppokantaisia ja pinnoitettuja 200mm, 250mm, 300mm ja 400mm betoniruuveja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja ne löydät meiltä suoraan varastosta tai toimitettuna työmaalle.