Näytetään tulokset 1–10 / 50

CMT:n kehittämät superkovat timanttiterät ovat ratkaisu vaikeiden aineiden sahaukseen. Timanttiterät on kehitetty uusien kovien sisustuslevyjen sahaukseen kuten: Hardiplank ja Hardipanel, Lastulevy, MDF, Duroplast, Formica, Thermoplast, Trespa, kipsi- ja lujalevyt.

T 1018 AFP Precision for Metal-Sandwich &#8209pistosahanterä on murtamaton terä metallin tarkkaan, suoraviivaiseen sahaukseen Paksumpi terä estää taipumista ja sahaa kulmatarkasti ja täsmällisesti Jyrsitty, aallotettu hammastus on suunniteltu metallisten sandwich-paneelien sahaukseen Kaksimetallinen, täysin karkaistu pikateräshammastus ja erittäin elastinen kovateräsrunko vähentävät murtumisriskiä

S 1113 AWP Precision for Fiber Insulation -puukkosahanterä erikoismateriaalien tarkkaan ja siistiin pistosahaukseen. 22 mm leveän ja 1,5 mm vahvan rungon ansiosta terä ei taivu vaan leikkaa tarkasti ja halutussa kulmassa. Terävä tarkkuushiottu sahalaita leikkaa repimättä, ja hiottu kapea kärki mahdollistaa pistosahauksen. HCS-kovateräsmateriaali soveltuu eristysmateriaalien leikkaamiseen.

Käyttöalueet Kipsikartonki 5-50 Kuitusementti [mm] 5-50 Lasikuituvahvisteiset muovit/epoksi [mm] 5-20 Yksityiskohdat Raaka-aine HM-paloilla varustettu Hampaan malli haritettu Kokonaispituus [mm] 100.0 Hammasjako [mm] 4,3 Käyttöalueet Lasikuituvahvisteiset muovit (5-20 mm), kipsikartonki, sementtikuitulevyt (5-50 mm) Tyyppi T 141 HM

Bosch-puukkosahanterän karbiditekniikka takaa markkinoiden parhaan suorituskyvyn äärimmäisen vaativissa käyttökohteissa, kuten sahattaessa paksua valurautaa tai karkaistua terästä.

Puukkosahanterät

PUUKKOSAHANTERÄPAKETTI 6KPL

Huippuedullinen paketti laadukkaita Boschin puukkosahanteriä! Pakettissa kuusi terää. Paketti myynnissä niin kauan kuin tavaraa riittää!

Carbide Technology katkaisee vaivattomasti kaikki puu- ja metallimateriaalit. Todella pitkä käyttöikä, jopa runsasseosteisten terästen sauhauksessa. Yksitellen hitsatut hiotut hampaat takaavat parhaan mahdollisen joustavuuden ja iskulujuuden raskaissa purkutöissä. Progressiivinen hammastus sekä ohuille että paksuille materiaaleille. Suurempi teränleveys takaa parhaan mahdollisen kestävyyden purkutöissä.