Näytetään tulokset 1–10 / 22

Bosch sähkö- ja akkutyökalut

AKKUPUHALLIN BOSCH GBL 18V-750 SOLO

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet: GBL 18V-750 Professional -akkulehtipuhallin tuottaa BITURBO Brushless -moottorin, aksiaalipuhaltimen ja ≥ 5,5 Ah:n ProCORE18V -akun avulla suuren 780 m³/h tilavuusvirran ja jopa 198 km/h puhallusnopeuden. Nopeudensäätimellä voit hallita työkalun suurta tehoa ja säätää siten optimaalisesti käyttöaikaa ja melutasoa. Alhainen melutaso ja päästöttömyys tekevät akkulehtipuhaltimesta ihanteellisen työkalun puhdistustöihin asuintonteilla tai muilla vähämeluisuutta edellyttävillä alueilla. Lehtipuhaltimen ergonominen muoto ja kevyt paino helpottavat pitkäkestoista työskentelyä. HUOM! Ei sisällä akkua!

Akut ja latauslaitteet

AKKU PROCORE 18V+ 8Ah

Huippukestävä, navaton akku: entistä enemmän käyttöaikaa ja maksimaalista tehoa BITURBO-työkaluille Jopa 71 %** pidempi käyttöaika raskaissa töissä innovatiivisen, navattoman kennoteknologian ansiosta Entistä pidempi akun käyttöikä* COOLPACK 2.0 -teknologiaa käyttävän lämmönhallinnan ja navattoman kennoteknologian ansiosta Yhteensopiva Bosch Professional 18V Systemin ja monimerkkisen AMPShare-akkuliittoutuman kanssa

Bosch sähkö- ja akkutyökalut

AKKURUOHOTRIMMERI/RAIVURI BOSCH GFR 18V-23 SOLO

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet: GFR 18V-23 Professional -akkutrimmerillä voit leikata vaivattomasti tuuheaa nurmea ja tiheää aluskasvillisuutta sen tehokkaan, hiiliharjattoman moottorin ansiosta. Tämä tekee siitä sopivan valinnan keskikokoisten viheralueiden ja puutarhojen hoitoon. Voit säätää moottorin nopeutta manuaalisesti käyttöolosuhteiden mukaan ja siten myös optimoida laitteen äänenvoimakkuuden ja käyttöajan. Elektroninen nopeudensäätö pitää nopeuden vakiona muuttuvissa olosuhteissa. Bosch Anti-Tangle -ominaisuuden ansiosta sinun ei tarvitse enää koskaan poistaa terän ympärille kiertyneitä rikkaruohoja – jos moottori jumittuu, terä vapauttaa itsensä kokonaan. Akkutrimmerissä on luja alumiininen moottorikotelo ja laserleikattu metalliterä, jonka leikkuuhalkaisija on 23 cm. Sisäänrakennettu kaarnasuoja suojaa puunrunkoja terän kosketukselta. Laitteen mukana toimitetaan myös EasyWindillä varustettu Pro-Tap-kela nurmen ja rikkaruohojen leikkaamiseen. Terän ja kelan voi vaihtaa helposti. Varustukseen kuuluva olkahihna, kevyt paino ja ergonominen muoto helpottavat leikkuutyötä ja mahdollistavat pitkäkestoisen työskentelyn. Alhaisen melutasonsa ansiosta raivausleikkuria voi käyttää erinomaisesti myös asuintonteilla ja muilla vähämeluisuutta edellyttävillä alueilla. HUOM! Ei sisällä akkua!

Bosch sähkö- ja akkutyökalut

AKKUPENSASLEIKKURI BOSCH GHE 18V-60 SOLO

Tuotteen tärkeimmät ominaisuudet: Ergonomista GHE 18V-60 Professional -akkupensasleikkuria on helppo käyttää. Tehokas hiiliharjaton moottori mahdollistaa keskitiheiden pensaiden keskeytymättömän leikkaamisen. 20 mm:n leikkuukapasiteetilla voit leikata myös paksumpia oksia helposti ja miellyttävästi. Kun leikkaat tuuheita oksia, patentoitu Bosch Anti-Blocking System estää leikkuuterien jumittumisen elektronisen tunnistuksen ja automaattisen toistoleikkauksen avulla. Kevyen painonsa, optimaalisen tasapainonsa ja ergonomisen muotonsa ansiosta tämä akkupensasleikkuri sopii erinomaisesti pitkäkestoiseen työskentelyyn. Alhainen melutaso ja päästöttömyys tekevät akkupensasleikkurista ihanteellisen työkalun leikkaustöihin asuintonteilla ja muilla vähämeluisuutta edellyttävillä alueilla. HUOM! Ei sisällä akkua!

Endurance Starter Kit: navaton, huippukestävä, käyttäaikaa pidentävä akku ja erittäin nopea 18 V:n latauslaitteemme Innovatiivinen, navaton kennoteknologia mahdollistaa jopa 71 %* pidemmän käyttöajan raskaissa töissä Lataa ProCORE18V+ 8.0Ah -akun huippunopeasti täyteen vain 44 minuutissa Akut ja latauslaite ovat yhteensopiva Bosch Professional 18V Systemin ja monimerkkisen AMPShare-akkuliittoutuman kanssa

5 työkalun sarja 18V: Porakone GSR 18V-55 Kulmahiomakone GWS 18V-10 Käsipyörösaha GKS 18V-57-2 Puukkosaha GSA 18V-LI Pistosaha GST 18V-125 B Akku GBA 3x 4,0 Ah Laturi GAL 1880CV + Bag L (C)

Bosch sähkö- ja akkutyökalut

AKKUPORAPAKETTI GSR 18V-EC+GDX 18V-200 2X5,0Ah

GSR 18V-EC: Kompakti akkuporakone ammattilaiselle tehokkaalla 2-vaihteisella hiiliharjattomalla moottorilla ja kestävällä 13 mm metalli-istukalla. Miellyttävä käyttää ergonomisen kahvan ja lyhyen pään (180mm) ansiosta.

Bosch sähkö- ja akkutyökalut

AKKUPORAKONE BOSCH GSR 18V-110 C SOLO L-BOXX

Hiiliharjaton voimakasvääntöinen, apukahvalla ja metallikuorisella istukalla varustettu Bosch ammattisarjan huippumalli. Bluetooth valmius - moduuli ei sisälly toimitukseen.

Yhtä tehokas kuin tavallinen akku, mutta sitä huomattavasti kompaktimpi ja kevyempi. Uusin kennoteknologia mahdollistaa tavallista 4 Ah:n akkua vastaavan tehon ja tekee akusta huomattavasti pienemmän ja kevyemmän. Flexible Power System: 100 % yhteensopiva kaikkien uusien ja aiempien Bosch Professional 18 V:n sähkötyökalujen ja latauslaitteiden kanssa. 135 % pidempi elinikä tavalliseen akkuun verrattuna akun ylikuumenemisen estävän COOLPACK 2.0 -teknologian avulla. Paketti sisältää kolme 18V Li-ion 4,0 Ah akkua ja latauslaitteen.

Akut ja latauslaitteet

AKKU PROCORE 18V 4Ah

Huipputehokas akku, joka varmistaa pitkän käyntiajan 4 Ah:n kapasiteetillaan. Maksimaalinen teho ja käyntiaika: 18V:n akkukapasiteetti varmistaa verkkovirtakäyttöistä mallia vastaavan tehon ja sopii pitkäkestoisiin töihin. Flexible Power System: 100 % yhteensopiva kaikkien uusien ja aiempien Bosch Professional 18 V:n sähkötyökalujen ja latauslaitteiden kanssa 135 % pidempi elinikä tavalliseen akkuun verrattuna akun ylikuumenemisen estävän COOLPACK 2.0 -teknologian avulla.