Näytetään kaikki 7 tulosta

Vahva purkusäkki sopii myös asbestipurkuun. Päällä kestävä polypropyleenisäkki ja sisäsäkkinä tiivis muovisäkki.

Sisä Ø 32 mm, 4 m, standardi työkaluliitos, pikakiinnityksellä ja pika-adapterilla (445.029), Antistaattinen, Sisältää ohivirtaus-adapterin imuvoiman säätöön.

Alkuperäinen Flex suodatin VC21 ja VC25 imureille.

Pölypussi Flexin VC21 - V25 - VC26 imureille. Pakkauksessa 5 kpl. Sulkutulpalla. Luokka L

Maailman ensimmäinen MOTION CONTROL -kauko-ohjaus. LED ASSIST- järjestelmä. SECTION MODE -toiminto. 80 tunnin käyttöaika. 800 metrin työalue vastaanottimella. Tästä laserista ei ominaisuuksia puutu ja se vastaa vaativiinkin rakennustyömaan käyttötarpeisiin, sisällä ja ulkona. Todellisille ammattilaisille LAR 350 pyörivä laser tarjoaa huiman määrän mahtavia ominaisuuksia: MOTION CONTROL- kauko-ohjaimella säädät laserin toimintoja, esimerkiksi pyörimisnopeutta kallistamalla kauko-ohjainta oikealle tai vasemmalle. LED ASSIST- järjestelmä ilmaisee laserin toimintaa vilkuttamalla LED-valoja- näin tunnistat toiminnot pitkänkin etäisyyden päästä. SECTION MODE- toiminnolla rajaat lasersäteen tietylle sektorille, mahdollistaen muiden laserien käyttämisen työmaalla samanaikaisesti. Lisäksi DUAL SLOPE -toiminnolla kallistus onnistuu jopa 5° molemmilla akseleilla. LAR 350 on iskunkestävä max. 1,8 metristä sekä veden-ja pölynkestävä IP 65- luokituksen mukaisesti.

Perusmallin suursäkki on ylhäältä täysin avoin ja siinä on tasapohja, soveltuu erinomaisesti rakennus- ja purkujätteelle. Säkin tilavuus 1m³, pohjan koko 90 x 90cm, ja kestävyys 1000kg.