Näytetään tulokset 1–10 / 17

Lämpötilan mittausalue: -50°C~+1150°C

Zircon ZN-42 rullamitta 5 m/ 25 mm. ZN-42- rullamitat ovat ergonomisia ja miellyttäviä käyttää. Vahva iskunkestävä ABS- kotelo on kumipinnoitettu, joka varmistaa pitävän ja luistamattoman otteen rullamitasta. Heijastamaton mattalakattu nauha on selkeälukuinen ja kulutusta kestävä. EC-Class II

STABILA Vesivaaka 80 AS, 100cm. Kaikille ammattilaisille, jotka arvostavat tarkkuutta. Kapeaprofiilinen, kestävä ja luotettava vesivaaka. Alumiininen, vahvistettu profiili ja STABILAN valmistustekniikka takaavat pitkäkestoista tarkkuutta ja käyttöikää. Kumiset, vaihdettavat päätytulpat.

Kotelossa kuminen iskusuoja. Kaksipuoleinen nauha jonka toisella puolella painatus tarkkuusmerkintöjä ja viivapiirustusta varten. Magneetti nauhan päässä helpottaa yksin mittaamista. 5m x 25mm. Takapuolella painatus tarkkuusmerkintöjä varten.

Jykevä, vahvistettu profiili kestää koviakin iskuja ja profiiliin kiinnitetyt, patentoidut 1 vaakalibelli ja 2 pystylibelliä saavat vesivaaan säilyttämään tarkkuutensa vaikeimmissakin käyttöolosuhteissa. Mittaustarkkuus normaalissa ja käänteisessä asennossa 0.5 mm/m. Vesivaaassa on kumiset, irroitettavat päätytulpat. Profiilissa on kaksi pehmustettua kädensijaa, jotka mahdollistavat vesivaaan miellyttävän käsittelyn. STABILA myöntää 196-2 P-2- vesivaaoille 10 vuoden takuun valmistus -ja materiaalivirheitä vastaan.

Kestävä kuori ABS-muoviseosta pituus 7 m leveys 25 mm

Vesivaaka vaativaan ammattikäyttöön. 3 kiinteää libelliä. Libelleissä lämpövaihteluilta suojaava, patentoitu Thermo rakenne, vaakalibellissä suurentava linssi, tarkkuus 0,5mm/m (0,029°). Profiilimitat: 59x26mm. Elemnttinapit rungon päissä.

Vesivaaka vaativaan ammattikäyttöön. 3-kiinteätä libelliä tarkkuus 0,3mm/m

Kaatopassi märkätila-asentajien ja valvojien käyttöön Tuote on suunniteltu märkätilojen lattioiden kallistusten määräysten mukaisuuden valvontaan.

Vesivaaka vaativaan ammattikäyttöön. Mitat: 200cm x 58mm x 26mm 3-kiinteätä libelliä 2-kahvareikää tarkkuus 0,3mm/m