Näytetään kaikki 6 tulosta

Suojalevy Pinkki on vedenkestävä lattiasuoja-arkki. Erittäin kestävästä materiaalista valmistettu arkki ei repeä eikä hajoa, kestää myös taittamista. Helppo työstää esimerkiksi mattoveitsellä. Soveltuu loistavasti esimerkiksi käytävä-, lattia- ja porrassuojauksiin.

Voima-arkki on kevyesti mukana kulkeva sekä helppokäyttöinen väliaikainen suoja erilaisiin remontti- ja korjauskohteisiin. Kestää hyvin mekaanisia kolhuja ja iskuja, helposti työstettävä ja hengittävä materiaali.

Työmaan suojaustarvikkeet

RUOHOMATTO HARMAA 91CM 17M/rll

Laadukas ruohomatto tumman harmaa.

RB-lattiasuoja HEAVY DUTY on lattian ja seinien väliaikainen suoja ammattilaisille kovaan käyttöön. EI ENÄÄ TUPLASUOJAUKSIA! uudelleen käytettävä. Täydellinen suoja betoni-, puu-, laatta-, kivi-, linoleumi-, epoksi- ja muille monille lattiapinnoille. Hyvin paikallaan pysyvä sekä helposti muotoiltava suoja moneen käyttöön. Yhdellä tuotteella suojaat pinnat tehokkaasti ja nopeasti, voidaan taittaa kouruksi esim. nurkkaan ja seinille. Kestävä ja uudelleen käytettävä.

Suojapahvi 220g/m2 , rulla = 100M2 = 21kg , leveys 1000mm, pituus noin 100m. Suojapahvia käyttetään esim. valmiiden lattiapintojen suojaamiseen. Pahvi kostuessaan voi jättää väriä pinnoille.

Työmaan suojaustarvikkeet

RAKENNUSMUOVIRULLA 0,2 25KG/n.135m2

Rakennusmuovirulla, muovin vahvuus 0,2mm, 25kg/rulla = 135m2, leveys 3000mm, pituus noin 45m. Suojamuovikalvo on väriltään kirkas, polyeteenistä valmistettu 0,2 mm vahvuinen yleisrakennusmuovi.