Näytetään kaikki 3 tulosta

Hiomakiekko karkealle hionnalle, korkea poistonopeus hiomiseen, muotin epätasaisuuden vähentämiseen/tasoittamiseen, sintrattuihin kerroksiin, maaleihin, liimajäämiin, kestomuoviin, graffiteihin, leviin ja muihin epäpuhtauksiin. FLEX -erikoislaipalla Tarkoitettu käytettäväksi GDE 10 betonikirahvin kanssa

Yleisbetonilaikka Turbo Flex GDE 10 kirahviin. -Turbo-Jet hiomalaikka optimaalisella aineenpoistokyvyllä. -Timanttisegmenttien suuren määrän ja laajan pinta-alan ansiosta huomattavasti hiljaisempi käyttää. -Laikalla saavutetaan viimeistellympi tulos. -Soveltuu erityisesti luonnonkivipintojen työstöön. -On varustettu FLEXin erikoislaipalla. -Tarkoitettu käytettäväksi GDE 10 betonikirahvin kanssa.

FLEX GDE 10 betonikirahvi jonka uudet komponentit ja nerokas tekniikka mahdollistavat täydellisen ratkaisun betonin hiontaan. Täysin uudelleen suunniteltu kone joka on 20% kevyempi kuin edeltävä malli. Hyvä ergonomia ja tasapaino takaavat vaivattoman työskentelyn. Timanttilaikan kokoa on saatu kasvatettua 150mm ja koneeseen on lisätty kierrosluvun säätö helpottamaan hiomista eri kohteissa. Uusi hiomapää kääntyy 100° ja mahdollistaa reunojen läheltä hiomisen. Hiomapää on vaihdettavissa helposti pikakiinnityksen ansiosta.